banner

Link Bubble prva je aplikacija na Androidu koja je uvela koncept pristupa web stranicama iz mjehurića koji mogu lebdjeti na vašem zaslonu. Popularnost je stekla nekoliko dana, a naposlijetku je nakon godinu dana tvrtka nazvana Hrabri stekla je. A, sada se zove Hrabri preglednik. U prošlosti ste nas vidjeli kako uspoređujemo Link Bubble s Flynxom i preglednikom Javelin.

U ovom svemiru preglednika skočnih veza postoji još jedan kandidat koji želi napraviti ime. Zove se Flyperlink. I usporedit ćemo ga s obnovljenim Hrabrim preglednikom.

Korisničko sučelje

O korisničkom sučelju preglednika skočnih veza nema puno toga za reći, ali male stvari mogu mnogo značiti. UI izgleda u oba preglednika, ali možete vidjeti još nekoliko dodataka u korisničkom sučelju Hrabri. Postoji brza prečica za dijeljenje veze i prečaca do najčešće korištenog web-preglednika. Dok na Flyperlink-u nećete pronaći gumb brzog dijeljenja. Pokopan je u izborniku s tri točke.Kada govorite o dijeljenju, možete ga dijeliti i povlačenjem ikone mjehurića. Možete dobiti više mogućnosti za odabir u Hrabro s prečacima. Možete odabrati određenu aplikaciju za dijeljenje. U Flyperlink-u je samo gumb dijeljenja (ali se može promijeniti u druge dostupne opcije).

Također se gornja traka prilagođava boji web stranice u oba preglednika. Hrabro prilagođava tamniju nijansu primarne boje web mjesta. Dok Flyperlink drži isto.

računalo za skeniranje koda

Ubrzati

Prijelaz korisničkog sučelja lijepo je funkcionirao u obje aplikacije. Brzina učitavanja veze dala je sljedeći rezultat. Otvorio sam web mjesto Guiding Tech u aplikacijama i brzini prijenosa podataka od 512Kbps (najniža), a to su bili rezultati kada je web stranica bila u potpunosti učitana (bez brisanja predmemorije).

Hrabar:12,56 sekundi

Flyperlink:7,12 sekundi

U korištenju RAM-a Flyperlink je koristio 14,1MB, a Brave je koristio 7MB. Iako je korisničko sučelje postalo trom kada se otvorilo više kartica u obje aplikacije.

sigurnosti

Link Bubble započeo je bez ikakvih sigurnosnih značajki, ali nakon što je stekao, Brave je uveo HTTPS. Dakle, imate mogućnost pretraživanja weba u HTTPS-u. Dok u Flyperlink-u ne možete dobiti takvu sigurnost (čak ni u plaćenoj verziji).

Adblock je dostupan u oba preglednika. Uz to, Flyperlink ima još jednu značajku isključivanja Javascripta. Ovo je korisno ako imate pristup web-lokacijama koje generiraju skočne prozore na stranici.

internetski preglednik ps3

Jedinstvene značajke

Ovdje ću predstaviti neke značajke koje su prisutne u jednoj aplikaciji, a ne u drugoj.

Flyperlink

Chrome prilagođene kartice

Flyperlink ima značajku Chrome prilagođenih kartica. Možete birati između web prikaza i prilagođenih kartica. Hrabri preglednik nema ovu značajku.

Želite li na svom pametnom telefonu omogućiti široki sustav Chrome prilagođenih kartica? Evo kako to možete dobiti.

Oznake i prečaci

Flyperlink vam omogućuje dodavanje oznaka kojima možete pristupiti iz aplikacije. Hrabro vam ne daje oznake, ali ono što daje je Povijest svih veza koje ste otvorili. Usput, umjesto toga možete spremiti veze do Pocket.

Mora pročitati:Prošli tjedan uspoređivali smo Pocket i Basket (novu aplikaciju za čitanje-kasnije). Dakle, provjerite.

Prečaci je još jedna jedinstvena značajka u Flyperlink-u koja postavlja prečac web stranice (ili bilo koje veze) na početni zaslon vašeg Android Launcher-a. Hrabri nema ništa od toga.

Želite li stvoriti prečac početnog zaslona za bilo što na Androidu?Evo nekoliko aplikacija koje će vam dopustiti da to učinite.

Upravljanje karticama poput Firefoxa

Kad uključite mogućnost otvaranja veza u istom balonu, tada se ovo dragocjeno upravljanje karticama vrši u stilu Firefoxa. Hrabri otvara veze u sperate mjehurić. Kolektivno pokazuje sve poveznice u istom mjehuriću kad su svedene na minimum.

Hrabri preglednik

teme

kako stvoriti grupu u whatsappu

Morate promijeniti način na koji balon izgleda u Hrabroj. Možete učiniti da svijetli ili mračno. U Flyperlink-u, sve što dobijete je promjena veličine mjehurića.

Način štednje baterije

Značajka je u beta testiranju. Ali, djeluje dobro. Zadana je postavljena na agresivno, što znači da će koristiti manje resursa za Android kada je mjehurić minimiziran. I zato ćete naći Hrabrih koji koriste manje RAM-a u odnosu na Flyperlink.

Način čitanja i ostale sitne značajke

Postoji način čitanja koji prikazuje samo potrebni tekst i slike. Također, ako koristite Android nošenje, tada imate i mogućnost za to. Postoji značajka automatski proširiti vezu kad se veza u potpunosti učita. Osim toga, možete zumirati tekst na određeni postotak. Postoji i anonimni način rada koji neće pratiti povijest ili kolačiće.

Koje koristiti?

Dakle, nakon sve ove usporedbe, postavlja se glavno pitanje. Koji biste trebali koristiti? Sve ovisi o tome koja aplikacija zadovoljava vaše potrebe. Govoreći o svojim potrebama, želim aplikaciju koja štedi bateriju, dobro upravljanje karticama (sklon sam otvaranju previše kartica) i prilagođavanje. Hrabri preglednik mi pruža sve to. Za mene, Flyperlink nema nedostatak RAM-a i upravljanja baterijama.

Recite nam koji preglednik ćete koristiti nakon čitanja ove usporedbe.

ALI POGLEDAJTE:Usporedba najboljih minimalnih bilješki na više platformi uzimanje aplikacija