banner

Budući da svijet prolazi bežično, bolno je otkriti da računalu nema Bluetooth veze. Prošli mjesec sam prešao s laptopa na nešto stariju radnu površinu. Zamislite moje iznenađenje kad nisam mogao spojiti bežične slušalice i tada je započela moja potraga za kvalitetnim Bluetooth USB adapterima.

Dobra stvar kod tih sitnih dodataka veličine palca je da ih trebate samo priključiti na USB priključak na računalu i oni se dobro isporučuju.

U ovom postu istražit ćemo neke od najboljih Bluetooth USB adaptera za PC igre.

goodreader za ipad

Što trebate provjeriti dok kupujete Bluetooth USB adaptere

Postoje određene stvari koje biste trebali provjeriti prije kupnje,

  • Latentnost
  • Veličina
  • Bluetooth raspon

Morate imati na umu da iako se svi USB adapteri spajaju na bežične slušalice i slušalice, oni ne rade isto za igrače kontrolere.

Također, morate žrtvovati jedan od USB prodajnih mjesta vašeg PC-a.

Bilješka: Prije Windowsa 8, prijenosna i osobna računala Windows nisu imala podršku za Bluetooth uređaje sa niskom energijom (BLE). Microsoft je navedene profile donio u sustavu Windows 10.

Stoga biste mogli vidjeti probleme s uparivanjem ili probleme s vezom ako vaš sustav pokreće Windows 7 ili stariji.

Također na Guiding Tech

5 najboljih stalka za slušalice koje biste trebali kupiti

Čitaj više

1. Avantree DG40S Bluetooth USB adapter

Kupiti

Avantree DG40S Bluetooth USB adapter

S više od tri tisuće recenzija korisnika, Avantreev Bluetooth40 adapter kompanije Ada40 uživa u oznaci Amazon's Choice i ima više od 70% pozitivnih recenzija. Ovom adapteru nije potreban postupak namještanja na računalima sa sustavom Windows 10. Također, one se mogu povezati sa svime, od par bežičnih slušalica do miša ili kontrolera za igru. Ovaj uređaj pokreće Bluetooth 4.0 s EDR-om i ima brzinu prijenosa do 3Mbps.

Što se tiče kvalitete glazbe, dobit ćete pristojnu audio kvalitetu, a također i impresivnu brzinu. Minimalna kašnjenja su, a igračko iskustvo gotovo besprijekorno.

Većina recenzija korisnika pohvali ovaj uređaj zbog jednostavnog postupka povezivanja. Ali imajte na umu da se to može razlikovati za različite uređaje, poput vanjskih zvučnika.

Bilješka: Avantree DG40S nije kompatibilan s kontrolerima Xbox One i Nintendo konzolama.

Cijena je 12,99 USD.

2. Priključni Bluetooth 4.0 mikro-adapter niske energije

Kupiti

Priključni Bluetooth 4.0 mikroenergetski niskoenergetski

Dalje imamo bežični USB adapter iz Plugable-a. Tvrdi se da spaja do sedam uređaja odjednom, a jedan uređaj ostaje aktivan. Kompatibilan je u Windows i Linux sustavima, pa se čini da je idealan izbor za igranje i gledanje filmova ili streaming glazbe. Raspon je dobar ako jedan korisnik tvrdi da može doseći i 48 stopa.

Osim toga, možete priključiti igraće kontrolere i nema problema s prepoznavanjem i naknadnim uparivanjem. Morate imati na umu samo da ga ne priključite na USB 3.0 priključak jer može prouzrokovati smetnje što će rezultirati neželjenim problemima u vezi.

Sa strane, Plugable Bluetooth 4.0 niskoenergetski mikro adapter nije kompatibilan sa automobilskim stereotipima, televizorima ili MAC-ovima. Možete pokupiti svoje za 12,95 dolara od Amazona.

3. Kabelu je bitan USB Bluetooth adapter

Kupiti

Kabelu je bitan USB Bluetooth adapter

Zatim na našem popisu imamo USB adapter iz Cable Matters. To je poznato po izvrsnoj povezanosti, nultom zaostajanju, pristojnoj kvaliteti zvuka i povezivat će se s većinom Windows sustava. Ovaj mali adapter je energetski učinkovit i tvrdi da troši minimalnu snagu s pripadajućeg uređaja.

Zanimljivo je da su korisnici ovaj novi proizvod pohvalili zbog njegovih performansi kada je u pitanju igranje igara.

Međutim, neki se korisnici sustava Windows 7 žalili na probleme instaliranja, tako da ćete možda htjeti razmotriti ako ste i dalje na sustavu Windows 7.

Također na Guiding Tech

Bluetooth 5.0 je ovdje: Što trebate znati

Čitaj više

4. Techkey Bluetooth adapter za PC

Kupiti

Techkey Bluetooth adapter za PC

Techkey Bluetooth adapter za PC jedan je od najboljih USB adaptera vani, a o tome govori i dobar broj dobrih recenzija. Do sada su korisnici rijetko pronalazili bilo kakve probleme u vezi sa povezivanjem ili performansama. Ima samo 6% negativnih i preko 76% pozitivnih recenzija.

Podržava hrpu uređaja za igru ​​poput Nintendo Wii kontrolera, Xbox One kontrolera ili bežične tipkovnice.

Slično gore opisanim proizvodima, automatski se povezuje ako ste u sustavu Windows 10. Ovaj je po cijeni od 12,99 USD.

5. SoundBot SB340 Universal Plug and Play Bluetooth 4.0 USB adapter

Kupiti

SoundBot SB342 Universal Plug and Play Bluetooth 4.0 USB adapter

S 8,99 USD, Universal Adapter SoundBot SB342 ima oko dvije tisuće pregleda kupaca i ocjenjuje 3,6 zvjezdice od 5. Ovaj paket spaja standardni Bluetooth v4.0 Class 2 s EDR-om i može pružiti mogućnost povezivanja do 10 metara. Podržava više uređaja, ali kao što je standard s tim uređajima, on može održavati samo jednu aktivnu vezu odjednom.

6. Sabrent USB Bluetooth 4.0 mikro adapter za PC

Kupiti

Sabrent USB Bluetooth 4.0 mikro adapter za PC

Sa manje od 10% negativnih mišljenja, Sabrent USB adapter za računalo jedan je od najnovijih korisnika na popisu Bluetooth uređaja Amazonove Bluetooth periferne jedinice. Odlikuje se istim značajkama kao i ostali adapteri na popisu. Jedina je razlika što ovaj ima na kraju sitni svjetlosni indikator koji pokazuje svoj status.

Ovaj se dobro slaže za povremene igrače i početnike. Međutim, ako se bavite ozbiljnim igrama s live chatovima, možda biste htjeli propustiti ovu.

Imajte na umu da je nekoliko korisnika prijavilo da je prateći softver neželjen sadržaj. Srećom, korisnici sustava Windows 10 taj dio mogu u potpunosti preskočiti.

Sabrent USB Bluetooth adapter nalazi se na 7,99 USD.

Također na Guiding Tech

#Kupljenje vodiča

Kliknite ovdje da biste vidjeli našu stranicu s vodičima o kupnji

7. ZEXMTE Bluetooth USB adapter

Kupiti

ZEXMTE Bluetooth USB adapter

Posljednje, ali ne najmanje bitno, imamo ZEXMTE Bluetooth USB adapter. Opet, ovo je dobra opcija sve dok gledate neke ležerne igre. Kompatibilan sa sustavom Windows 10, ovaj USB adapter instalira se samostalno. Paleta je pristojna, međutim, nemojte očekivati ​​da će imati dug domet i dobro, to je najbolje što možete očekivati ​​od proizvoda od 9 dolara.

Kada je riječ o cjelokupnoj izvedbi, kritike su malo pomiješane. Dok su se neki korisnici istodobno žalili na neskladni raspon, drugi su pohvalili njegove performanse i povezivanje.

Slično drugim kolegama, ovaj uređaj najbolje funkcionira kada je spojen na USB 2.0 priključak.

Idi bežično!

Ovo su bili neki od najboljih Bluetooth USB adaptera koje možete kupiti. Ono što je vrijedno napomenuti kod ovih proizvoda je da za cijenu ne možete očekivati ​​besprijekorne performanse ili trajnost. Ipak, gore navedeni daju sve od sebe kako bi vam omogućili iskustvo bez zaostajanja.

Sljedeće: Pitate se koji Bluetooth zvučnik trebate nabaviti? Provjerite najbolje zvučnike koje novac može kupiti u postu u nastavku.