banner

Reliance Jio iznio je novi tarifni plan kako bi dodatno poremetio tržište telekomunikacija i povećao svoju pretplatničku bazu. Nova ponuda Jio Dhan Dhana Dhan ima dvije tarife po smanjenim cijenama koje nude više podataka za dulju valjanost.

Prije tjedan dana, Reliance je uputio TRAI da prekine svoju ponudu Summer Summer Surprise, ali kako je telekom operater prihvatio savjet TRAI-ja, također su obećali da će se vratiti s još jednom ponudom za svoje kupce.

android backup izgled početnog zaslona

Ranije ovog mjeseca Reliance je potvrdio da se 72 milijuna ljudi pretplatilo na njihovu uslugu Jio Prime - jednu od najvećih i najbržih pretvaranja besplatne u plaćenu korisničku bazu - jer je tvrtka također produžila rok za članstvo u Jio Prime do 15. travnja.

Reliance Jio Summer Surprise ponuda, započela nakon što je ponuda za sretnu Novu godinu završila 31. ožujka 2017., prekinuta je i sada je zamijenjena ponudom Jio Dhan Dhana Dhan.

Ponuda Dhan Dhana Dhan vrijedi samo za prvo punjenje za Prime članove i ne može se aktivirati zajedno s ponudom Jio Summer Surprise.Ponuda Jio Dhan Dhana Dhan

Reliance Jio je predstavio dva tarifna plana u okviru Dhan Dhana Dhan ponude. Jedna vrijedi Rs. 309 i još jedan za Rs.509.

Oba plana vrijede 84 dana i korisnicima će pružiti podatkovne pogodnosti za 84 GB i 168 GB za to razdoblje - ekvivalentno podacima od 28 GB i 56 GB za 28 dana.

bilješka 5 je

Nisu svi korisnici dobili iste ponude. Web stranica Jio zahtijeva od vas da unesete svoj telefonski broj da biste vidjeli za koje planove vaš broj ispunjava uvjete.

Pokušali smo s dva različita broja i dok je za jedan ne-glavni broj dostupan samo jedan plan, za broj s premijerskim članstvom prikazana su dva plana.

Iako nije jasno da li je razlika u tarifama za oba broja rezultat faktora koji nije član premijera / premijera, smatramo da bi to mogao biti slučaj.

Ako još niste pretplatili na Jio's Prime članstvo, tada će web stranica zatražiti da se pretplatite i naplatit će vam dodatnih Rs.99 dok naplaćuje tarifu.

koja je razlika između 3g i lte
To znači da će članovi koji nisu premijeri plaćati ukupno 40 USD ili 608 USD prilikom kupnje bilo koje od ovih tarifa.

Plaćanje se može izvršiti putem JioMoney, Paytm, internetskog bankarstva, UPI ili debitnih i kreditnih kartica.