banner

Google Play trgovina prepuna je aplikacija na tipkovnici. Dok su neki dizajnirani za emojije i GIF obožavatelje, drugi se usredotočuju na teme. Vrlo malo aplikacija napravljeno je za ljude s velikim prstima. U ovom postu smo naveli sedam aplikacija za tipkovnicu s velikim tipkama za Android.

Tipkovnica je jedna aplikacija koju svakodnevno koristimo na svojim telefonima. Bilo da se radi o SMS-u, pisanju bilješki ili objavljivanju na društvenim mrežama, tipkovnica je izuzetno važna i ima smisla imati onu koja odgovara vašim potrebama.

Dakle, ljudi koji traže tipkovnice s velikim tipkama na Androidu, uradili smo prljav posao za vas. Evo popisa Android tipkovnica s velikim tipkama. Započnimo.

Također pročitajte: Ove Android aplikacije jednostavne za upotrebu s mapama pomoći će vam u organiziranju bilješki

1. Ogromna tipkovnica

Kao što ime sugerira, aplikacija Huge Keyboard izuzetno je velika što ga čini savršenim za ljude s velikim prstima. Ako ipak niste zadovoljni s određenom veličinom, uvijek možete povećati ili smanjiti veličinu tipkovnice u postavkama.

Također pročitajte: Gboard vs SwiftKey: Tko je pobjednik?

Podržava više jezika, emojije, znakove, zvuk i vibraciju za tipkanje. Zanimljivo je da također možete izmijeniti gornji i donji red. Uz geste, aplikacija podržava i teme. Nudi i sjajne mogućnosti predviđanja i ispravljanja, uključujući uređivač kratica.Aplikacija ima oglase, ali možete ih ukloniti ako kupite premium verziju koja košta samo 0,62 USD. Tada ćete otključati premium teme i dodatne opcije.

Preuzmite ogromnu tipkovnicu

2. MessagEase tipkovnica

Kao što opisuje Play Store, „To nije QWERTY tipkovnica“. MessageEase tipkovnica ne izgleda kao niti jedna druga uobičajena aplikacija za tipkovnicu i zapravo je drugačija. Tipkovnica ima devet velikih tipki koje sadrže sve abecede raspoređene na jedinstven način.

Aplikacija, naravno, u početku djeluje zastrašujuće, ali kad jednom počnete igrati s njom, ona postaje jednostavna kao i druge aplikacije za tipkovnicu. Programer je objavio mnoge videozapise kako bi vam pomogao da razumijete aplikaciju. Možete ih provjeriti ovdje.

Savršeno za ljude s velikim palcima, aplikacija također nudi predviđanja riječi, teme, makronaredbe, podršku na više jezika, glasovno unošenje i promjenu fonta.

Preuzmite MessagEase tipkovnicu

3. 1C Velika tipkovnica

Savršena za male ekrane i velike prste, 1C Velika tipkovnica koristi 100% zaslona vašeg telefona. Možete u bilo kojem trenutku smanjiti veličinu. To je QWERTY tipkovnica gdje je svaki red podijeljen na dva.

Kartica klipa vatrogasaca
Također pročitajte: 6 najboljih aplikacija za Android Notes s mapama

Pored tema, aplikacija vam omogućuje i promjenu oblika slova i veličine tipki. Iako aplikaciji nedostaje GIF podrška, ona uključuje emojise, kontrolu pokazivača i međuspremnik.

Preuzmite 1C veliku tipkovnicu

4. Jednostavna tipkovnica s velikim tipkama

Iskreno, ime sve govori. To je jednostavna tipkovnica bez dodatnih značajki poput automatske ispravke, predviđanja riječi, zvuka, tema ili čak emojisa.

Aplikacija se fokusira samo na velike gumbe koji olakšavaju tipkanje ljudima s velikim prstima. To je tako jednostavno da aplikacija nema ni stranicu s postavkama.

Dali si znao: Jednostavna tipkovnica s velikim tipkama teži samo 34 KB.

Zanimljivo je da su u zadanom prikazu aplikacije gumbi raspoređeni po abecednom redu. Ako ipak želite QWERTY izgled, dodirnite gumb QWTY prisutan pored razmaknice.

Preuzmite jednostavnu tipkovnicu s velikim gumbima

5. Standardni tipkovnici s velikim tipkama

Slično aplikaciji Tipkovnica za tipke velike tipke, tipkovnica Big Buttons također je relativno jednostavna aplikacija, bez predviđanja emocija, automatskog ispravljanja riječi ili riječi. Aplikacija, međutim, podržava zvuk i vibracije ključa i omogućuje vam promjenu visine tipkovnice.

Preuzmite standardne tipkovnice za velike tipke

6. Chrooma tipkovnica + korektor

Potaknuta umjetnom inteligencijom, aplikacija Chrooma Keyboard također vam omogućuje povećanje veličine tipki. Osim uobičajenih osnova na tipkovnici, poput prediktivnog teksta, automatskog ispravljanja i tipkanja prstom, aplikacija Chrooma Keyboard dolazi s ugrađenim korektorom.

Također pročitajte: Gboard (Google tipkovnica) vs Chrooma Keyboard: Koji koristiti?

Značajno je da aplikacija podržava temu prilagođavanja boja u kojoj tipkovnica automatski mijenja boju na temelju aktivne aplikacije. Također možete postaviti Noćni način tipkovnice da se automatski pokreće.

Također podržava GIF, više jezika, jednostruki način, podijeljeni izgled i prijedloge interpunkcijskih točaka.

Preuzmite Chrooma tipkovnicu + lektor

7. Najbolja dodirna tabla na tipkovnici - Automatsko ispravljanje, bez pogrešaka pri upisu

TouchPal je jedna od najslađih aplikacija s tipkovnicom za velike tipke dostupna za Android. I na tabletima djeluje neprimjetno. Dok vam aplikacija omogućuje promjenu veličine tipkovnice, možete promijeniti izgled iz uobičajenog u jednostruki, podijeljeni ili plutajući način.

Nudi sve ostale značajke tipkovnice kao što su tipkanje gestama, automatsko ispravljanje, više jezika, tema, pa čak i GIF-ovi.

Preuzmite najbolju tipkovnicu za dodir s tipkovnicom - automatsko ispravljanje, bez pogrešaka pri upisu

Go Big!

Pored gore navedenih aplikacija, za velike gumbe možete instalirati i SwiftKey i Multiling O Keyboard + emoji aplikacije. Aplikacije spomenute u ovom postu možda nemaju neke značajke. Ne budite prestrogi ako ih sudite.

Također, jesmo li propustili neku od vaših najdražih aplikacija? Javite nam u komentarima u nastavku.

Pogledajte sljedeće: 5 cool skrivenih Android gesta koje morate znati