banner

Windows 7 je sjajan operativni sustav. Dolazeći od starog Macovog korisnika, definitivno mogu reći da se bilo lako prilagoditi i zadovoljstvo ga koristiti. U skladu s tim, našao sam Windows sučelje da se nakon nekog vremena malo ustane, pa sam odlučio pronaći neke načine kako bi izgledao fenomenalnije.

1. Promijenite početnu kuglu

Bolesna od one dosadne stare Windows Start orb? Postoji program koji se doslovno zove Windows Start Button Changer koji mijenja početnu kuglu u bezbroj drugih oblika i slika (u slučaju da niste mogli pogoditi). Prvo, morat ćete Pokreni kao administrator kako biste imali mogućnost promjene ove datoteke. Kada prvi put pokrenete Windows Start Changer Changer, evo što ćete vidjeti:

Odavde možete odabrati ili promijeniti gumb Start ili vratiti izvorni u slučaju da vam se ne sviđa novi obrez gumba Start. Evo mog osobnog favorita - # 6 iz kugla koje Windows Windows Button Changer dolazi.

Ako vam se sviđa što vidite, pogledajte Windows Changer Changer Changer.

2. Doživite Windows Phone 7 ili Metro UI u sustavu Windows 7

U slučaju da ste se skrivali ispod stijene posljednjih nekoliko mjeseci, evo vijesti: Windows 8 donosi Metro sučelje na osobno računalo. Ako ste veliki obožavatelj i ne možete čekati da na Windows 8 izađe s Metro sučeljem na računalu sa sustavom Windows 7, pogledajte što možete učiniti s Rainmeterom.

fifa 17 kockanje

Ljepota ove Rainmeter kože zvane Omnimo je u tome što je u potpunosti aktivan i reagira na vaše naredbe. Na primjer, program otkrije gdje se vaše računalo nalazi i u skladu s tim osvježava vremenske prilike. Slično tome osvježava RSS feedove na koje se odlučite pretplatiti.

Postoje tri podteme koje vam Omnimo omogućuju odabir između:

Onaj s lijeve strane jako podsjeća na Windows Phone 7, srednji je Metro korisničko sučelje sustava Windows 8, a onaj najudaljeniji s desne strane prazna je tema gdje možete prilagoditi svoje ploče, a što ne. Odabrao sam onaj koji je izgledao najbliže Windows Phoneu 7. Postoje dva glavna aspekta na njemu: Paneli i Tekstualne stavke.

Omnimo ima veliki izbor panela za izbor satova, informacija o računaru, prečaca i pokretača, internetskih aplikacija, kontrola medija i društvenih mreža.

kako napraviti prilagođenu google temu

Tu je i područje s glavnim tekstom, gdje je prema zadanim postavkama prikazan feed Bing. Ovo ponavlja što bi Microsoft učinio učinkovito, pretpostavljam da bi želio podržati vlastite usluge. Imate mogućnost izbora iz više različitih usluga, što je ljepota Omnimo-a.

Evo ideje što možete odabrati. Omnimo vam omogućuje odabir najviše sedam stavki, uz širok spektar usluga s kojima se možete povezati. Zaista je vrlo nevjerojatno ono što su napravili kreatori Omnimoa u objedinjavanju svih tih usluga i njihovom integriranju u Rainmeter kožu.

Bilo da je riječ o jednostavnom mijenjanju početnog Orb-a ili ugađanju radne površine kako bi više izgledao kao Windows Phone 7 ili Windows 8, imate razne mogućnosti izbora. Ti bi paneli potencijalno mogli zamijeniti vaše ikone! (Samo ideja.) Zabavite se i uživajte u ovim alatima. & # X1f642;