banner

Škola je započela i iako više nisam na fakultetu, mislim da nisam mogao preživjeti fakultet bez nekih osnovnih aplikacija na svom telefonu. Aplikacije sam koristio za sve, od podsjetnika do praćenja ocjena i domaćih zadataka, pa čak i za kupnju udžbenika i pronalaženja pravih profesora. Postoji aplikacija za gotovo sve što biste željeli postići na faksu ... pa, u razumu.

Ovdje je sastavljen popis šest fenomenalnih aplikacija koje biste apsolutno trebali dobiti na svom pametnom telefonu ako želite u školu ili uskoro započinjete. Ne brinite, znam da imate proračun, tako da su skoro svi ti besplatni.

1. iStudiez Pro

Nemam dovoljno nevjerojatnih stvari za reći o iStudiez Pro. Koristila sam ovu aplikaciju da bih se probila kroz sve četiri godine srednje škole i ne znam što bih bez nje. U stvari, mislim da je to skandalozno podcijenjeno - a tu je i besplatna verzija. Pridržavao sam se svih svojih rasporeda nastave, svakog pojedinog zadatka, roka i podsjetnika, imena profesora i kontakt podataka, pa čak i nekih ocjena. Nikad nisam osjećao kontrolu nad svojim predavanjima ili zadacima zahvaljujući iStudiez Pro. Najbolje od svega je što je lijepo sinkronizirao iPad i Mac, tako da je sve uvijek bilo ažurirano na svim mojim uređajima: moj Mac kod kuće, moj iPad u klasi i iPhone u pokretu.

iStudiez je dostupan za iOS i Android za 2,99 i 1,99 dolara, s poštovanjem. (Toplo preporučujem da nabavite i verzije za Mac i / ili Windows.)2. Ocjeni moji profesori

aplikacija za medijske majmune

Ako želite preživjeti fakultet, trebate Ocjenjivanje mojih profesora. Razdoblje. Besplatna usluga ima pouzdan popis gotovo svakog profesora na gotovo svim fakultetima u Sjedinjenim Državama. Studenti ocjenjuju i ocjenjuju profesora, sam razred, vrijednost obrazovanja i ostavljaju savjete ostalim učenicima koji žele pohađati taj odjeljak. Izbjegavajte profesore s lošim ocjenama, prijavite se za predavanja s lakim ili ljubaznim profesorima i, naravno, na kraju ostavite vlastite kritike da biste ih platili naprijed.

Ako želite preživjeti fakultet, trebate Ocjenjivanje mojih profesora.

Ocijenite Moji profesori besplatno za iOS.

3. Kvizlet

Kvizlet vam omogućuje da stvorite nevjerojatne vodiče za studije ili još bolje, dodirnite milijune nastavnih vodiča koje pruža zajednica. Možete naučiti gotovo bilo koji razred, kreirati virtualne razglednice da se sami testirate, igrati edukativne igre i još mnogo toga. Quizlet mi je definitivno u nekoliko navrata pomogao tijekom fakulteta, pogotovo kad bih zaboravio da sam imao kviz ili test i morao sam to naučiti. Bogatstvo znanja i alata kojima možete pristupiti od ostalih korisnika Quizleta ne može se precijeniti.

Quizlet je besplatan za iOS i Android.

tekst simbola zrakoplova

4. Podsjetite

Remind je aplikacija za razmjenu poruka koja je u zadnje vrijeme stekla popularnost. To omogućava učiteljima, učenicima i roditeljima da se povežu jedni s drugima. Možete se organizirati po razredu, razgovarati s grupama ljudi, prevoditi svoju poruku i još mnogo toga. Učitelj ili učenik postavlja alat za razred povezan sa školom i svi ostali mogu se ukrcati. Podsjetnik je sjajno mjesto za planiranje i raspravu o zadacima, grupnim projektima, postavljanje pitanja učitelju, dobivanje povratnih informacija i delegiranje zadataka.

Podsjetnik je besplatan za iOS i Android.

5. Duolingo

Vrijeme je za bolno iskren trenutak. Ja sam uzeo isti strani jezik, talijanski, ukupno devet godina svog života između srednje škole, srednje škole i određenih godina fakulteta. Nakon devet godina pohađanja nastave, iako sam uvijek prolazio, još uvijek ne bih mogao razgovarati s vama na talijanskom. Strani jezik je za mene bila ozbiljna slabost u školi. Međutim, kako bih mi pomogao u nastavi, preuzeo sam Duolingo i odmah sam shvatio da učim više od ove besplatne aplikacije od onoga što sam ikad naučio u učionici.

Besplatne lekcije su brze, praktične i pružaju vam brojne aktivnosti za poboljšanje vaših govornih, slušnih i pisnih sposobnosti. Razina se otključava težih lekcija i nagrada. To je tako jednostavno, ali tako je sjajno i učinkovito.

preglednik za sendvič sa sladoledom

Iz ove besplatne aplikacije učio sam više od onoga što sam ikad naučio u učionici.

Duolingo je besplatan za iOS i Android. Podržava sljedeće jezike: španjolski, francuski, njemački, portugalski, talijanski, irski, nizozemski, danski, švedski i engleski.

6. Chegg

Udžbenici su izuzetno precijenjeni. Chegg pomaže ublažiti taj problem. Besplatna usluga obećava da možete uštedjeti do 90 posto na udžbenicima, jer vam omogućuje da pronađete udžbenike bilo gdje i sortirate ih po cijeni. Umjesto toga možete unajmiti knjige ili preuzeti eTextbooks. Kada završite, prodajte ih i vratite nešto novca.

Osim kupovine udžbenika, Chegg je i izvrstan pomagač kod domaćih zadaća. Omogućuje vam pronalaženje rješenja za probleme iz udžbenika digitalno i dobivanje rješenja za druge probleme koje su korisnici prenijeli.

Chegg je besplatan za iOS i Android.