banner

Twitter je aplikacija za društvene medije u koju svi danas idu na procjenu javnog mišljenja o određenoj temi. Iako je aplikacija vrlo zgodna, sadrži neke fenomenalne značajke koje mogu učiniti čitavo iskustvo mnogo korisnijim. Pogledajte ove uredne trikove.

1. Noćni način rada

Twitter aplikacija dolazi s noćnim načinom rada koji je osmišljen tako da vam lako pada na oči pri povlačenju feeda tih sati. Pretvara bijelu pozadinu u umirujuću tamnoplavu koja ne opterećuje oči koliko bijela pozadina.

udaljena radna površina ista mreža

To se može uključiti u Postavke i privatnost> Zaslon i zvuk (Općenito)> Noćni način rada

Bilješka: Postoji opcija gdje će Twitter svaki dan automatski uključivati ​​ovaj način rada pri zalasku sunca.

2. Napredno pretraživanje

Twitter ima opciju pretraživanja koja povremeno može pojednostaviti stvari. A za prilagođavanje pretraživanja potrebnom stupnju, postoji opcija koja se naziva Napredna pretraga kojoj se može pristupiti posjetom na ovoj vezi.

To vam daje mnoštvo mogućnosti za prilagođavanje pretraživanja tako da precizno odredite i pronađete ono što tražite3. Izravne poruke za čitanje primanja

Smetaju li vam oni pročitani potvrde u DM-ovima na Twitteru? Sigurni smo da je ova opcija zaista pogodna. Kao i WhatsApp, i Twitter vam daje mogućnost da onemogućite pročitane potvrde kako bi ostale neprimjetne.

Da biste to učinili, idite na Postavke i privatnost> Privatnost i sigurnost> i onemogućite Prikaži potvrde za čitanje

4. Tweet aktivnost

Svaka osoba želi znati kako rade njihovi tweetovi i Twitter ima samo stvar za vas. Ima detaljnu analizu za sve tviteraše za vas. To se može pristupiti klikom na padajuću sliku sa slike profila pokraj pretraživanja i idite na Google Analytics.

Ovdje možete provjeriti sažetak, kako su radili vaši tweetovi, pojavljivanja, posjete profilu, spomene, pratioce i još mnogo toga.

5. Onemogućavanje obavijesti

Pomirimo se s tim da ponekad obavijest o aktivnom Twitter računu postane previše za podnošenje. A u borbi protiv ove situacije možete onemogućiti neke obavijesti koje krče traku s obavijestima.

otvori više prozora

Za pristup ovom odjeljku postavke idite na Postavke i privatnost> Obavijesti> Gurnite obavijesti i pomaknite se prema dolje da biste provjerili što god vam treba.

6. Spremanje podataka

Ako ste na ograničenoj podatkovnoj vezi, tada videozapisi mogu pojesti veliku količinu opsega. To se lako može izbjeći na Twitteru isključenjem mogućnosti automatskog reprodukcije videa.

Da biste to učinili, idite na Postavke i privatnost> Korištenje podataka i poništite sve one koje ne želite

7. Prilagodba profila

Twitter prilagodbe profila nisu ograničene samo na promjenu slike profila i slike na zaslonu. Možete čak postaviti i prilagođenu boju za svoj profil koju će svatko tko posjećuje vaš profil moći vidjeti.

Da biste to učinili, idite na Uredi profil> Boja teme> odaberite unaprijed definiranu boju ili je samo stavite u svoju.

8. Odabir preglednika

Twitter obično otvara veze na koje kliknete vlastiti preglednik putem aplikacije. Možda ovo nije vaš izbor preglednika i postoji način da to promijenite.

otvoren 365 ured

Da biste ga promijenili u izboru svog preglednika, idite na Postavke i privatnost> Zaslon i zvuk> Poništite okvir Upotrijebi preglednik u aplikaciji

9. Obavijest za nove tweetove

Jeste li često otkrili da vam je nedostajao tvit od nekoga koga pomno pratite? Pa, postoji način da se pobrinemo da se to ne dogodi.

Idite na Postavke i privatnost> Obavijesti> Pritisni obavijesti> I ispod Tweeta osoba koju slijedite idite na Tweets i uključite je.

Zatim idite na profil od kojeg želite obavijesti o tvitu i kliknite ikonu zvona i plus da biste uključili obavijesti.

Lagan Twitter, lagan život

Pomoću pojednostavljene igre na Twitteru možete dostići nove razine. Shvaćamo da Twitter ponekad može biti zastrašujući i sigurni smo da će ti savjeti pomoći.