banner

Mnogi vjeruju da je Windows 10 najbolji Windows sustav koji je Microsoft ikada izdao. I mnogi misle da nije uspio pružiti najbolje. Možda je cool, ali nije savršeno. Dakle, ako mislite da je isto, napravimo Windows 10 hladnijim tako što ćete provaliti kroz uređivač registra sustava Windows 10.

Ovdje bih želio podijeliti s vama, mojih 5 najdražih registracijskih hakova za Windows 10 koji čini hladnijim. Registry Editor je napravio Microsoft za one napredne korisnike koji žele promijeniti izgled i ponašanje Windows OS-a prema svojim potrebama.

Snažna nota: Nemojte se zajebavati s urednikom registra ako ne znate što radite. Možda ćete kraj vašeg računala učiniti neispravnim. Predlažem vam da preuzmete sigurnosnu kopiju sustava prije nego što nastavite. Pročitajte više o uređivaču registra.

Još jedna stvar. Bilo je puno registracijskih hakova koji su radili u pregledu Windows 10. No, nakon izlaska RTM verzije, oni sada ne rade. Dakle, ovo su oni koji rade na Windows 10 Professional (Verzija 1511). Pritisnite tipku Windows + R i upišite je winverza provjeru trenutne verzije i verzije na vašem sustavu.Opet pogodio Windows tipka + R i upišite regeditza otvaranje urednika registra. S lijeve strane naći ćete svu mapu koja sadrži registre i D-riječi. S desne strane vidjet ćete te registre i D-riječi. U nastavku sam prikazao put određene D-Word ili registra koji ćete morati uređivati ​​(zajedno sa snimkama zaslona).

Možete upotrijebiti alat treće strane kao što je RegScanner da biste brzo pronašli Registar ili D riječ koju želite urediti. Inače jednostavno možete jednostavno loviti kroz mape i pronaći ih.

1. Napravite Snappier menija na radnoj površini

Pa, ako mislite da izbornici na radnoj površini nisu tako snažni. Po mom psovki mislim, animacija nije tako brza (na radnoj površini). Tada ga možete učiniti snappier-om. Idite na sljedeći put u uređivaču registra.

HKEY_CURRENT_USER Upravljačka ploča Desktop

jailbreak iphone ios6

Dvaput kliknite na MenuShowDelay.Samo trebate odbiti vrijednost. Evo, uspio sam na 200. To će smanjiti kašnjenje u animaciji izbornika.

2. Uklonite OneDrive ikonu iz File Explorera

Tko koristi OneDrive? Pa, možda ćete biti zavedeni onim besplatnim oblakom za pohranu od 100 GB. Ali nisam I, ne želim to na radnoj površini. Pokazali smo vam kako to možete onemogućiti u sustavu Windows 10. Ali, ako ga ne želite onemogućiti, ali ne želite da se pojavljuje u pretraživaču datoteka, slijedite donji put i uklonite ga.

HKEY_CLASSES_ROOT CLSID (018D5C66-4533-4307-9B53-224DE2ED1FE6)

Dvaput kliknite naSystem.IsPinnedToNameSpaceTree.Učinite vrijednost 0,

3. Napravite traku zadataka potpuno prozirnu

Ovdje nećemo uređivati ​​registar, ali koristit ćemo mali uslužni program koji smo ranije dijelili. Koristit ćemo klasični izbornik Start da bismo transparentnost programske trake smanjili na potpuno prozirnu. Slijedite povezani vodič o tome kako ga instalirati i koristiti.

U postavkama izbornika Windows 10 Start jednostavno morate smanjiti transparentnost 0 kako bi bila potpuno prozirna.

4. Mračna tema za postavke

Tko ne voli mračno korisničko sučelje? Čak i ako je svjetlost oko nas, i dalje smo skloni upotrebi tamnog korisničkog sučelja. Jer je lakše na očima. Sada možete doći do ovog mračnog kulsa u postavkama sustava Windows 10. O tome smo pisali i prije, tako da osvježite vašu memoriju i zahvalite nam kasnije.

5. Obojena naslovna traka s izbornikom Start i trakom zadataka u crnoj boji

Ako znate da možete promijeniti boje naslovne trake u sustavu Windows 10. Ali boje koje primijenite na naslovnu traku također se primjenjuju na startni izbornik i na programskoj traci. Dakle, što ako želite promijeniti boju naslovne trake, ali neka boja trake zadataka i izbornika Start ostane crna kao i prije?

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows DWM

Dvaput kliknite na ColorPrevalence.Zamijenite vrijednost na 1.

Želite više?

Nastavit ćemo testirati hakove registra i pokušati ugađati. Ako bilo koji od njih funkcionira, dodaćemo ih na ovaj popis. Dakle, obavezno spremite ovu vezu ili označite. Jer, ažurirat ćemo ovaj članak dok pronađemo nove hake.

ALI POGLEDAJTE:3 Snažni alati za podešavanje i prilagođavanje sustava Windows 10