banner

Četvrti srpanj poseban je datum za SAD i sve se zabavlja dok se sjećaju utemeljitelji. Naravno, svijet aplikacija nije izuzetan od proslava, pa ako imate iPhone, ove sljedeće aplikacije ne samo da su besplatne, već zapravo mogu učiniti da proslave vašeg dana neovisnosti budu daleko ugodnije.

Pogledajmo ih.

aplikacije za Android bilješke

1. Tražilica za park

Ako volite provoditi svoje neovisne praznike uživajući u prirodi, onda će vam Park Finder savršeno odgovarati.

Kao što mu ime govori, ova će vam aplikacija pomoći da saznate koja su mjesta najbolja za piknik, zabavite neke sportove i još mnogo toga. Nakon što pokrenete aplikaciju, upozorit će vas da upotrebljavate svoju lokaciju kako biste predložili obližnje parkove i rekreacijske centre.Pored toga, rezultate aplikacije možete dodatno suziti odabirom određenih aktivnosti u kojima želite uživati.

Jednom kada pronađete idealan park ili centar za vas, možete ga označiti kao omiljeni, pa čak i provjeriti u paru pravo od Park Finder-a.

2. Odmor zamislite!

Ovo je jedna od onih aplikacija koje se vole zabavljati. A najbolji dio svega je što se sve događa točno na vašem iPhoneu.

Možete zamisliti Holiday Picture it! kao uređivač fotografija u srcu, ali aplikacija dolazi s jedinstvenim zaokretom, omogućujući vam stvaranje prilagođenih slika s različitim temama (uključujući naravno 4. srpnja) primjenom 'naljepnica' i ostalih efekata.

Jednom kada aplikaciji odobrite pristup fotoaparatu, snimite fotografiju ili odaberete postojeću i podesite njen kut, položaj, pa čak i raspon boja.

Nakon što učinite, možete mu dodati cool ili goofy okvir, a zatim mu početi davati više osobnosti pomoću prilagođenih naljepnica. Neki su od njih potpuno besplatni, mada ogroman niz zahtjeva kupnju putem aplikacije.

Naljepnice su također jednostavne za pomicanje i promjenu veličine, omogućujući vam stvaranje vrlo smiješnih slika čak i od naj dosadnijih fotografija.

3. Vatromet arkada

Vatromet je postao važan dio proslave 4. srpnja i jedino je prikladno da na ovaj popis uvrstimo i Vatrometnu arkadu.

Aplikacija je prilično jednostavna i laka za upotrebu. Samo ga pokrenite i dodirnite zaslon ili prevucite prstom po zaslonu da biste stvorili prekrasan vatromet.

Uz to, aplikacija dolazi s hladnim i opuštajućim načinom 'Prikaži', a možete čak i igrati igre vezane za vatromet (poput kucanja vatrometa da bi eksplodirali, na primjer) da biste neko vrijeme ubili.

Bonus App: American Revolution History Challenge

Ako vjerujete da biste za proslavu ovih blagdana trebali učiniti više od puke igre, možete upotrijebiti aplikaciju History Challenge da provjerite svoje znanje o podrijetlu američke neovisnosti.

upravljanje kabelima Amazon

Aplikacija je jednostavna, kao što i treba biti: odgovarate na pitanja i napredujete zajedno sa sve složenijim pitanjima koja se prikazuju boljom izvedbom. Aplikacija definitivno napravljena da vas neko vrijeme drži zaposlenima.

I evo ga. Sada počnite preuzimati te aplikacije i pripremite se za izvrsnu zabavu tijekom praznika!