banner

Vjerojatno neće biti pretjerivanje nazvati WhatsApp jednom od 3 najbolje društvene mreže na svijetu. Nedavno je postigao rekord od 27 milijardi poruka u jednom danu (da, to je milijarda slovom „b“), tako da bi trebao ukloniti sumnje koje biste mogli imati o njegovoj popularnosti. WhatsApp je zapravo postao alat za razmjenu tekstualnih poruka de facto za mnoge. Čini se da je 'Whatsapp me' novi 'tekst me'.

Ako je WhatsApp način na koji komunicirate s drugima većinu vremena, onda je to morao postati veliko spremište vaših razgovora, važnih i trivijalnih. Možda ga želite zaključati lozinkom kako biste ga sakrili od znatiželjnih očiju ili svojih zlih prijatelja.

Super savjet: Saznajte kako komprimirati videozapise za slanje putem WhatsAppa.

WhatsApp ne dolazi sa zadanim načinom za zaključavanje lozinkom (trebao bi, ako mene pitate). Ali Android korisnici ne trebaju brinuti, jer za to postoje aplikacije! (korisnici iOS-a, bez namjere). Pogledajmo danas dvije takve aplikacije.

1. Zaključavanje WhatsApp-a

WhatsApp Lock može vam pomoći osigurati svoj WhatsApp četveroznamenkastim PIN-om. Sučelje je lako razumljivo, a sustav se brzo implementira. Nakon što je preuzmete i instalirate, trebali biste vidjeti Unesite svoj PIN zaslon.dvije iste aplikacije

Nakon što postavite PIN, na sljedećem će se zaslonu prvo morati uključiti kroz klizač na dnu.

dodajte logotipu u aplikaciju za fotografije

Nakon što to učinite, trebali biste vidjeti opciju za Vrijeme automatskog zaključavanja, To vam omogućuje da postavite tajmer za automatsko zaključavanje WhatsApp-a s lozinkom. Maksimalno vrijeme za koje se može postaviti je 15 minuta.

Predlažem da postavite vrijeme automatskog zaključavanja od 2 do 4 minute. To bi trebalo biti ravnoteža između neugodnosti i zaštite.

Možete promijeniti i PIN. Ali četveroznamenkasti PIN jedini je način postavljanja lozinke. Ne možete postaviti zaključavanje uzorka ili lozinku dužu od 4 znamenke. Ali osim ovog malog upozorenja, smatrao sam da je aplikacija prilično dobra. U mojim je testovima funkcioniralo besprijekorno, zaključavajući WhatsApp odmah kad je trebao. Također, unatoč tome što je besplatna aplikacija, oglasa tijekom njenog postavljanja je malo i ne nailaze na mogućnosti. Sve u svemu, impresivna aplikacija za zaključavanje WhatsAppa.

2. zaključavanje za WhatsApp

Lock for WhatsApp još je jedna aplikacija za zaštitu WhatsApp lozinkom, a glavna razlika između ove i one koju smo gore raspravljali je ta što nudi način postavljanja uzorka kao lozinke za WhatsApp.

Nakon što postavite zaključavanje uzorka, također imate izbor postavljanja uobičajene lozinke na temelju broja ili abecede.

hindi web serija

Ali nakon toga dolazi korak koji bi mnogima mogao biti narušavajući posao. Od vas se traži da prihvatite licenčni ugovor koji jasno kaže da će aplikacija dodati oznaku u vaš preglednik, izmijeniti početnu stranicu i ikonu na početnom zaslonu za obavljanje pretraživanja. Na taj način aplikacija zarađuje novac i možete je koristiti samo ako pristanete na ove uvjete.

Nakon što prihvatite ugovor, možete pristupiti zaslonu postavki na kojem se zaključavanje može omogućiti i vrstu lozinke se može odabrati.

U mojim testovima, ova je aplikacija pokazala određeno zaostajanje dok je zaključala WhatsApp. Mogao sam vidjeti uvid u kontakte i chatove prije zaključavanja.

Završna riječ

Sve u svemu, prva aplikacija na popisu (WhatsApp Lock) jasan je pobjednik. Ima bolje sučelje, ne traži da pristanete na instaliranje nepotrebnih ikona i radi bolje. Jedini razlog zašto biste možda željeli ići s drugim jest ako preferirate zaključavanje uzorka kao lozinku i voljni ste zanemariti blagi štucanje u izvedbi zbog toga.

Oznaka gornje slike: abulhussain