banner

Moto G jedan je od najbrže prodanih telefona na tržištima u razvoju. Koristim ga posljednjih nekoliko dana i nije ništa manje impresivno. Pogotovo kad uzmete u obzir da košta samo 179 dolara. Brzo je, zadovoljstvo ga je držati u ruci, a dolazi s najnovijom verzijom Androida - 4.4 Kitkat.

Nadam se da ste jednako zadovoljni s kupnjom kao i ja. Dijelit ću više savjeta i savjeta o telefonu u narednim člancima, ali za početak, evo četiri različita načina za dobivanje kontakata sa svog starog telefona, iCloud, Gmail i datoteke Vcard / CSV u svoj Moto G.

1. Kontakti pohranjeni s Google računom

Ovo je najjednostavnija opcija. Ako ste koristili svoj Google račun za sinkronizaciju kontakata na starom telefonu, ne morate ništa učiniti.

kako ažurirati preselio u na facebook

Tijekom postupka postavljanja, ako ste unijeli Google račun na kojem su spremljeni svi vaši kontakti, oni će se automatski prenijeti na vaš telefon.U slučaju da postoji problem, idite na postavke ->Račun ->Google, dodirnite svoj račun i provjerite kontakti opcija je provjerena.

2. Sinkroniziraj s iCloud (priručnik)

Bilješka: Ovo je ručna metoda gdje morate preuzeti datoteku Vcard i ručno je prenijeti na telefon. Ako tražite automatizirani pristup, preskočite na četvrtu mogućnost u članku.

Korak 1:Otvorite iCloud.com i prijavite se. Zatim kliknite Kontakti.Sada biste trebali vidjeti svoje kontakte ovdje. Odaberite sve kontakte pritiskom na Ctrl + A,

Korak 2:Odaberite ikonu zupčanika u donjem lijevom kutu Izvoz kartice,

3. korak: A. VCF datoteka će biti preuzeta. Prenesite ovu datoteku u svoj Moto G kopiranjem u lokalni prostor za pohranu.

4. korak: Sada otvoritenarod aplikaciji na vašem Moto G i od izbornik gumb u donjem desnom kutu odaberite Uvoz izvoz,

Zatim odaberite Uvoz iz skladišta, Vaš će se telefon sada skenirati po novu. VCF datoteka i vaši kontakti će biti uvezeni.

3. Android na Android - Motorola Migrate

Dolazite s Android telefona? Motorola je stvarno olakšala prijenos svih vrsta sadržaja sa starog telefona na novi. Prvo ćete morati preuzeti aplikaciju na svoj stari telefon (ona je unaprijed instalirana na vašem Moto G).

Korak 1: Pokrenite aplikaciju na svom Moto G. Na prvoj stranici odaberite android kao što uvozimo podatke s Android telefona.

Korak 2: Zatim odaberite vrstu sadržaja koji želite uvesti. Kontakti, poruke, fotografije, videozapisi, pa čak i zapisi poziva mogu se uvesti. Za ovaj primjer, držim se kontakata.

3. korak: Moto G će zatražiti dozvolu za preuzimanje vašeg Wi-Fi-ja, a nakon što to dopustite, tražit će vas da preuzmete aplikaciju Migrate na svoj stari telefon. Pogoditi Sljedeći a na zaslonu će se prikazati QR kôd.

4. korak: Sada, na svojoj stari telefon, pokrenite aplikaciju i upravo pritisnite Početak dugme. Sada će se prikazati skener QR koda. S fotoaparatom vašeg starog telefona, skenirajte QR kodprikazano na zaslonu Moto G.

To je to. Telefoni će se sada povezati i kontakti će se prenijeti u samo nekoliko sekundi.

4. iCloud sinkronizacija s Motorola Migrate (automatizirana)

Nedavno ažurirana aplikacija Motorola Migrate omogućava vam uvoz kontakata s iClouda na vaš Google račun samo prijavom na usluge. Ako ne želite to učiniti ručno kako je gore opisano, ovo je druga alternativa.

Korak 1: Na prvom zaslonu odaberite iPhone,

Korak 2: Prijavite se putem iCloud računa, a na sljedećem se koraku prijavite na svoj Google račun i dajte aplikaciji dozvolu za pristup vašim kontaktima.

U sljedećih nekoliko sekundi vaši iCloud kontakti bit će preneseni na vaš Google račun i prikazat će se u aplikaciji People.

Tvoj put

Kako obično prenosite kontakte sa svojih starih uređaja na novi? Jesmo li nešto propustili? Javite nam u komentarima u nastavku.