banner

Google Pixel 2 i Pixel 2 XL pametni telefoni dolaze s nekoliko novih cool funkcija kao što su portretni način, Google objektiv i, naravno, Sada igra,

Za one koji nisu svjesni, Sada igra je značajka prepoznavanja glazbe koja na zaključanom zaslonu prikazuje naziv pjesme i izvođača.

Međutim, ova značajka ne vodi evidenciju svih pjesama koje je identificirao na Pixel 2 telefonima. Srećom, naišao sam na tri cool Androidove aplikacije koje mogu obaviti posao.

Dakle, bez dodatnih pokusa, pogledajmo ove cool aplikacije.

kako postići bokeh
Bilješka: The Sada igra značajka je ekskluzivna na pametnim telefonima Google Pixel 2 i Pixel 2 XL. Sve tri spomenute aplikacije kompatibilne su samo s ovim telefonima. Također vidi: 11 stvari koje biste trebali učiniti nakon raspakivanja Google Pixel 2

1. Sada igramo povijest

Now History Playing je aplikacija koja se plaća, čija se cijena kreće u 99 eura. Nakon što je instalirate, omogućite pristup obavijesti aplikaciji za dobivanje povijesti glazbe. Aplikacija će početi prikupljati sve pjesme koje je prepoznao vaš Pixel 2.Početna stranica prikazuje opcije za Povijest, favoriti, i postavke na dnu. Ova aplikacija omogućuje vam i reprodukciju pjesme putem zadane aplikacije uređaja za reprodukciju glazbe, bilo da je to Google Play Music, YouTube ili Spotify. Za istu možete koristiti i druge glazbene aplikacije.

Čak prikazuje točno vrijeme, u kojem je pjesma prepoznata. Možete čak pregledati povijest Igranja po datumu, a zatim ponovo poslušati svaku pjesmu.

Volite određenu pjesmu? Samo pritisnite zvijezdu pored nje i dodajte u favorite. Aplikacija vam omogućuje pretraživanje i brisanje vaše povijesti dugim pritiskom na pjesme. Slično kao i nekoliko drugih Androidovih aplikacija, Now History Play također ima mračnu temu.

Možete izvesti cijelu svoju povijest (ili samo određene pjesme) na Google disk da biste zadržali sigurnosnu kopiju za sebe ili ih podijelili s prijateljima putem društvenih medija.

Now Playing History jednostavna je aplikacija koja neometano radi i njezina brzina prepoznavanja pjesama je prilično brza.

Preuzmite odmah povijest reprodukcije iz Trgovine Play

2. Sada se igra dnevnik

Procijenjena na Rs 65, aplikacija Now Playing Log odlična je alternativa povijesti sada igranja. Ima jednostavno, ali atraktivno korisničko sučelje.

Morat ćete omogućiti pristup obavijesti kako bi nesmetano mogao funkcionirati. Početna stranica ove aplikacije sadrži opcije za Karte, Dom, i postavke na dnu. Posebno mi se svidio način na koji prikazuje pjesme s umjetnošću albuma. Ova aplikacija također dolazi s mračnom temom.

Možete omiljene pjesme i jednostavno je prebacite prstom ili dugo pritisnite da biste je izbrisali. Aplikacija vam omogućuje odabir između različitih glazbenih playera. Možete odabrati više glazbenih aplikacija za reprodukciju pjesme nakon što budu navedene u aplikaciji.

Aplikacija ima Karta značajka, koja prikazuje mjesto na kojem ste pjesmu čuli. Nije vrlo koristan, ali lijep mali dodatak. Morat ćete omogućiti ovu značajku iz postavki aplikacije.

Pronašao sam korisničko sučelje vrlo intuitivno, a dizajn također osjeća reakciju. Također možete dijeliti pjesme i izraditi ih na Google disku kako biste ih kasnije mogli reproducirati.

Preuzmite Now Playing Log iz Trgovine Play

3. Sada se igrajte

Posljednja aplikacija na popisu je Register Now Playing. Ova je besplatna aplikacija jednostavna i ne sadrži dodatne značajke kao ostale dvije gore. Oglase možete ukloniti iz ove aplikacije kupnjom unutar aplikacije u Rs 55.

Slično drugim dvjema aplikacijama, morat ćete omogućiti pristup obavijesti toj aplikaciji i dobro je ići.

Početna stranica prikazuje sve pjesme koje je aplikacija prepoznala na vašem Pixel 2. Te pjesme možete reproducirati putem različitih glazbenih aplikacija jednostavnim dodirom na njih.

Izbornik Postavke ima mogućnost okretanja mrak Način na. Register Now Playing također omogućuje dijeljenje pjesama kroz različite aplikacije za društvene mreže.

Postoji i mogućnost prilagođavanja opcija prikazanih na navigacijskoj traci. Korisničko sučelje je prilično osnovno i nije baš šareno ili atraktivno. Međutim, nije me briga za izgled, jer je aplikacija lijepo radila svoj posao i to besplatno.

Preuzmite Now Playing Register iz Trgovine Play

Zapamti tu pjesmu!

Uređaji Google Pixel 2 dolaze s cool novim Sada igra značajka, a ove aplikacije za praćenje povijesti pomoći će vam da je najbolje iskoristite.

Dakle, kad sljedeći put budete u kafiću ili baru slušate fenomenalnu pjesmu, samo uživajte u piću, a jedna od navedenih aplikacija za vas sprema popis za reprodukciju.

Imate li Pixel 2 ili Pixel 2 XL? Koja je vaša omiljena značajka na telefonu? Dopustite komentar ispod.

Vidi dalje: Top 8 nevjerojatnih Androidovih aplikacija za prosinac 2017