banner

Jedan od aspekata pametnih telefona o kojem se uvijek raspravlja je trajanje baterije. IPhone, naravno, nije iznimka. Već smo vam pokazali kako sačuvati život baterije baterije iPhonea, a Apple sa svoje strane stalno donosi revizije hardvera i softvera koji korisnicima pružaju niz poboljšanja performansi baterija njihovih iOS uređaja.

Usprkos tome, informacije o bateriji koje možete dobiti iz iPhoneovih postavki izuzetno su osnovne, tako da je na trećim aplikacijama potrebno korisnicima iPhonea pružiti bolje načine upravljanja baterijom iOS uređaja.

Ovdje se pojavljuje Battery Doctor koji nudi sjajan set alata za upravljanje baterijama za iPhone korisnike bez ikakvih troškova.

Otkrijmo sve što ova sjajna aplikacija može ponuditi.

Nakon otvaranja aplikacije dočekat će vas vrlo jednostavno i prijateljsko sučelje, koje aplikaciji jako dobro odgovara, pomažući joj da prenese naizgled složene informacije koje joj trebaju pružiti na ugodniji način.Različiti izbornici u aplikaciji

Aplikacija je organizirana u pet različitih izbornika koji nude vrlo detaljne informacije o iPhone-ovoj bateriji i različitim načinima na koje na performanse utječe njezina razina napunjenosti.

Status

Ovo nije samo glavni zaslon Battery Doctor, već je i jedan od njegovih najzanimljivijih. Za početak prikazuje trenutnu razinu baterije i preostalo vrijeme do isključivanja iPhonea. Ovo, naravno, nije ništa neobično, ali pogledajte dolje i vidjet ćete sve usluge koje su aktivne na vašem iPhoneu i vrijeme koje možete uštedjeti isključujući ih.

aplikacija za poštu Windows 8 ne sinkronizira se

Te su informacije također dostupne na bazi svake usluge, pri čemu svaki segment pokazuje kako možete onemogućiti odgovarajuću uslugu. Međutim, ne postoji opcija za onemogućavanje usluga izravno unutar aplikacije, iako je to Apple kriv, a ne programer.

Dodirnite Detalj gumb u gornjem desnom dijelu zaslona odvest će vas do Pojedinosti o potrošnji energije, koji nudi sveobuhvatan popis usluga koje se pokreću na vašem iPhoneu i koliko vremena će trebati svakoj od njih da potroši bateriju vašeg iOS uređaja.

Ponovo napuniti

Ponovo napuniti izbornik je prilično jednostavan i nudi informacije o vremenu koje će vam trebati da se baterija iPhonea napuni, a istovremeno čuva evidenciju vaše povijesti punjenja, što zauzvrat pomaže aplikaciji da stvori Zdravstvena ocjena za vašu bateriju.

usporedite oneplus 5t i samsung s8

Bilješka: Morat ćete napuniti bateriju Battery Doctor otvorenom kako bi aplikacija mogla zabilježiti svaki detalj.

Rang

Rang izbornika je još jedan vrlo koristan zaslon Battery Doctor. Poredava trenutnu potrošnju energije vašeg iPhonea i svih njegovih usluga i aplikacija koje se pokreću u pozadini. Ne samo da vam to pokazuje, nego vam ide i detaljnije pokazujući količinu baterije koju zauzima svaka od ovih aplikacija i procesa.

Pomalo razočaravajuće, aplikacija ne pokriva neke druge važne čimbenike koji troše vijek trajanja baterije, poput snage zaslona i OS-a.

Sustav

Sustav izbornik nudi niz detalja o vašem iPhoneu, uključujući CPU i upotrebu memorije, podatke o vašim mrežama, radnom vremenu vašeg iPhonea i još mnogo toga.

Više

Napokon, imamo Više izbornik koji vam omogućava pristup aplikaciji postavke i nekoliko korisnih savjeta za očuvanje trajanja baterije iPhonea.

Doktor baterija u pregledu

Kao što ste možda primijetili, Battery Doctor fenomenalna je aplikacija koja nudi bezbroj informacija o stanju baterije vašeg iPhonea bez ikakvih troškova. Također nema oglasa, a sučelje je intuitivno i responzivno, što ga čini obaveznim za svakog vlasnika iPhonea koji želi bolje upravljati baterijom svog iPhonea.