banner

Ako mene pitate, dao bih bilo što da ugasim telefon bez kućišta ili pokrivača. Uostalom, mnogo toga znači u tome da telefon postane jedinstven. Nažalost, u mom slučaju to ne funkcionira (bez namjere). S obzirom na moju nepažnju i nespretnu prirodu, potrebno je osigurati telefon od pokretanja. Dakle, kad su mi uručili novi Oppo F7, prvo što sam učinio bilo je da obučem teške slučajeve kako se moja sreća ne bi odvijala brže od postupka postavljanja telefona.

Stvar kod telefonskih slučajeva je što više štite telefon. Uz kvalitetan slučaj, izgled također ide nekoliko zareza. Osim toga, ne morate dva puta razmišljati prije nego što ga stavite na bilo koju grubu površinu.

Ako tražite slučaj svog novog Oppo F7, evo nekoliko opcija koje biste trebali isprobati.

1. Futrola za tvrdi branik TheGiftKart 3 u 1

Započinjemo s najočitijim opcijama - branik za kućište i dobar izbor je onaj iz TheGiftKart.

KupitiKućište branika TheGiftKart 3-u-1

Ovaj kovčeg sadrži tri modula koji štite leđa, kao i gornju i donju bradu, dok telefonu pruža ugodan izgled. Gumbi su pokriveni što pomaže u sprečavanju nakupljanja prašine u kućištu. Uz to, podignute usne uz rubove i modul kamere čuvaju zaslon bez ogrebotina. Ali, to je tad minimalan, pa bi zaštita zaslona mogla biti mudra investicija.

Kućište tvrdog odbojnika TheGiftKart 3 u 1 dostupno je u više boja, uključujući elegantnu kombinaciju crne i srebrne boje.

2. Kućište oklopnog oružja Mobihub

Ako tražite nešto više od branika, Tvrdi oklop iz Mobihuba vrijedi pucati.

Kupiti

Mobihub teški oklop

Kućište Mobihub-ovog teškog oklopa malo je pomaknuto od uobičajenog kućišta odbojnika. Napravljen od kvalitetnog TPU materijala, ovaj se kućište omota oko stražnje i bočne strane telefona. Čvrsta je i gusta, ima puno podignutih tekstura koje će vam pomoći da bolje prianjate telefon. Uz to je i trešnja na vrhu.

3. e-Cosmos slučaj oklopa

Ako se vaše ruke jako znoje poput mene, mudra bi odluka bila ulagati u teksturirani telefon. Blago hrapava površina održava trenje kako vam telefon ne bi lako kliznuo s ruku.

Kupiti

e-Cosmos oklop

Naoružanje e-Cosmos oklop ima već poznati izgled teksturiranih kućišta. Srednji dio ove futrole od ugljičnih vlakana ima teksture od brušene svile koja (pogodili ste ispravno) omogućuje čvrsto prianjanje. U isto vrijeme, ona pruža vrhunski izgled vašem Oppo F7. Osim toga, poklopac e-Cosmosa ima zračne džepove za zaštitu uglova, dok obrasci raspršivanja topline s unutarnje strane pomalo smanjuju temperaturu.

4. TheGiftKart Flip Cover

Flip Covers imaju svoj udio u i za i protiv. Iako je sveobuhvatni paket kada je u pitanju zaštita telefona, upućivanje poziva s takvim pokrivačima ima svoj dio problema. Međutim, ako i dalje želite kupiti futrolu za Oppo F7, otkrili smo da je slučaj TheGiftKart jedan od najboljih tamo.

poweramp google glazba integracija

Kupiti

Prekrivač TheGiftKart

TheGiftKart Flip Cover pruža stil u obliku ploča. To je futrola od tkanine i na sreću ne pretjeruje s izgledom i minimalno je. Kao i svaki slučaj u novčaniku, isporučuje se s dva utora za čuvanje kartica i gotovine.

5. Digiprints Natisnuti kućište natrag

Kupiti

Digiprints ispisana futrola na leđima

Ako želite da se vaš telefon ističe iz gomile, futrole iz Digiprint-a su vaše najbolje rješenje. Oni imaju super cool digitalne ispise i dostupni su u hrpi različitih otisaka i boja. Za razliku od nekoliko tiskanih kućišta, slučajevi Digiprint imaju izrez za okidače glasnoće i tipku za uključivanje, tako da se taktilna povratna sprega ne gubi između.

Cijene Digiprints cijene su samo 299 dolara i savršeno su rješenje ako (poput mene) često mijenjate poklopce telefona.

6. Jkobi transparentan slučaj

Ako želite pokazati sjajnu sjajnu stražnju stranu Oppo F7, prozirni kofer je najočitiji izbor.

Kupiti

Jkobi transparentan slučaj

Jkobi je dobro poznato ime u slučajevima i pokriva scenu. Izgleda slično kao bilo koji drugi transparentni slučaj na tržištu. Međutim, tamo gdje se razlikuje od ostatka je kako utvrđuje kutove telefona. Budući da su uglovi najosjetljivija mjesta, poklopac Jkobi ima jastuke otporne na udarce koji omogućuju utjecaj padova i padova. Za razliku od gore tiskanih korica, gumbi nisu pokriveni.

No prozirni kofer neće pružiti istu zaštitu kao i slučaj branika. Telefon bi samo držao zaštićen od prirodnih elemenata.

Bolje spriječiti nego liječiti

Kvalitetni poklopac telefona daleki je put održavanja telefona u besprijekornom stanju. To je 21. stoljeće i sada ljudi imaju tendenciju da prosuđuju druge prema izgledu telefona, a ne po cipelama. Stoga je nužno da se maksimalno pobrinemo za svoje dragocjene telefone.

Dakle, koji od ovih naslovnica ćete prvo kupiti?