banner

U ovom svijetu usmjerenom na mobilne uređaje, još uvijek dobar dio dana provodimo radeći na PC-u i prijenosnim računalima. A ponekad nemamo dovoljno vremena da uzmemo svoj pametni telefon i pretražimo najnovije vijesti i omiljene web stranice. Dakle, u takvim situacijama imati čitač RSS feeda ili personaliziranu aplikaciju za čitanje vijesti može biti vrlo zgodan. Pod desktop aplikacijom mislim na aplikaciju Windows Store. Ako niste znali, aplikacije za Windows 10 sada se mogu koristiti kao aplikacije za radne površine. Oni će raditi isto.

Dakle, isprobao sam neke RSS Feed Reader aplikacije. Evo, evo kratkog prikazivanja najboljih čitača RSS feeda dostupnih u Windows trgovini za Windows 10 računala. Idemo kopati

1. NewsFlow

Ako vam se sviđa jednostavnost, svidjet će vam se NewsFlow. Slijedeći smjernice za dizajn aplikacija za Windows, Newsflow je dao dovoljno prostora između elemenata za disanje. Nije to toliko šarmantno, ali jednostavno je, lako se čita i navigacija. Evo snimke zaslona feedaDom prikaz.Android aplikacija za camcard

Da biste dodali feed, jednostavno pretražite web mjesto i on će prikazati sve dostupne feedove koji se odnose na vaš upit za pretraživanje. Možete i ručno dodati vezu feeda na traku za pretraživanje. Dobivate dovoljno opcija za prilagodbu kad dodate RSS feed.

Ovdje je neobično to što ne možete dodati novu kategoriju kada dodate RSS feed. Možete ih odabrati samo njih. Prvo ih morate dodati posebno na ploči s kategorijama.

Sjajna značajka koju dobivate u opcijama članka je povećanje čitljivosti. Mnogi članak RSS feeda od vas traži da u potpunosti pročitate članak na njihovoj web stranici. Ova će značajka proširiti članak i omogućiti vam da čitate cijeli članak na samoj ploči Članak.

Ima sve druge značajke. Kategorije se dodaju u glavni izbornik. Možete čak dodati te kategorije u startni izbornik da biste im brzo pristupili. Možete upravljati obavijestima i prilagoditi format članka prema vašim potrebama.

2. NextGen Reader

NextGen Reader je Feedly klijent aplikacija koja koristi Feedly API. Odlikuje se višenastavnim dizajnom s potpunom prilagodbom. Da, naravno, trebat će vam Feedly račun za početak ovog računa. To je koštalo 1 dolar u trgovini. Ali možete ga koristiti kao 7-dnevno besplatno probno razdoblje. I onda odlučite kupiti ili ne.

Evo kako izgleda dizajn s više ploča.

Moderni prikaz možete prebaciti i klikom na logo NextGen. Pokazat će prekrasan prikaz kartice Feeda koji je trenutno otvoren.

Možete dodatno prilagoditi fontove, prelaziti između svijetle i tamne teme i mijenjati ponašanje aplikacije u skladu s vašim potrebama. Nažalost, ne možete dodati vlastite prečace.

Možete postaviti ponašanje članka za određene feedove. Možete ga otvoriti sažetkom, potpunim prikazom ili otvoriti u pregledniku. Ili jednostavno dodajte feed u izbornik Start.

Znate li kako grupno ažurirati svoje Windows aplikacije? NE? Pa, evo kako.

3. Readiy

Želite li brzo skenirati svoje nepročitane članke i pročitati što vas zanima? Ako je odgovor da, tada će vam u tome pomoći Readiy (još jedna klijentica Feedly aplikacija). Readiy organizira sve nepročitane članke u prikazu pločica, tako da možete brzo pregledati naslove i pročitati što je zanimljivo.

Postoji bočna traka za brzu navigaciju kroz vaše feedove i postavke aplikacije za promjenu izgleda aplikacije prema vašem ukusu. Članak se otvara na zasebnoj ploči radi neupadljivog čitanja.

revo deinstalaciju za mac

Ovdje također možete proširiti članak koristeći čitljivost. Dobivate različite mogućnosti za članak u gornjem desnom kutu ploče. Mogućnosti poput spremanja džepa i dijeljenja s drugim aplikacijama za Windows.

4. newsXpresso Pro

newsXpresso me podsjeća na Flipboard. (Flipboard je dostupan i u Trgovini, iako ga ovdje nisam dodao jer je već popularan.) NewsXpresso ima efekt animacije poput Flipboard-a. Flipboard se prebacuje na sljedeći ekran, a newsXpresso otvara sljedeći ekran kao da otvarate knjigu. Zadana tema aplikacije je Paper. Ali možete ga promijeniti kao i ja u nastavku.

newsExpresso Pro prikazuje vijesti i članke temeljene na regijama. Također se možete odlučiti za Globalni, ali sadržaj temeljen na regiji uključuje i Globalni sadržaj. To je mješavina prilagođenih vijesti i RSS feeda. Jednostavno možete potražiti web mjesto koje želite dodati na popis. Ili jednostavno dobijete nasumične vijesti i članke na temelju kategorije koju ste odabrali. Evo kako izgleda članak.

Možete čak dodati svoj YouTube račun i Feedly račun kako biste dobili prilagođeniji sadržaj.

Je li vas muči neka aplikacija System Windows? Evo kako to deinstalirati.

5. RSS Central

RSS Central jedan je od najjednostavnijih za upotrebu RSS čitača RSS feeda. To košta 1 USD nakon 7-dnevnog suđenja. Odmah nakon otvaranja aplikacije dobivate ideju što morate učiniti. Svaka je opcija vidljiva na zaslonu s prirodnijom navigacijom.

Za dodavanje vlastitih feedova možete ih jednostavno zalijepiti za dodavanje ili brzo pretraživanje. To je brzo i brzo.

Članak se može proširiti na potpuni prikaz. Možete postaviti vrijeme intervala osvježavanja, uvijek prikazati nepročitani članak i postaviti redoslijed sortiranja članka. Možete dobiti i mogućnost personaliziranja ponašanja u aplikaciji kada ste izvan mreže. To je jednostavna, brza, jednostavna navigacija i sviđa mi se.

Što je tvoje?

I dalje se želite držati Flipboard-a ili želite istražiti među ovim gore navedenim prekrasnim aplikacijama? Javite nam u komentarima što uzimate o ovim aplikacijama za Windows i podijelite svoje omiljene.

TAKO PROČITAJTE:Kako instalirati i pokrenuti Windows 10 modernih aplikacija s vanjskog pogona