banner

Besplatne usluge Reliance Jio prestaju s krajem ožujka 2017. godine, a prije nekoliko dana kompanija je najavila svoje članstvo u Jio Prime zajedno s novim tarifama koje će biti na snazi ​​nakon završetka ponude za Novu godinu.

U pokušaju da zadrži 100 milijuna pretplatnika koje je Jio prikupio od svog pokretanja - ljubaznošću svoje industrije koja je ometala besplatne 4G podatke i pozive - Reliance je pokrenuo premijersko članstvo sa skromnih R.99 za čitavu godinu.Prime članstvo čini korisnike prihvatljivim za posebne ponude koje neće biti dostupne ne-glavnim korisnicima.

Jedna od tarifa najavljena za članove Jio Prime-a procjenjuje se na 30,30 dolara za 28 dana (unaprijed plaćena) i čini dosta zujanja, jer daje ukupno 28 GB podataka za mjesec - pretvarajući u 1GB podataka dnevno na nominalni trošak od Rs.10.

Članovi koji nisu članovi Prime imat će 2,5 GB podataka tijekom 28 dana ako se nadopune tarifom Rs.303.

Kako doći do Jio premijera

Prime članstvo možete dobiti putem aplikacije MyJio ili registracijom u obližnjoj trgovini koja trguje u Jio simsu do 31. ožujka 2017. godine.

Slijede četiri jednostavna koraka za dobivanje članstva Jio Prime putem mobilne aplikacije.

  • Otvorite aplikaciju MyJio i prevucite prstom ulijevo za pristup izborniku.
  • Na vrhu izbornika naći ćete opciju Jio Prime.
  • Kliknite na njega i poslužit će vam se dvije mogućnosti - 'Get Jio Prime' i 'Gift Jio Prime'.
  • Ako želite i sami, dodirnite opciju 'Get Jio Prime' i izvršite uplatu.

Ako ne možete pronaći opciju Jio Prime na vrhu izbornika, posjetite Trgovinu Play i osigurajte da se vaša MyJio aplikacija ažurira.

Pretplatnici Jio moći će besplatno upućivati ​​lokalne / STD pozive i slati do 100 SMS-ova dnevno, a ukoliko žele upućivati ​​međunarodne pozive ili slati međunarodne SMS-ove, dostupno je nekoliko opcija nadopune.

Unaprijed plaćeni Jio tarifni planovi

Za Jio pretplatnike najavljeno je ukupno 10 tarifnih planova koji će se morati iskoristiti nakon što besplatne usluge prestanu krajem ovog mjeseca - sa ili bez članstva premijera.

Najjeftiniji plan započinje u Rs.19 za podatke od 200 MB (premijeri članova) i 100 MB (ne-premijeri) s jednim danom važenja, a najskuplji plan košta 9,99 USD koji će biti važeći 360 dana i pružiti 750 GB podataka za Glavni članovi i 200 GB podataka zajedno s 30 dana važenja za ne-Prime.

Osam drugih paketa, uključujući i popularni paket Rs.303, dostupno je pretplatnicima Jio - ne treba ni reći da su premijeri članovi iskoristili prednosti podataka.

Naknadno plaćeni Jio tarifni planovi

Članovi koji imaju naknadu imaju na raspolaganju tri opcije za odabir nakon završetka besplatnih usluga. Ako ste postpejd korisnik i odlučite se za Prime članstvo, naplatit će vam se na kraju trenutnog ciklusa naplate, ali vaše će članstvo biti aktivirano odmah.

Nove tarife koje su najavljene za pretplatničke pretplatnike Jio koštale su 303, R49 i R99.

Plan Rs.303 daje glavnom članu 30 GB podataka za jedan ciklus naplate s ograničenim FUP-om na 1 GB dnevno, dok ne-Prime član prima samo 2,5 GB podataka.

Rs.499 plan daje Prime članu 60 GB podataka za jedan ciklus naplate s ograničenim FUP-om od 2 GB dnevno, dok ne-Prime član prima samo 5GB podataka.

Plan Rs.999 daje premijeru 60GB podataka za jedan ciklus naplate bez ograničenja FUP-a, dok ne-Prime član prima 12,5 GB podataka.

Podaci o dodatku (pojačivači)

U slučaju da vam ponestane podataka usred vašeg trenutnog ciklusa tarifa ili naplate, Reliance vam također daje mogućnost dodavanja podataka u svoj paket bez ponovnog punjenja.

MMS poruka na ipadu

Postoji mala varijacija u paketima podataka 'booster' koji su dostupni za prepaid i postpejd korisnike.

Navodno će članstvo u Jio Prime biti dostupno samo prvih 100 milijuna pretplatnika koji se odluče za to, a ako Reliance može pružiti bolju povezanost u urbanim područjima, punjenje raspoloživog premijera neće dugo trajati.

Iako ponuda za članstvo u Jio Prime zvuči zanimljivo, jedini način koji će Reliance osigurati da zadrže 100 milijuna pretplatničkih baza koje su stekli za nešto manje od posljednjih šest mjeseci - i dodaju im još nekoliko milijuna više - nudeći postojana mreža, i za pozive i za internet.