banner

Microsoft PowerPoint je nesumnjivo prezentacijski alat s bogatim značajkama i, naravno, i široko korišten. Ali dolazi s naprednom cijenom. Ako tražite besplatnu / pristupačnu alternativu PowerPointa koji je potpuno online i posao vam je dovršen, na raspolaganju su neke lijepe opcije. Iako ne možete očekivati ​​da imaju sve značajke programa PowerPoint, osim ako niste vrlo napredni korisnik, većina ovih alata trebala bi biti dovoljna.

Bilješka: Sve sljedeće alternative PowerPointu temelje se na webu. Dakle, nema softvera za preuzimanje!

1. Prezi

Ako želite izbaciti konvencionalni oblik prezentacije jedan za drugim, dodajte malo više kreativnosti u svoj glavni govor, tada provjerite Prezi. Iako ga možete koristiti kao alternativu PowerPointu, način stvaranja prezentacija s ovim alatom je prilično drugačiji ... a isto tako i izlaz.

Pogledajte sljedeću prezentaciju koju je Chris Anderson kreirao pomoću Prezi za svoj govor na TED konferenciji.

Evo službenog videa koji pokazuje kako to funkcionira.2. Google Dokumenti

Google Dokumenti ne trebaju uvoditi. Bilo je vremena kada su ljudi mrzili njegov web prezentacijski alat, ali ne više. Tijekom godina prošlo je kroz mnoštvo ažuriranja, a ugrađene su korisničke značajke.

Naravno, Googleov proizvod funkcionira bez problema i čuva prezentaciju sigurno u oblaku. A ako ste mislili da ni na koji način Google Dokumenti ne mogu biti vjerodostojna alternativa PowerPointu, pogledajte predstavu ispod stvorenu u potpunosti pomoću Google Dokumenata. Promijenit ćete svoje mišljenje.

play prečac trgovine

3. 280 Klizači

280 slajdova (AŽURIRAJ: Ovaj je alat isključen) prekrasan je proizvođač internetskih prezentacija koji gotovo daje osjećaj da pokrećete desktop aplikaciju, posebno za korisnike Mac OS X. Ima značajke kao što su automatsko spremanje i oporavak dokumenata, ugrađeno pretraživanje medija putem internetskih usluga poput YouTubea i Flickr i još mnogo toga.

Integrira se sa SlideShare što znači da ako ste korisnik SlideShare, mogli biste tamo izravno objaviti svoju prezentaciju iz ovog alata.

4. Zoho Show

Vjerovatno znate za Zoho, paket internetskih alata za suradnju i produktivnost. Mnogi su rekli da je najbolji takav paket dostupan na mreži, čak i bolji od Google Dokumenata. Ne znam za to, ali alternativa PowerPointa, nazvana Zoho Show, je dobra. Ima sve osnovne značajke, uključujući mogućnost daljinskog predstavljanja klijentu širom svijeta.

5. SlideRocket

SlideRocket je zanimljiv, kako u pogledu korisničkog sučelja tako i zbog mogućnosti koje nudi. Ima više značajki od gotovo svih spomenutih alata. Tu je i značajka korisničke analitike koja vam daje predstavu o ljepljivosti slajdova.

xender prijenos datoteka

Svi alati na popisu su u potpunosti besplatni ili imaju pristojnu besplatnu opciju. Gotovo svi pružaju način uvoza / izvoza prezentacija iz / u PowerPoint. Isprobajte ih i recite nam koji vam se od njih najviše svidio. Znate gdje nam možete reći ... komentare! & # X1f642;