banner

Srpanj 2018. bio je nevjerojatan mjesec za igrače. Očekivani Asphalt 9: Legends debitirao je zajedno s gomilom Androidovih igara poput Altove Odiseje, Života je čudno i uzbudljive Pokemonske potrage. No, to nisu bile jedine igre koje su prošlog mjeseca objavljene u Play Storeu.

U ovom smo postu pripremili popis svih svježih i novih Android igara koje će vas zasigurno zakačiti.

1. Asfalt 9: Legende

Naravno, prva igra mora biti Asphalt 9: Legends. Prije samo tjedan dana, a aplikacija je već prikupila više od stotinu tisuća pregleda na Play Storeu.

S sjajnom grafikom i novim upravljačkim sustavom, Asphalt 9 želi promijeniti način igranja trkačkih igara na našim pametnim telefonima. Ova igra, međutim, ima mnogo problema sa kompatibilnošću na Androidu i možda ćete naići na problem poput strašne pogreške pogreške Code 495 kada je igrate na ne-vodećim uređajima.

Preuzmite Asfalt 9: Legende2. Altova Odiseja

Slično Alto's Adventure, Odyssey je apsolutno raskošna igra sa zadivljujućim pejzažima i hladnim gameplayom. Ako mene pitate, vrlo je malo igara koje se mogu podudarati s nadrealnim zadovoljstvom koje Alto donosi. I da, ne pretjerujem.

Igra ostaje ista. Imate Alto koji krstari padinama, skupljajući novčiće i zvijezde. Samo su ovaj put ledene padine zamijenile pješčane dine i pustinje. I da, nestaju i lampe.

Altova Odiseja ima hrpu krajolika koje možete odabrati poput brodoloma, dvoraca i ogromnih balona s vrućim zrakom.

Savjet stručnjaka: Neka Alto napravi nekoliko preokreta kako bi brže krstario pustinjom.

Preuzmite Altovu Odiseju

3. Život je čudan

Prošli mjesec također je obilježen i prvenac Life is Strange, popularne iOS igre na Androidu. Za one koji nisu svjesni, ovo je interaktivna avanturistička igra zasnovana na narativima, gdje igra ovisi o vašim odlukama, poput Mass Effect-a.

Nepotrebno je reći da je grafika izuzetna i za razliku od uobičajenog seta, nećete dobiti skup ružnih kartica za odabir. Igra prati život Maksa koji ima jedinstvenu supermoć previjanja vremena (sjećate li se efekta leptira?).

Morat ćete komunicirati s ostalim likovima kako biste izgradili priču i gurnuli je naprijed. Iako je za odigravanje ove kultno-hitne igre potrebno puno strpljenja, kladim se da ćete je dugoročno voljeti.

probuditi telefon

Preuzimanje Život je čudan

4. klizač - klizimo

Što bi se dogodilo kad bi Alto sebi nabavio ultra cool skejtbord? Pa, rezultat bi bio Skater.

Ova igra ima sličnu grafiku i prati je sjajna pozadinska ocjena. To je igra s jednim dodirom i baca vam razne prepreke i uvijanja.

Ako ste voljeli Altu, siguran sam da će vam se i ovaj svidjeti.

Preuzmite klizač - skačemo

5. Pokémon potraga

Pokémon Quest najnovija je igra Pokémona na tržištu i vjerujte mi, divlja je, a da ne spominjem super obožavanu. To je jednostavna igra s jednostavnim upravljanjem kontrolama.

Kao istraživač, morate se sprijateljiti s Pokemonom i istraživati ​​otok i doći do akcije skupljanja moćnog kamenja, evoluiranja Pokemona i dobro, boriti se protiv njih.

Da bi stvari bile izazovne, a opet zanimljive, morate kuhati (da, pročitali ste to pravo) kako biste privukli nove Pokemone. Što teže radite na receptu, rjeđi Pokémoni koje privlačite.

Preuzmite Pokémon Quest

6. Fatalni preklop

Fatal Flap je super zahtjevna beskrajna arkadna igra s jednostavnim ciljem. Neka lopta prođe kroz različite prepreke. Lakše je reći nego učiniti. Lopta je teška i prije nego što to znate, brzo eskalira od lakog do tvrdog prije nego što možete pomaknuti nekoliko centimetara!

Trebalo mi je otprilike 10-12 različitih pokušaja da me barem prebrodi preko prve prepreke. Moj savjet je započeti s Classic-om da biste se uhvatili u igri.

Preuzmite Fatalni preklop

organizirati instagram fotografije

7. Majstor ribe!

The Fish Master - ime prilično dobro govori o čemu se radi u ovoj igri. Ono što ne govori je kako ovisnost i zabava mogu biti ove igre. Dat će vam zadata ribarska linija od 40 metara koja može uloviti oko 3 ribe.

Vaš je posao loviti ribe, povećati zaradu i poboljšati svoje ribolovno poslovanje (duljina linije i broj riba koje ona može uloviti). Pristojan ubojica vremena i savršena igra za igru ​​kad nemate šta drugo raditi.

Jedini nedostatak ove igre je ogroman broj oglasa. Srećom, oglase lako možete zaobići ako pređete na avionski način, tj. Ako si možete priuštiti da ostanete izvan mreže neko vrijeme.

Preuzmite Majstora riba

8. Battle Of Survival: Battlegrounds Strike Sniper

Ako volite igre pucanja snajperista, možete pogoditi Battle of Survival. Povlači vas u svijet intenzivnih bitaka u kojima je pravilo palca preživjeti i dobro, ubiti neprijatelje u tom procesu.

Kontrole su jednostavne, a znakovima se lako upravlja. Treba samo ciljati i pucati i da, ostati živ.

Preuzmite Battle of Survival Battlegroups Strike Sniper

9. borac s sjenom

Jezgra Shadow Fightera slična je većini arkadnih borbenih igara u kojima morate boriti svoje neprijatelje svojim borbenim sposobnostima.

Samo su ovaj put neprijatelji bolji, brži i nepotrebno reći nemilosrdni. Kontrole su jednostavne. Lijevi jastučić palca upravlja smjerom, dok desni upravlja borbenim stilom.

Oružje uključuje gomilu oružja starog svijeta poput čekića, sjekire, luka i strijele.

Savjet stručnjaka: Čuvajte se neprijatelja koji mogu letjeti. Teže ih je ubiti.

Preuzmite Fighter Shadow

10. Space Attack Galaxy Attack

Svi smo svemirske igre, zar ne? Nevjerojatna grafika i posebni efekti snimanja i gomila sićušnih vanzemaljskih brodova nekako završavaju bez ikakvog zadovoljstva. Corennity je bio jedan tako lijep primjer, a nova igra za pridruživanje ovoj ligi je Space Shooter.

Vaš je cilj, kao posljednji preživjeli, spriječiti da vanzemaljci preuzmu vašu galaksiju.

To je brza igra u kojoj morate svoje ciljeve točno ciljati na neprijateljske rojeve. Učinak je lijep, međutim, savjetujem oprezno rukovanje šefom.

Preuzmite Space Shooter Galaxy Attack

Android TV zaslon zaslona
Također na Guiding Tech

Top 7 svemirskih igara za Android za 2018. godinu

Čitaj više

Radi tesko Igraj teze

Pa koji od njih ćete prvo igrati? Učitelj ribe pokazao se kao moja vrhunska igra s vremenom. Što je tvoje?