banner

unaprijeđen

Ovaj je post napisao Partnerski tim vodećih tehnologija za Acer. Pridržavali smo se istih uredničkih standarda koje slijedimo za sve ostale članke.

Jedan od najnovijih uređaja koji nedavno bacaju svjetlo je Acer Predator Helios 300 - novi Acer gaming laptop. Kombinira niz vrhunskih naočala s jednako izvrsnim izgledom i atraktivnim dizajnom.

Dostupno u Indiji za Rs. 1,29,999, igrački laptop Acer Predator Helios 300 dostupan je ekskluzivno na Flipkartu.

Kupite Acer Predator Helios 300 od tvrtke Flipkart.

Ako vas svrbe kupnja novog prijenosnog računala za igranje, evo nekoliko najboljih karakteristika Acer Predator Helios 300.1. Snažne specifikacije

Predator Helios 300 dostupan je u dvije inačice. Od njih jedan pokreće sedmi naraštaj Core i7 (7700HQ) procesor, dok je druga varijanta upakovana u Intel Core i5 (7300HQ) procesor.

Pakira se u 8 GB DDR4 SDRAM koji je moguće nadograditi na 32 GB. Na grafičkoj je prednjoj strani NVIDIA GeForce GTX 1060 ili 1050Ti s overclockalom, a na kraju prostora za pohranu pakira se na SATA SSD od 256 GB i tvrdi disk od 1 TB.

2. Pokrenite igre u Adrenalin modu

Predator Helios 300 dolazi u paketu s vlastitim PredatorSense softverom koji vam omogućuje overklok upotrebe CPU-a i GPU-a kako biste stvorili prostor za bolje igračke performanse.

Pomoću nje možete ne samo nadzirati temperaturu, nego i kontrolirati brzinu ventilatora i brzinu takta.

Kako biste još više poboljšali igračko iskustvo, PredatorSense softver omogućava vam odabir bržih i turbo načina rada.

kvizovi za instagram

3. Pametno dizajniran toplinski sustav

Prenosno računalo za igranje Predator Helios 300 pametno je osmišljeno kako bi bilo hladno čak i tijekom intenzivnih sesija igranja, zahvaljujući agresivnim ventilacijskim otvorima i prilagođenoj tehnici AeroBlade 3D Fan tehnologiji.

AeroBlade 3D ventilator - oglašen kao jedan od najtanjih ventilatora na 0,1 mm - sve je metalni kompaktni ventilator dizajniran da poveća protok zraka za 35 posto.

4. Izvrsno izgleda s dobrim zaslonom

Zahvaljujući svom mat crnom profilu, crvenim akcentima na haubici i stilski dizajniranim ventilacijskim otvorima, Acer Predator Helios 300 svako je mjesto futuristički gaming laptop kakav je i zamišljen. Štoviše, metalna šasija ima izgled ovog crno-crvenog prijenosnog računala nekoliko stupnjeva više.

Uz to, 15,6-inčni FHD IPS ekran podiže zaslon koji je svijetao i živopisan. Na audio odjelu ima Dolby Audio Premium i Acer-ov TrueHarmony za impresivno audio iskustvo.

5. Tipkovnica izrađena za igrače

Tipkovnica Acer Predator Helios 300 dolazi u paketu s hardcore elementima dizajna. Zahvaljujući željeznoj crvenoj pozadinskoj tipkovnici, budite sigurni da ćete udariti prave tipke u pravom trenutku.

Uz to, crveni naglasak tipki A, W, S i D i razmak između tipki imaju za cilj poboljšati igračko iskustvo na nekoliko ureza.

6. Lako dostupno skladištenje

Predator Helios 300 dolazi na dnu lako dostupnih vrata odjeljka za odlaganje na dnu. Ova vrata znatno olakšavaju nadogradnju memorije jer ne morate otvoriti cijelo računalo, već samo potrebne jakne.

7. Puno luka

Spajanje predatorskog prijenosnog računala za igranje Predator Helios 300 bez problema je s većim brojem ulaza.

Za početak ćete pronaći USB 3.1 Type-C priključak, Gigabit Ethernet priključke, par USB 3.0 i USB 2.0 priključaka i HDMI izlaz 2.0, zajedno s utorom za SD karticu i priključnicom za slušalice.

Igrate li se?

Pa, hoćete li kupiti ovaj moderan, a opet hardcore gaming laptop? Javite nam svoje stavove u komentarima ispod.

Pogledajte sljedeće:Kako optimizirati svoj Windows 10 za igre poput u nadolazećem načinu igre