banner

Iako je PS3 dizajniran uglavnom kao igraći stroj, to ne znači da ne može obavljati i druge zadatke, ali i pregledavanje weba jedan je od najzanimljivijih. To bi moglo reći da, bez da znate puno o tome kako vaš web preglednik PS3 radi, vaše iskustvo pregledavanja na uređaju za igranje može biti daleko manje od idealnog.

Dakle, kako bismo vam pomogli da najbolje iskoristite svoj web preglednik PS3, evo nekoliko izvrsnih savjeta koji će uvelike poboljšati vaše iskustvo pregledavanja na njemu.

1. Umanjivanje prozora preglednika

Otvorite web preglednik na PS3 upućivanjem na Mreža na XMB-u, a zatim se pomičite prema dolje dok ne pronađete preglednik. Nakon što ga pokrenete, otvorite bilo koju web lokaciju koju želite.Kad je web stranica otvorena, na PS3 kontroleru pritisnite R3 (kliknite desnom palicom kontrolera) za zumiranje web mjesta.

2. Otvorite i pomičite se s više preglednika Windows

Nakon što otvorite web preglednik na PS3 i otvorite web mjesto na njemu, pritisnite Trokut i na Datoteka izbornik, odaberite Otvori u novom prozoru za otvaranje još jedne web stranice pored one koja je već aktivna. Na ovaj način možete otvoriti više prozora preglednika. Pomičite se kroz ove prozore preglednika pritiskom na bilo tipke R2 ili L2.

igre pretvorene u filmove

Super savjet: Alternativno, ako želite otvoriti bilo koju vezu u trenutačno aktivnom prozoru preglednika, samo postavite pokazivač preko veze, a zatim pritisnite i držite X dugme. Na sličan način, da biste zatvorili trenutno aktivni prozor preglednika PS3, pritisnite i držite Krug dugme.

Nakon što otvorite više prozora preglednika, pritisnite L3 (kliknite lijevu palicu kontrolera) za ulazak u način rada s više stranica, gdje možete kretati kroz sve otvorene prozore i odabrati onaj koji želite pregledati.

Nakon što odaberete prozor koji želite vidjeti, pritisnite L3 ponovo ga 'aktivirajte'.

3. Ubrzajte svoj internetski preglednik PS3

Samo zato što je ovaj preglednik na vašem PS3, to ne znači da ne trpi probleme od kojih trpe više 'tradicionalni' preglednici. Kao takav, vaš preglednik PS3 također može početi patiti od sporog vremena učitavanja.

Da biste to riješili ili barem poboljšali brzinu preglednika, pritisnite gumb trokuta s otvorenim bilo kojim prozorom preglednika, a zatim u alat izbornika, pomaknite se prema dolje i odaberite Izbriši kolačiće, Zatim se pomaknite još više prema dolje i odaberite Izbriši predmemoriju ovaj put.

predator smislu preuzimanje heliosa 300

Nakon ovoga primijetit ćete da se brzina vašeg preglednika PS3 poprilično poboljšala.

4. Zaključajte internetski preglednik PS3

Iako PS3 možda nije idealan način za pregledavanje putem Interneta, preglednik nije samo potpuno funkcionalan, već je i više nego dovoljno sposoban. Ako imate djecu kod kuće, možda biste im htjeli onemogućiti pristup bilo kojem zabranjenom web mjestu koje ste možda već blokirali na drugim uređajima kod kuće.

Da biste omogućili zaključavanje web preglednika na PS3, idite na postavke na XMB i pomaknite se do Sigurnosne postavke, Tamo odaberite Kontrola pokretanja internetskog preglednika opciju i postavite bilo koji četveroznamenkasti pristupni kôd po vašem izboru za blokiranje preglednika.

Izvoli. Obavezno u potpunosti iskoristite ove jednostavne, ali vrlo korisne savjete za poboljšanje pregledavanja na PS3.