banner

Prošli su dani kada ste morali čekati jutarnje novine da biste znali kakva je bila temperatura prethodnog dana. Imate snagu interneta; kome sada trebaju stare vijesti, zar ne?

Ali tada se ne može vjerovati svim informacijama na internetu (uključujući i vremenske podatke). Stoga smo se odlučili na neko kopanje i smislili smo 4 načina za provjeru vremenske prognoze ili trenutnih vremenskih uvjeta. Svi ovi načini koriste se širom svijeta za dobivanje informacija, ali nisu svi web-mjesta. Provjeri ih.

1. Koristite Google, vaš najbolji prijatelj na mreži

Najlakši način da saznate trenutnu temperaturu vašeg grada je putem Googlea. Jednostavno pretražite trenutnu temperaturu (uklonite s nazivom grada za koji želite znati temperaturu) i izvršite pretragu. Ili možete upisati 'vrijeme u New Yorku' da biste dobili trenutačno vrijeme u New Yorku.

Google će tada prikazati trenutnu temperaturu grada zajedno s prognozom za sljedeća 4 dana. Ako želite znati detaljnu prognozu, možete kliknuti na veze internetskih servisa iz kojih Google dobiva podatke, pod uvjetom da su ispod prognoze.2. Koristite internetske usluge

Ako tražite detaljno izvješće o vremenu, postoji mnogo internetskih servisa kao što su AccuWeather i Weather Channel koji će vam pomoći. Ali ako tražite zanimljiv portal koji bi na sve zanimljiv način sažeo sve te vremenske detalje, trebali biste definitivno probaj Swackett,

tappouch wifi prijenos datoteka

To čini štitne stranice internetskih meteoroloških usluga šarene i interaktivne.

3. Koristite Dodatak preglednika

Kada nakon svega planirate koristiti preglednik, zašto ne biste koristili proširenje za zadatak i dobili stalno ažuriranje temperature bez potrebe za pretraživanjem ili osvježavanjem web stranica. Forecastfox nevjerojatno je proširenje i za Firefox i za Chrome koje donosi ažuriranje vremena u stvarnom vremenu za neko mjesto. Podaci se preuzimaju iz Interneta.

usporedite oneplus 5t i samsung s8

Možete vidjeti vremensku prognozu za sedam dana s prikazanim satelitskim snimkama tog mjesta. Također možete konfigurirati nastavak i oblikovati ga prema vašim potrebama.

4. Vaše radne površine

Na zaslonu je također odlična opcija ili ažuriranje vremena u određenom mjestu u stvarnom vremenu. Windows 7 nudi pristojni zadani gadget koji možete koristiti da biste dobili detalje točno na radnoj površini (kao i OS X Lion na Macu). Ako tražite neke načine kako slatkišima oka pribaviti informacije o uređajima, možete isprobati xWidgets i Rainmeter.

Zaključak

Konačna odluka ovisi o vama koji ćete koristiti. Osobno mi se sviđa proširenje za preglednik jer pruža ažuriranja u stvarnom vremenu i većinu vremena sam u pregledniku dok radim na računalu. Ne zaboravite nam reći koji ćete favorizirati.