banner

2014. godina; iOS 8 je sletio i ponio widgete. Da ste mi rekli da će se to dogoditi prije dvije godine, nasmijao bih se. Ipak, evo nas. Iako widgeti u iOS-u 8 imaju puno zajedničkog s onima na Androidu, implementacija i interakcije potpuno su različiti.

Za početak, widgeti su u prikazu Today Notification Center, a ne na početnom zaslonu. Widgeti će se aktivirati samo kada imaju što pokazati. I možete se kretati po njima okomito.

Prvi uvid widgeta sadrži sve, od ažuriranja uživo za web stranice i rezultate igre do uslužnih programa za brze proračune. Mogućnost widgeta ogromna je i vremenom će se poboljšati.Kako omogućiti aplikacijske widgete

Widgeti se pakiraju i instaliraju zajedno s aplikacijom, ali oni su prema zadanim postavkama onemogućeni. Nakon što preuzmete ažuriranje za iOS 8 za aplikaciju koja sadrži widget, spustite Centar za obavijesti i idite na Danas prikaz, pomaknite se prema dolje i dodirnite Uredi dugme.

ezvid nema glazbe

Ovdje ćete vidjeti sve dostupne widgete. Da biste omogućili widget treće strane, jednostavno dodirnite zeleno više dugme. Neki će widgeti raditi odmah, dok će vam neki trebati otvoriti nedavno ažuriranu aplikaciju jednom.

Nemojte pretjerivati ​​s widgetima

Čak i na dvogodišnjem iPhoneu 5, widgeti ne zaostaju. Uslužni programi spremni su za rad čim se pomaknete i počnete prisluškivati.

Widgeti se pokreću odvojeno od aplikacija i ne pokreću se u pozadini. Jedino se osvježavaju kada srušite Centar za obavijesti. Ovo bi trebalo ugasiti sve probleme oko baterije, osim ako niste obvezni provjernik centra za obavijesti.

Još nisam primijetio značajan udarac na bateriju, ali ako to učinim, ažurirat ću vas ovdje.

Pretpostavka widgeta je da vam daje informacije brže nego što bi vam trebalo da otvorite aplikaciju ili vam omogućuje pokretanje prečaca za određenu aplikaciju. Ako imate puno widgeta, potrošit ćete puno vremena na pomicanje po njima. Isprobajte onoliko widgeta koliko želite, ali nakon eksperimentiranja zadržite samo one koje imate stvarno potreba.

A sada, evo popisu najboljih widgeta treće strane na koje sam naišao. Ja ću ažurirati ovaj post svakih par dana, pa slobodno označite stranicu.

Popis najboljih widgeta

Evernote

Widget Evernote nudi gumbe za brzi pristup novoj bilješci, fotografiji, podsjetniku ili popisu. Za teškog korisnika Evernote korištenje prečaca widgeta za obavijesti za prijelaz na određeni dio aplikacije može uštedjeti puno vremena.

Dan prvi

Prvi dan (4,99 USD) prikazuje grafikon vaših najnovijih unosa u časopisu zajedno s fotografijom / unosom koji ste napravili istog dana prošle godine. Ako ne može pronaći te podatke, widget će pokazati slučajnu fotografiju s vašeg prvog dana računa.

Wdgts

Wdgts je skup alata kao što su kalkulator, kalendar, pretvarač valuta i vremenska zona za Centar za obavijesti. Nakon što je aplikacija instalirana, svaki uslužni program možete omogućiti na isti način kao što je gore objašnjeno.

Otvorite aplikaciju za postavljanje zadanih postavki za konverziju valuta ili za odabir fotografija. Pro verzija od 0,99 dolara nudi vam dodatne značajke kao što je mjesečni prikaz koji se može pomicati, mogućnost kopiranja izračuna i konverzija itd.

Zapaliti

Ako koristite aplikaciju Kindle da biste puno čitali na vašem iPadu ili iPhoneu, ovaj će vam widget dobro doći. Pokazat će vam najnoviju knjigu koju ste pročitali, a dodirivanjem vas vodi do stranice na kojoj ste upravo bili.

Yahoo! Vrijeme

Prekrasna aplikacija za vremenske prilike Yahooa sada dolazi kao widget. Prikazuje trenutnu temperaturu i prognozu zajedno s pozadinom potpisa.

Dropbox

Dropboxov widget pomalo se ruši i možda neće biti koristan svima. Jednostavno vam daje popis najnovijih datoteka koje su otvorene / prenesene na vaš Dropbox račun. To je to.

retro

Retro je jedan od najboljih klijenata iPada za Instagram. Ovaj widget pretvara Centar za obavijesti u mini Instagram feed. Možete vidjeti svoju vremensku traku ili postove iz određenog hashtaga.

OpenTable

Widget OpenTable stalno vas informira o nadolazećim rezervacijama.

BuzzFeed

Dodatak BuzzFeed prikazuje najnovije postove s web mjesta i daje vam mogućnost da ih brzo označite.

Duolingo

Duolingov widget pokazuje vaš napredak u nadi da ćete biti motivirani za učenje.

ja prevodim

ITranslate widget će prevesti sve što je kopirano u međuspremnik jednim klikom.

Izgubio!

Pratite ukupnu potrošenu kaloriju i preostale kalorije za cilj dana pomoću Lose It! Widget.

App u zraku

App in the Air vam na vašem widgetu pruža detaljne informacije o vašim nadolazećim letovima.

TubeStatus Widget

TubeStatus je za sve Londončane. Dodatak vam pomaže da se krećete kroz često komplicirani sustav podzemnih vlakova.

Čisto

Ako ste postavili podsjetnik za neki od zadataka Clear (4,99 USD), on će se prikazati u widgetu. Nažalost, ovdje nema podrške za prikazivanje vaših popisa.

Kalendari 5

Kalendari 5 (6,99 USD) Danas widget u centru za obavijesti pruža vam pregled onoga što danas morate učiniti.

memes app iphone

Wunderlist

Wunderlist je jedan od najboljih načina dijeljenja popisa obveza i suradnje na zadacima. Widget vam prikazuje dnevni red.

Vijesti +

Aktualne vijesti + prikazuju vam vijesti koje se događaju oko vas pomoću GPS-a. Možete konfigurirati područje obuhvaćeno u aplikaciji. Widget se ažurira kako se vijesti razvijaju.

News360

News360 widget sadrži najnovije priče iz vašeg feeda.

Vodič kroz nebo

Aplikacija Sky Guide (2,99 dolara) omogućuje vam dodavanje vremena uspona i namještanja za Sunce, Mjesec i planete, zajedno s grafikonima dnevnog reda i noći i visinama izravno u widgetu.

OmniFocus 2

OmniFocus 2 (19,99 USD) widget prikazuje vaše nadolazeće zadatke s vremenom i njihovim ikonama.

I

ETA (0,99 USD) aplikacija je koja omogućuje spremanje lokacija koja vam je najčešća i govori vam vrijeme putovanja na temelju podataka karata. Dodani widget također čini isto.

Parcela

Paket je jedna od najboljih aplikacija za praćenje pošiljaka za iOS. Widget vas obavještava ako pošiljka stiže danas ili sutra.

dužina trajanja

Runtime (2,99 dolara) koristi M7 / 8 suprocesor za praćenje koliko koraka poduzmete. Widget prikazuje broj koraka u danu.

Instapaper

Widget Instapaper (3,99 USD) popisat će veze koje ste spremili danas. Dodirivanjem predmeta otvara se izravno u aplikaciji.

čujan

Widget Audible prati ono što slušate i omogućuje vam da nastavite s pritiskom na gumb.

Matter's Widget za nadahnuće

Matter (1,99 dolara) aplikacija je za uređivanje slika koja fotografijama dodaje cool objekte kao da im pripadaju. Njihov novi widget sadrži novu fotografiju i citati svakodnevno. (Snimak ekrana preko Imgur-a)

TeeVee 3

TeeVee 3 (2,99 USD) moj je program za praćenje TV emisija po izboru i sada ima widget koji će mi reći o nadolazećim emisijama.

uređaj za lansiranje

Pokretač vam omogućuje da radite ono što jailbreak rade godinama - stavite prečace aplikacija u Centar za obavijesti. Ne postoji samo to - možete staviti prečace za WhatsApp poruku, iMessage, prilagođenu radnju i još mnogo toga.

google karte vremenske trake boja

Šalabahter

Uvijek zaboravljaš tu jednu stvar? Cheatsheet je trajni popis zadataka. Dodajte nešto iz aplikacije i to će se prikazati na widgetu. Ostat će tamo sve dok ga ne izbrišete. Jednostavan.

asana

Asana, svima najdraža aplikacija za upravljanje zadacima ima widget tako da možete biti u toku sa svim stvarima koje trebate obaviti.

Moje financije

Moje financije besplatan je program za praćenje i minimalan trošak za iOS. Widget će pokazati statističke podatke o vašim navikama potrošnje.

Agenda +

Agenda + (1,99 USD) možda bi bio najpoznatiji widget ikad. Omogućuje vam gledanje i dovršavanje zadataka iz centra za obavijesti i detaljni pregled nadolazećih događaja iz kalendara.

prognoza +

Proizvođači programa Agenda + predviđaju dodatak prognoze vremenske prognoze za iOS 8 predviđeni + 0,99 USD.