banner

Apex Legends je najnovija kraljevska igra koja izaziva prevlast nad Fortniteom i PUBG-om. Apex Legends pobio je Fortniteov rekord od 10 milijuna preuzimanja u prvom tjednu nadmašivši 25 milijuna preuzimanja. Budući da sam PUBG obožavatelj, želio sam isprobati Apex Legends, prvenstveno zato što mi se likovi sviđaju. Nažalost, Apex Legends se neće pokrenuti na mom računalu.

To je frustrirajuće kao pakao. Stvarno sam želio isprobati ovu igru, a već je odustala od mene. Stoga sam počeo tražiti rješenja i shvatio da se dosta ljudi suočava sa sličnim problemom. Iako sam siguran da EA radi na zakrpi, evo nekoliko mogućih rješenja za rješenje ove pogreške.

1. Pokrenite se kao Administrator

Trebat će vam administratorska prava za pokretanje Apex Legends na vašem računalu i možda igra nema potrebna dopuštenja. Kliknite desnom tipkom miša na ikonu Apex Legende i kliknite na Pokreni kao administrator.

coda vs pojam

Ako ovo uspije, tada morate izvršiti nekoliko promjena tako da se Apex Legends uvijek izvodi s administratorima. Da biste to učinili, ponovo kliknite desnom tipkom miša i ovaj put odaberite Svojstva. Također možete koristiti prečac Alt + Enter dok je ikona odabrana. Na kartici Kompatibilnost potvrdite okvir za pokretanje ovog programa kao administrator i kliknite na Primijeni i U redu.

2. Popravak / ažuriranje igre

EA razumije da se datoteke ponekad oštete i da iza toga može biti mnogo razloga. Zbog toga je EA uključila opciju za popravak Apex Legends ako se ne uspije pokrenuti onako kako je predviđeno. Da biste popravili Apex Legende, otvorite Origin i idite u Moja biblioteka igara.

Kliknite desnom tipkom miša na ikonu igre i kliknite na Repair Game. Slijedite upute na zaslonu. Na istom zaslonu postoji i opcija Ažuriranje igre. Programeri često objavljuju zakrpe i ažuriranja koja rješavaju uobičajene probleme. U našem slučaju provjerite postoji li ažuriranje za Apex Legende.

Također na Guiding Tech

Top 13 Apex legendi pozadina u Full HD i 4K

Čitaj više

3. Promijenite jezik

Znam da je ovo čudno rješenje, ali to je djelovalo na neke korisnike. Možda će uspjeti i za vas. Jedan je korisnik slučajno otkrio da je promjena jezika igre iz engleskog u poljski i opet pokrenula Apex Legends za njega. Ne može naštetiti pokušaju.

Da biste to učinili, lansirajte Origin, desnom tipkom miša kliknite ikonu Apex Legends i odaberite Svojstva igre.

Kliknite na Napredne mogućnosti pokretanja.

Ovdje ćete promijeniti jezik igre iz engleskog u poljski. Ne zaboravite spremiti. Ponovno pokrenite Apex Legende i zatvorite je. Zatim vratite jezik na engleski da biste vidjeli radi li.

4. Onemogućite optimizaciju cijelog zaslona

Optimizacija punog zaslona može uzrokovati sve vrste problema poput zaostajanja i rušenja tijekom igranja igara na Windowsima 10. Windows 10 uveo je način prikaza bez obruba, što može spriječiti da Apex Legends normalno funkcionira. Pogledajte naš opsežni vodič o tome kako onemogućiti optimizaciju cijelog zaslona.

5. Ponovno instalirajte

Možda su se Origin i Apex Legends instalirali pogrešno? Pritisnite tipku Windows, potražite Control Panel i otvorite je.

Potražite Deinstaliranje programa i otvorite ga.

Pronađite Apex Legends, kliknite desnom tipkom miša i odaberite Uninstall. Učinite isto za Origin onda.

Preuzmite Origin, a zatim Apex Legends iz Origin Store-a ili svoje biblioteke igara koristeći vezu u nastavku.

Preuzmi porijeklo

Također na Guiding Tech

3 cool online igre za više igrača s kojima možete igrati besplatno s podrijetlom

Čitaj više

6. Provjerite postavke vatrozida i antivirusa

Vatrozid i antivirus štite nas od svih vrsta zlonamjernog softvera, adwarea, virusa, ransomwarea i još više. A hakeri su i dalje u mogućnosti zaraziti naše sustave i ukrasti podatke. Ponekad vatrozid može blokirati i savršeno dobar softver poput Apex Legends.

Otvorite Windows Defender firewall i provjerite pojavljuju li se Apex Legende i podrijetlo u stupcu Inbound Rules. Ako koristite drugi namjenski softverski firewall, tada trebate provjeriti postoji li softver za koji ste dozvolili igru ​​Apex Legends.

Neki su korisnici otkrili da je dodavanje pravila za dopuštanje Apex Legends na vatrozidu pomoglo. Da biste to učinili, u lijevom stupcu odaberite Ulazna pravila, kliknite Akcija i odaberite Novo pravilo.

Odaberite Program i kliknite na Dalje.

Odaberite 'Ovaj programski put' da biste pronašli datoteku pokretača Apex Legends u mapi u koju ste instalirali igru. Trebao bi biti an. exe datoteka unutar C pogona. Kliknite Dalje kada ste spremni za nastavak.

Odaberite Dopusti vezu na sljedećem zaslonu i kliknite na Dalje.

Označite sva tri okvira i kliknite na Dalje.

Ovom pravilu dodijelite bilo koje ime, ali preporučio bih vam da ga postavite kao Apex Legende tako da ga je lako zapamtiti. Kliknite Finish. Ponovite isti postupak, ali ovaj put za Poreklo.

7. Malwarebytes i CCleaner

Iako nismo veliki fanovi CCleaner-a, preporučujemo malwarebytes svim Windows korisnicima koje možemo pronaći. Predstavnik EA-a traži od korisnika koji imaju problema s pokretanjem Apex Legends da pokrenu ova dva alata.

Jednostavno ih preuzmite pomoću donje veze, instalirajte ih i pokrenite. Obje aplikacije obavijestit će vas ako pronađu nešto. Slijedite upute na zaslonu ako otkrije prijetnju. Besplatna verzija je dovoljno dobra, ali nabavite profesionalca ako možete.

Preuzmite CCleaner

Preuzmite malwarebytes

8. Novi račun

Ako ste novi korisnik i još niste igrali Apex Legends, ne može naštetiti otvaranju novog računa. Postupak kreiranja novog računa ostaje isti kao i prvi put.

Ako ste prijavljeni, odjavite se s Porijekla. Kliknite na stvorite novi račun i slijedite postupak kao prvi put prilikom kreiranja računa. Nadam se da to pomaže.

Igrajte poput legende

Apex Legends fantastičan je strijelac battle royale, a svaki lik nosi posebne sposobnosti. Za izgradnju ukupnog uravnoteženog tima morate odabrati različite likove. Najdraži mi je Wraith. Koji je tvoj?

Sljedeće: Želite li kupiti neke igre na Origin? Želite li pogodbu? Saznajte kako možete kupiti jeftine igre iz trgovine Origin.