banner

Svakodnevno se stvara nova internetska senzacija. YouTube video postaje viralan, slavna osoba postaje meme a scena iz ozbiljnog videa postaje ironični GIF. Baš kao što se naša pažnja proteže, tako dugo ništa nije novo na internetu.

Uvijek ima nečeg boljeg, zabavnijeg koji vreba u kutu, čekajući da se crveni urednik spotakne. Iako nisu tako brze, aplikacije za kreiranje, prikupljanje i dijeljenje memorija i GIF-ova imaju sličan ciklus.

Pogledajmo neke od najboljih novih aplikacija koje zadovoljavaju vaše internet bjesnilo.

Memes: Imgur MemeGen

Ako učestali svijetli ili tamni kutovi Reddita, znate što je Imgur. Jednostavno web mjesto za dijeljenje slika koje je nastalo iz Reddit zajednice sada ima svoj mali meme generator s iPhone aplikacijom.

snapseed uklanjanje pozadineKada imate grupni chat sa svojim prijateljima, a netko kaže nešto smiješno potrebe da se pretvori u meme, što učiniti? Povucite se do računala, otvorite preglednik, unesite URL i čekate da se učita teško web mjesto? Ne. Do tada je ta sjajna linija udaraca već nestala iz vašeg mozga.

Umjesto toga, samo pokrenite aplikaciju Imgur MemeGen pravo na svoj iPhone, odaberite meme koji želite nadograditi, unesite tekst i voila, upravo ste napravili meme!

Postupak stvaranja mema prilično je jednostavan. Na početnom zaslonu pronaći ćete sve meme koji su ikada postojali, abecednim redom. Dodirnite onu koja vam se sviđa. Za umetanje upotrijebite tekstualno polje Vrh i Dno tekst i hit Uštedjeti, Vaš mem će biti postavljen na Imgur.

Možete kopirati vezu do memea s donje strane ili kliknuti gumb za dijeljenje u gornjem lijevom kutu da biste otvorili tradicionalni izbornik dijeljenja.

Zahvaljujući načinu iOS-a, nema izravnog načina dijeljenja slike aplikaciji za razmjenu poruka. Stoga ćete fotografiju morati spremiti u svoj fotoaparat i zatim je priložiti iz aplikacije za razmjenu poruka po vašem izboru. Lako.

GIF-ovi: GIFwrapped

Vjerovali ili ne, neki znanstvenici sa zakonitim stupnjevima (provjereni) tvrde da su GIF-ovi oblik komunikacije. Da su koristili internet, to bi znali i prije nekoliko mjeseci. Komentari na usluzi Google+ ispunjeni su GIF-ovima, a Facebook komentari prepunjeni su vezama koje vas vode do stranice koja sadrži GIF (jer Facebook još ne dopušta umetnute GIF-ove).

Neka ironično plješću šalu koja je ispala ravnomjerno ili konja koji odobrava vašu akciju, GIF-ovi su samo bolji u prenošenju emocija. I puno bolje od teksta.

Da se pripremite za ovakva vremena, što radite? Stvorite mapu pod nazivom Najbolji GIF-i ikad i označite sve epske GIF-ove koje pronađete tamo? Ili ih sve prenesite u lokalnu ili Dropbox mapu i prenesite ih kad pronađete ono što ste željeli? Nitko nema vremena za to.

Na App Storeu postoje mnoge GIF aplikacije, ali na žalost nisu mnoge od njih zapravo dobre. Ako želite pronaći pristojnu kolekciju GIF-ova po kojima možete pretraživati, uvesti vlastitu kolekciju i njome upravljati, GIFWrapped je tvoja jedina nada.

Evo nekoliko razloga zašto je to tako GIF aplikacija.

  • GIFwrapped pomoći će vam da izgradite svoju GIF kolekciju. Indeksira GIF-ove iz Giphyja, vjerojatno najbolju kolekciju GIF-ova na webu. Tako možete pretraživati ​​ključne riječi, a indeksirani GIF-ovi prikazat će se točno u aplikaciji.
  • GIFwrapped omogućuje vam spremanje bilo kojeg GIF-a u lokalnu knjižnicu ili Dropbox knjižnicu, kopiranje ili dijeljenje na račune društvenih medija i neke aplikacije za razmjenu poruka poput WhatsApp i Telegram.
  • Možete se povezati s Dropboxom da biste spremili i uvezli sve GIF-ove koje pronađete. Kada dijelite GIF na bilo kojoj društvenoj aplikaciji poput Twittera, dijelit će ga iz Dropboxa što znači da će aplikacije s omogućenim pregledom Dropbox veze umetnuti u svoj GIF.

Alternativa

GIFBoom: Ako ste ikada poželjeli da postoji Instagram klon za GIF-ove, vaše molitve su odgovorene. GIFBoom je upravo to.

Idi, podijeli!

To su bile iOS aplikacije koje vam omogućavaju da se prepustite svojim hoejima ili dijeljenju GIF-a. Mislim da će korisnicima WhatsAppa gore navedeno biti posebno korisno jer tu vidim većinu memova koji se dijele. Ako ste u tom aspektu zaostajali za svojim prijateljima, sada je vrijeme da ih iznenadite.