banner

Većina bi se složila da kada je u pitanju upravljanje fotografijama na iPodu ili iPhoneu i njihov prijenos na PC (ili obrnuto), iTunes nije tako jednostavan i neprimjetan kakav bi trebao biti. Srećom, imamo alate kao što je CopyTrans Photo da ovaj postupak napravimo kao potez.

CopyTrans Photo je alat za upravljanje fotografijama i prijenos fotografija samo za Windows, iPod i iPhone koji uključuje značajke poput povlačenja i ispuštanja, prezentacije fotografija, jednostavnu navigaciju, mogućnost stvaranja i uređivanja foto albuma i još mnogo toga. (Pročitajte dalje osvojite besplatne licence ovog alata.)

Ne trebate instalirati alat da biste ga koristili. Da, to je prijenosni alat i možete ga nositi na svom USB disku i koristiti ga bilo gdje (u stvari ga možete pohraniti i na iPod). Jednom kada pokrenete. exe datoteka, ona prikazuje sljedeći ekran.

Aplikacija za vrijeme zaslona ne radi

Za početak možete kliknuti na 'Use CopyTrans Photo'. Odmah se pojavljuje zaslon na kojem se prikazuje prozor s 3 okna, prvo okno za iPod / iPhone, drugo za slike na vašem računalu i treće za mape.Nakon što sam povezao svoj iPod touch, automatski ga je otkrio i povukao fotografije pohranjene u uređaju na oknu iPod-a.

A sada možete samo povući i ispustiti fotografije s jednog okna u drugo kako biste prenijeli fotografije s iPoda ili iPhonea na računalo ili s računala na iPod ili iPhone.

Alat dolazi po cijeni od 29,99 USD za jednu licencu. Besplatna verzija ima sve značajke, ali jedini je problem što na slici prikazuje veliki vodeni žig kao što je prikazano u nastavku. Ne mislim da je to poželjno.

Danas imamo 5 licenci ovog alata za besplatno dijeljenje našim čitateljima. Sudjelovanje u natjecanju je vrlo jednostavno. Samo slijedite ove korake:

1. korak: 'Sviđa mi se' Naša Facebook stranica obožavatelja

Samo posjetite Vodeća tehnička Facebook Facebook stranica i pritisnite gumb 'Sviđa mi se'. Za to se morate prijaviti na Facebook. Ako ste već naš obožavatelj na Facebooku, preskočite ovaj korak.

Korak 2: Dijelite ili volite ovu objavu na Facebooku

Zatim pritisnite tipku „like“ da biste ovaj post označili da biste mu se svidjeli ili podijelili na Facebooku. RSS čitatelji bi trebali posjetiti stranicu u svom pregledniku da bi to učinili.

Možete i koristiti 'Podijeli na Facebooku'gumb koji se pojavljuje na lijevoj strani ovog članka.

Korak 3: Ostavite komentar na ovaj post

Konačno, nakon što vam se svidjela naša Facebook stranica i također podijelite ovaj članak na Facebooku, vratite se ovdje i ostavite jednostavan komentar. To je to! Ušli ste u izvlačenje!

što je sigurnosna kopija i sinkronizacija

Ovo će se natjecanje pokrenuti 20. rujna 2010. do 25. rujna 2010 a pobjednici će biti proglašeni 26. rujna. Pobjednici će biti odabrani nasumično s popisa ljudi koji su slijedili sve gore navedene korake.

Nadam se da ste uživali u prvom poklonu na temu Guiding Tech. Dolazi nam mnogo cool darova, tako da ostanite u toku! Oh, i sve najbolje za osvajanje licence ovog nevjerojatnog alata! & # X1f642;

(Veliko hvala timu Copytransa na licencama. Hvala momci! )