banner

Pomoću Nintendo Switcha, poznati proizvođači igara uspješno su uspjeli zbrisati linije između igranja na konzolama i igranja u pokretu. Osim kvalitetne grafike i pojedinačnih kontrolera aka Joy-Cons, najbolja stvar kod Nintendo Switch je možda i njegova prenosivost. Možete je samo baciti u torbu i nositi u lokalni kafić. Ipak, prije nego što to učinite, najbolje je prekinuti prekidač u čvrstom kućištu da ne bi došlo do ogrebotina sjajnog zaslona.

U ovom ćemo postu danas istražiti sedam različitih slučajeva Nintendo Switcha. Najbolja stvar u tim slučajevima je to što ih možete lako pronaći na Amazonu.

Započnimo.

1. Kofer za RLSOCO

Kupiti

RLSOCO torba

RLSOCO futrola omogućuje vam da nosite svu svoju opremu za Switch. Ima različite odjeljke za ugradnju svih dodataka kao što su sklopke, prekidači Joy Con, kablovi itd. Unutarnji separatori ovog kućišta ne mogu se premjestiti, a vaše će se komponente čvrsto uklopiti unutra. Ujedno, tvrda vanjska školjka osigurava da sve unutra ostane u vrhunskom stanju. RLSOCO također spaja mali kofer za odvojeno pakiranje vaše Switch konzole.Ovaj torbicu možete nositi kao kofer ili ga vezati preko vreće za praćke.

 • Težina: 3 kilograma
 • Dimenzija: 11,6 x 8,8 x 5,7 inča
 • Broj podržanih uložaka: 21

2. Torbica za robu Hestia

Kupiti

stranice vs Google dokumenti

Torba za prebacivanje robe Hestia

Ako tražite torbu koja je pomalo popunjena, torbica Hestia Switch Switch najbolja je opcija. Kruta je i mala u usporedbi sa slučajem RLSOCO. Proizvođači su prostor vrlo dobro iskoristili. Torbica vam omogućuje da zajedno s glavnim tabletom nosite većinu svojih preklopnih potrepština poput dva Joy-Cons i kabela. Dolazi s čičak trakama koje tabletu zalijepe na donji dio. A džep s patentnim zatvaračem može smjestiti dva dodatna Joy-Cons i nekoliko kablova. Također, zaslon tableta zaštićen je mekom tkaninom držača kartice.

Ukratko, futrola za robu Hestia izvrsna je za nošenje vašeg Switch-a kada trebate prevoziti samo potrebnu opremu.

 • Težina: 10,4 x 2 x 4,9 inča
 • Dimenzija: 0,65 funti
 • Broj podržanih uložaka: 20

3. UGREEN kofer za nošenje

Kupiti

UGREEN kofer za Nintendo Switch

Torba za nošenje UGREEN savršeno je središte između pune torbice i tanke torbe. Unutarnji sloj je opremljen pjenastim izrezima koji drže pribor Switch. Guste obrube pjene daju tabletu i svim ostalim dodacima dodatni jastuk, istovremeno ih čuvajući u prijevozu. Ako ste odvažni držati sve organizirano, ovaj je slučaj vaš najbolji.

 • Težina: 1,75 funti
 • Dimenzija: 16,5 x 8 x 3,5 inča
 • Broj podržanih uložaka: 20

4. Torbica za nošenje ButterFoxa

Kupiti

Torbica za nošenje ButterFoxa

Slučaj ButterFox za Nintendo Switch ima sličan dizajn kao i slučaj Hestia Roba. Ima isti dizajn s dva odjeljka, gdje je donji dio rezerviran za tablet, a gornji odjeljak za opremu. Prostor s patentnim zatvaračima dovoljno je velik da može smjestiti dodatne Joy-Cons, putne punjače i slušalice. Međutim, umjesto glava s patentnim zatvaračem, ovaj slučaj ima jedinstveni metalni prsten za izvlačenje patentnog zatvarača. Stoga ćete možda trebati biti oprezni prije punjenja u patentni pretinac kako prsten ne bi ogrebao kontrolere. Također, ovaj kontroler ne može stati u Pro kontrolere.

Jedino pitanje u slučaju ButterFox je njegov miris. Kao nekolicina korisnika, slučaj miriše na stare gume što može biti neodoljivo. Dakle, ako ste netko tko je osjetljiv na snažne mirise, možda ćete htjeti razmisliti prije nego što naručite ovaj slučaj.

 • Težina: 8,8 unci
 • Dimenzija: 10,3 x 5,3 x 2,3 inča
 • Broj podržanih uložaka: 19

5. Tomtoc Nintendo Switch tanki kofer

Kupiti

Torbica Tomtoc Nintendo Switch Slim

Želite li futrolu koja se omota oko vaše konzole? Torbica Tomtoc slim je i tanka i robusna. Također, vrh kućišta nosi oblik (analognog) štapa regulatora. U ovom je slučaju dovoljno mjesta za tablet, Joy-Cons i patrone za igranje. Kad je u pitanju dolikuje, kao što je to slučaj kod ljudi u The Wirecutteru, ovaj slučaj odgovara prekidaču kao rukavica i ne čini se da je glomazan.

 • Težina: 2,6 kilograma
 • Dimenzija: 10,2 x 4,7 x 1 inča
 • Broj podržanih uložaka: N / A

6. Kofer za Orzly

Kupiti

Orzly torbica

Orzly torbica Amazonov je izbor za najbolju futrolu s Nintendo Switch-om, s više od dvije tisuće recenzija kupaca. Kompaktan je i funkcionalan. Kućište je standardnog dizajna s dva odjeljka, ali gornji mrežasti odjeljak nema patentni zatvarač. Mrežasti džep pokriva oko 3/4 područja gornje komore. Iako sadrži većinu osnovnih dodataka, ne može stati na veće. Što se tiče sastava, vanjska je ljuska tvrda, dok je unutarnja ljuska meka.

Također, zaštitni poklopac je namijenjen zaštiti zaslona od ogrebotina, a ujedno se i kao držač spremnika s igrama.

Bilješka: Mesh džep nije dovoljno velik da drži standardni Nintendo AC adapter, stoga biste trebali poželjeti razmotriti to prije nego što uložite u ovaj slučaj.
 • Težina: 0,6 kilograma
 • Dimenzija: 11 x 5,6 x 2,6 inča
 • Broj podržanih uložaka: 8

7. Kućište napajanja FYoung

Kupiti

Futrola za napajanje kompanije FYoung

Gledajući dizajn, možda mislite da je slučaj FYoung baš kao i bilo koji drugi slučaj. Međutim, ono što ga razlikuje od ostalih je jedinstvena baterija od 8000 mAh ugrađena u unutrašnjosti, što ga čini pogodnim za punjenje prekidača. Dolazi s dva kabela - USB-C kabelom i Micro USB kabelom. Uz to, ovaj kovčeg može smjestiti do 8 karata i dolazi s utorom s zatvaračem. Također, remen drži tabletu na mjestu.

 • Težina: 2 kilograma
 • Dimenzija: 11,3 x 6,4 x 2,7 inča
 • Broj podržanih uložaka: 8
Također na Guiding Tech

5 načina kabela za munje stavljaju mikro USB punjače na sramotu

Čitaj više

Koga ćete odabrati?

Ovo su neki od najboljih slučajeva za Nintendo Switch koji su dostupni na Amazonu. Prekidač nije samo skup, već je i dragocjen jer sam siguran da bi se vlasnici Switch-a složili. Dakle, neophodno je da je štitite od prirodnih elemenata kada se ne igrate.