banner

Doista ne možemo dobiti dovoljno igara, zar ne? Ovo je jedan od glavnih razloga što Google Play Store svakog mjeseca primjećuje val igara - velikih i malih. Ali onda se ne može očekivati ​​da prođe kroz svaku od ovih igara. Prema ritualu svakog mjeseca, evo nas, opet, s popisom najboljih novih Android igara za kolovoz.

Kako će dugo trajati, uđite odmah

Također pogledajte:7 najboljih casual Android igara koje danas morate isprobati

1. Križari svjetlosti

Crusaders of Light je hack i slash MMORPG igra World of Warcraft. Kao igrač, morate spasiti svoju zemlju od stiska demonskog gospodara. Ova igra dolazi s tri načina - Rangers, Warrior ili Mystic Classes.U igri se nalaze klasični napadi na tamnice koji mogu podržati do 40 igrača. Slično kao u većini MMORPG igara, ona također ima integrirani govorni sustav koji se može koristiti za razgovor.

Crusaders of Light je napunjen sjajnom grafikom i ima svoj dio živopisnog svijeta mašte, plus niz mogućnosti prilagodbe u pogledu oružja, oklopa, odjeće itd.

2. Run & Gun: BANDITOS

Može se reći da su Run & Gun Subway Surferi gledani iz policajčeve perspektive, s nekoliko zavrtanja bačenih unutra. Za početak, ne samo da morate voziti svoju kolica punu zlata, već morate sakupljati novčiće i pucati loše guske na putu.

Kako napredujete kroz igru, možete birati među raznim banditima i nadograditi svoje likove s nekoliko novih pojačanja.

3. Hero Kid - Ben Alien Ultimate Power Surge

krom pokaži lozinku

Pridružite se Ben Ten-u u njegovoj avanturističkoj misiji da sruši zlog dr. Psychobosa. Kao Hero Kid, prođite kroz desetine različitih pojačanja kako biste se oslobodili liječnika i njegovog tima letećih negativaca. Igra je zanimljiva i savršen je ubojica vremena ako je tražite. I hej, nemojte paziti na leteće rakete.

4. Cosmo utrka

Cosmo Race prati život 6 kozmonauta koji zauvijek traže priliku da nadmaše jedni druge. Kao igrač, morat ćete natjerati svog kozmonauta da se skoči i prebaci kako bi stigli na kontrolne točke na vrijeme.

Nijedna igra nema svoj dio prepreka i ovdje će igrač imati izmicanja blokada cesta u obliku padajućih ledenih blokova i slobodnih padova. Na kraju dana, kozmonaut mora postati konačni prvak u trkama u cijelom kozmosu.

5. zona Comix

Zona Comix prati život Sketch Turnera, uličnog stripovskog umjetnika koji je zarobljen u svijetu stripa vlastite kreacije. Ovo je klasična arkadna igra SEGA i ovdje ćete morati preživjeti mrtve brodove i mine lave. pobijediti super negativca, Mortusa. Kontrole u igrama su jednostavne i jednostavne, a ni u jednom trenutku nećete se zaljubiti u ovu igru.

Kontrole u igrama su jednostavne i jednostavne, a ni u jednom trenutku nećete se zaljubiti u ovu igru.

Također vidi: Objavljeno 5 Sega Classics za iOS i Android: Retro Comeback

6. Lete borci

Fling Fighter je prikaz borbenih igara s laganim zaokretom. Umjesto da metke udarate po licu jedni druge, morat ćete ciljati i baciti čekiće na svog protivnika. A usred svih ovih, minijaturni čelični kavezi, ogromne košare s municijom i zamke visokog napona čine se izgledima da vas odvrate od osvajanja ovog vrhunskog prvenstva.

7. Nagnuti obruči

zaslon za zaključavanje prostora

Ako imate vremena za ubojstvo, prava igra za to bila bi igra Bouncy Hoops. Kao nagovještaj njegovog imena, to je košarkaška igra u kojoj morate ciljati obruč u kratkom vremenu. Sve što trebate je dodirnuti ekran za odskočiti loptu i ciljati obruč.

8. Turretz

Sjećate se Agar.io, multiplayer igre koja je oluju uzela svijet prije nekoliko godina? Pa, možete reći da je Turretz njegovo izdanje, ali umjesto ćelijskog sustava, naći ćete se u prostoru okruženom intergalaktičkim svemirskim brodovima. Ovo je klasična arkada i vaši su ciljevi jednostavni - spasite sebe i uništite neprijateljske brodove.

Pogledajte naj 5 najboljih Arkadnih igara za Android za odvažne

9. Najbolji snajper: Pucanje Hunter 3D

Najbolji snajper vidi ujedinjenje dva neprijatelja - dinosaura i zombija. Pripremite se da izoštrite svoj fokus u ovoj krajnjoj snajperskoj igri u kojoj morate streljati i loviti neprijatelje u postapokaliptičkoj pustoši. Kao što je vježba s većinom igara za pucanje, i ova se isporučuje s obiljem nadogradivog oružja koje se može koristiti u brojnim izazovima i misijama.

10. Gepar

Pridružite se ovoj popularnoj online simulacijskoj igri dok se spuštate u džungle, predstavljajući se kao gepar, dok razvijate vještinu kako postati najbrže životinje u savani.

Ako lov i plijen nisu baš vaša stvar, možete se zajedno sa svojim partnerima boriti protiv neprijateljskih geparda, slično kao u većini RPG igara.

To je omot!

Dakle, postoje neke od novih igara koje su oluja već preuzele Play Store. Koje od njih ćete igrati? Ako mene pitate, prilično sam fasciniran Hero Kid and Run & Gun. Progoni loših momaka nikad ne mogu ostariti, zar ne?

Pogledajte sljedeće:6 besplatnih igara za članove PlayStation Plus ovog kolovoza