banner

Većina alata kao što su Microsoft Word ili Excel omogućuje vam lako stvaranje PDF-ova iz word dokumenta ili proračunske tablice. Međutim, priča ima potpuno drugačiji zaokret kada je u pitanju uređivanje ovih PDF datoteka. Budući da se isti alat koji vam je pomogao u stvaranju jednog računala čini bespomoćnim kada trebate uređivati ​​PDF datoteke.

aplikacija za uređivanje crno-bijelih fotografija

Naravno, postoji ova metoda prepisivanja riječi doc, ali zar opet ne biste izmislili točko? Srećom, postoji priličan broj PDF uređivača na mreži što omogućuje uređivanje modnih preglednika.Dakle, bez daljnjeg odgađanja, pogledajmo ih brzo.

Vidi također: 5 savjeta za napajanje kako biste nadopunili PDF tijek rada

1. PDF Pro

PDF Pro je dobro zaobljen alat koji kombinira niz alata za uređivanje, poput gumice za brisanje teksta i oznaka, dodavanje teksta, slika i potpisa te mogućnost premještanja teksta s jednog dijela dokumenta u drugi.

Osim uobičajenih metoda uređivanja, on se također može pohvaliti cool alatom za spajanje i pretvaračem PDF u Word ili Image. Da biste koristili ovaj uređivač, sve što trebate učiniti je prenijeti dokument i odabrati odgovarajući način uređivanja.

PDF Pro je besplatan za upotrebu, ali je ograničen na 3 dokumenta mjesečno. Dakle, ako je nekoliko dokumenata koje trebate urediti, ovo je savršen alat.

2. PDFZorro

PDFZorro je zarez iznad PDF Pro. Njegova kompatibilnost je sjajna jer je kompatibilna sa svim glavnim platformama - uključujući pametne telefone. To je brzo, sigurno i pruža jednostavan način uređivanja svih vaših PDF datoteka.

yosemite čista instalacija

Kada govorimo o tehnikama uređivanja, ona omogućuje dodavanje stranica i teksta, slobodno pisanje ili izvoz PDF-ova u Word ili Excel datoteke. Štoviše, čak vam omogućava dodavanje nekoliko stranica ili slova između postojećih stranica.

Vidi više: Najbolji besplatni načini pretvorbe PDF-a u PowerPoint koji zapravo rade

3. PDFescape

PDFescape nudi jedinstveno rješenje za dodavanje ljepljivih bilješki i napomena u PDF datoteke. Međutim, stvarna snaga ovog alata leži u njegovim alatima za uređivanje stranica. Korisnici će moći izbjeliti područje bilo koje stranice, obrezati ili umetnuti bilo koji oblik HTML polja poput potvrdnih okvira, radio gumba itd.

upravljanje računa na ps3

Ako je u slučaju da je dokument osjetljiv na tad, uvijek ga možete zaštititi lozinkom. Jedini nedostatak jest to što bi PDF-ovi trebali biti manji od 10 MB ili manji od 100 stranica.

Provjerite kako koristiti papir Dropbox za brzo stvaranje i dijeljenje dokumenata

4. FormSwift

FormSwift ne samo da omogućuje izmjenu postojećih dokumenata, već i omogućuje stvaranje vlastitih PDF datoteka. I nije samo bilo koji jednostavan PDF, možete odabrati svoje predloške iz ogromne knjižnice. Od danas, FormSwift je pomogao u stvaranju više od 16 milijuna dokumenata širom svijeta.

Njegova najbolja značajka je ploča s potpisima jer vam omogućuje tipkanje, crtanje ili prijenos potpisa - ovisno o tome koji je za vas jednostavan i zgodan način.

Štoviše, tijekom uređivanja korisnici u bilo kojem trenutku mogu umetnuti tekst, slike, kvačice te spremiti i ažurirati ili poslati e-poštu.

5. Sejda

Sejda je majka svih internetskih alata za uređivanje PDF-ova. Želite li ozbiljno raditi s PDF-om, njegova ogromna biblioteka značajki zasigurno će vam osmjehnuti lice.

opozvati pristup Googleu

Bilo da se radi o reorganizaciji stranica u PDF, dijeljenju PDF-a ili pretvorbi PDF-a u bilo koji oblik - ovaj se sjajni alat brine o njima. Štoviše, postupak uređivanja je brz i brz. Sejda nudi i radnu verziju za male tvrtke.

Razdvajanje misli

Ovih pet alata trebalo bi vam pomoći u obavljanju većine poslova uređivanja. Međutim, ako vam je potrebno često uređivanje PDF datoteka, alat za radnu površinu pomoći će vam da bolje služi svrsi.

Pa kako urediti svoje PDF-ove?

Pogledajte sljedeće:5 besplatnih internetskih alata za stvaranje nevjerojatnih slika na društvenim mrežama