banner

Baš neki dan listala sam se po svom feedu na Facebooku kada me je pogodilo da nisam vidjela nijedne nedavne postove od jednog mog bivšeg kolege.

Izloživši svu krivicu na poplavu videozapisa o mačkama i hrani na mojoj Facebook liniji, krenuo sam prema njenom profilu. Na moje veliko negodovanje, otkrio sam da me se ne slaže s njim.

S Zaštos i KadaZačuvši se u glavi, vrisnuo sam Internet na jednostavno rješenje, koje će me odmah obavijestiti ako me netko odjavi na Facebooku. Naravno, pronalaženje rješenja nije bilo lako i morao sam se malo iskopati.

Na moje oduševljenje, našao sam prilično puno Google Chrome proširenja koja su mi omogućila da vidim tko me uklonio s popisa njihovih prijatelja. Neki od njih vam kažu i kada se netko sprijatelji s vama, ali prepustimo taj dio Facebooku jer taj dio čini prilično dobro.

Ostale priče:Mogu li vidjeti tko je gledao moj Facebook profil?

Kako provjeriti je li vas netko oduzeo na Facebooku

Produžetak, koji mi je pomogao, bio je Unfriend Finder. Iako mu treba malo finoće, učinio je ono što je obećao u svom opisu.snapdragon 855 vs a12

1. Slatko i jednostavno: Traženje prijatelja

Nabavite ovo super cool proširenje na pregledniku iz Chrome trgovine. Nakon što ga dodate, mala ikona na vrhu postat će crvena ako vas bilo tko od prijatelja na Facebooku ne prija i zelena ako primite zahtjev za prijatelje.

Da biste ubrzali stvari, Unfriend Finder također vas obavještava kroz mali prozor samo u slučaju da ste previše zauzeti za pregled statusne trake.

Ako želite iskopati dublje da biste vidjeli, potrebno je samo klik na Idite na aplikaciju, koji bi vam pokazao sve detalje.

Jedina mana ovog proširenja je ta da stranica zahtijeva da se vaš blokator oglasa (ako ga imate) ukine za tu stranicu.

Osim toga, Unfriend Finder će vas također obavijestiti ako jedan od vaših prijatelja deaktivira svoj račun.

2. Još malo: F.B. Čistoća

F.B. (FluffBusting) Čistoća je u upotrebi od 2009. Iako joj je osnovni cilj omogućiti da vaše iskustvo pregledavanja na Facebooku bude što čistije tako što će blokirati sadržaje koje smatrate nebitnim, mali dio njegove zadaće je i prikazivanje popisa prijatelja koji odbacili su te.

Ako bih usporedio ove dvije aplikacije, rekao bih F.B. Čistoća je malo bolja jer omogućuje brisanje popisa na samoj Facebook stranici - bez potrebe da idete na zasebnu stranicu.

Međutim, F.B. Čistoća ne bi odmah prikazala upozorenja o izbrisanim prijateljima. Možda će potrajati negdje oko nekoliko minuta do pola sata da se ona prikaže upozorenje, što je, ako mene pitate, pravi posao.

Dodatne mogućnosti

Kao što sam već rekao, F.B. Čistoća je više nego samo alat za vidjeti nepotpune obavijesti. Također možete prilagoditi svoje postavke Facebooka da biste blokirali aplikacije i priče o igrama ili neugodne ljudi koje možda poznaješ blok.

čeka spremanje play trgovine

Osim toga, pomoću ugrađenih filtera možete filtrirati određene izraze i riječi s vremenske trake Tekstni filter,

Ono što mi se svidjelo u ovom produžetku bila je činjenica da svoj posao radi glatko, bez da vam viče na lice.

Čitaj više: Kako imati što čistiji doživljaj pregledavanja na Facebooku

Nije više tajna

Dakle, sada na Facebooku znate kako vas je odpozvao. Iako put prema popisu nije ravno, Chromeova proširenja, kao i gornja, čine ga dovoljno jednostavnim.

Dakle, koji od njih ćete prvo isprobati? U komentarima ispod nas ispustite redak ili dva

Pogledajte sljedeće: Kako onemogućiti automatsku reprodukciju videozapisa na Facebook aplikaciji