banner

Otvorenost, prilagođavanje, prilagodljivost i sloboda samo su nekoliko riječi kojima možete opisati Android. Ima aplikacije i alate koji mogu u potpunosti poboljšati izgled vašeg telefona. Možda se radi o promjeni pozadine, prilagođavanju statusne trake, cjelovitom pokretaču ili instaliranju novog ROM-a. Kreativnost, hladnoća i ljepota mogu se vidjeti na Androidu. Ali, među svim tim i ikone aplikacija također igraju ulogu u korisničkom iskustvu.

kisik os vs android

Mnogi korisnici ne vole ikone zaliha koje su osmislili proizvođači proizvođača. Neke su ikone previše ružne za gledanje. Dakle, prelazak na novi paket ikona je jedini odgovor. No prvo trebate provjeriti je li vaš pokretač dovoljno popularan da podržava new age paket ikona. Ako koristite Nova, Apex ili bilo koji drugi popularni pokretač, onda je dobro da nastavite.

Na ovom su popisu drugi dio nekoliko najboljih paketa ikona koje volimo koristiti. Lani smo ih podijelili. Nedavno sam isprobao neke pakete ikona i pronašao sam nekoliko besplatnih koje su fantastične. Dakle, bez dodatnog divljenja, uđimo.

Cool i besplatni paketi ikona

1. PolikonPolycon je jedan od onih paketa s ikonama zbog kojih ćete osjetiti energiju i entuzijazam. Ikone su svijetle i dobro izrađene pomoću Googleovih smjernica za dizajn materijala. Ima 14 različitih ikona mapa kako bi se svaka mapa razlikovala od ostalih, zajedno s ikonama ladice aplikacija. Također ima kolekciju Pozadina koja odgovara tim ikonama.

2. MaterialOS

Svaki fanatik dizajnerskog materijala treba dodati MaterialOS na svoj popis paketa ikona. To je jedan od najboljih paketa ikona koji su strogo dizajnirani pomoću smjernica za dizajn materijala.

Ima ikone kružnog i četvrtastog stila koje su ugodne našim očima. Također ima dobar izbor ikona mape koje možete izabrati. Nove se ikone dodaju svaki tjedan uz podršku korisne zajednice na usluzi Google+.

3. CandyCons

Tko ne voli bombone? Ime je dovoljno za ljubitelje slatkiša. CandyCons vam daje osjećaj i okus svaki put kada vidite ikone. Boje ikona su svježe i ugodne za oči.

Ima dobru količinu varijanti za određenu aplikaciju, zajedno s ikonama posebno stvorenim za različite OEM-ove. Ikone u aplikaciji dobro su organizirane u određenim karticama i njihovoj upotrebi. Dostupne su pozadine za nadopunu ikona.

4. Rondo

Želite promjenu od uobičajenih ikona? Idi po Rondo. Ima ikone okruglog oblika s dugim sjenama ispruženim do samog kraja. Podržava gotovo sve lansirne programe i popularne aplikacije.

Aplikacije koje ne podržavaju paket dobivaju i pozadinu okruglog oblika tako da izgledaju slično kao i ostale aplikacije. Ako tražite paket ikona kvadratnog oblika sa sličnim dizajnom, probajte Elta. Dizajnirao ga je isti programer.

ne dosadne igre

5. Majka

Matris je još jedan materijal dizajniran paket ikona koji će oživjeti ikone vaše aplikacije. Boje ikona nisu previše svijetle i savršeno se izrađuju potrebnim sjenama kad god je potrebno. Postoji ujednačenost u shemi boja s savršenom zasićenošću boja.

Posebno su mi se svidjele ikone za Googleove aplikacije i ladicu aplikacija. Također ima kolekciju materijalnih pozadina koje se u potpunosti stapaju s ikonama.

6. Čips

Siru ima nekoliko vrlo detaljnih ikona za vaše aplikacije. Ima savršenu kombinaciju boja i detalja. Uz to, podržava i API 24 (Nougat). I ovdje je besplatna značajka dinamičnih ikona kalendara koje su uglavnom dostupne u paketima s plaćenim ikonama.

Međutim, ona je u beta verziji, pa neke popularne aplikacije poput Flipboard-a, Slack i drugih nemaju svoje redizajnirane ikone aplikacija.

7. Hrskava

Crispy nije besplatan, ali je u prodaji (u vrijeme pisanja). Ono što me je oduševilo da ga dodam na ovaj popis je neki od njegovih ozbiljnih dodatnih detalja. Te živopisne ikone samo su zadovoljstvo pogledati. Sa preko 1200+ tematskih ikona zasigurno ćete napraviti savršen izbor.

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, koji vam je najdraži među njima? Imate li još nekih omiljenih koji ovdje nisu dodani? Javite nam se u komentarima.

bing slike zaključanog zaslona

Također pročitajte:Kako promijeniti nazive i ikone datoteka APK i to brzo i jednostavno