banner

Kada su u pitanju desktop klijenti za Twitter, postoje ljudi koji se zaklinju u TweetDeck. Postoje i neki drugi dobri klijenti. Ali iz nekog razloga im se nikad ne bih mogao svidjeti. Uvijek sam se oslanjao na web klijenta kao što je HootSuite ili Twitter vlastito internetsko sučelje, što nije ni loše. To je bilo dok nisam pokušao Mac-ova aplikacija na Twitteru, Zaljubila sam se u to i od tada se nisam trudila potražiti negdje drugdje za svoje potrebe za tweetom.

Twitter-ova Mac aplikacija ima puno urednih značajki, od kojih je jedna mogućnost dodajte više računa, Koristim svoj osobni račun i upravljam službenim računom Guiding Tech-a, tako da je dodavanje oba u aplikaciju bilo imperativ. Ali postoji više od toga. Zapravo lako možete prebacivati ​​između računa i retitirati s jednog računa na drugi, što nema na ostalim Twitter klijentima koji se hvale ovom značajkom.

U ovom postu vidjet ćemo kako učinkovito tvitovati s više Twitter računa na vlastitoj Mac aplikaciji Mac. Idemo.

Dodavanje više Twitter računa

Korak 1: Počet ću s pretpostavkom da ste već instalirali aplikaciju Twitter iz Mac App Store-a i koristite je. Nakon što ste u aplikaciji, kliknite na Cvrkut na dinamičkoj traci izbornika na vrhu, a zatim kliknite na Postavke,



Korak 2: Idi na Računi karticu i dodajte nove račune za Twitter upotrebom znaka '+' pri dnu. Trebat ćete unijeti korisničko ime i lozinku za odnosne račune.

Na kraju kliknite Add Account i trebali biste biti spremni. Kao što vidite na slici ispod, novi račun pojavit će se u aplikaciji. Možete lako prebacivati ​​između njih kad je potrebno.

Brza izmjena tweetova / reTweeta između računa

Recimo da na svom osobnom Twitter računu vidim tweet Guiding Tech koji želim podijeliti sa svojim sljedbenicima. Ako odaberem Retweet opcija će mi dopustiti samo da je prebacim u tok Guiding Tech, a ne u moj osobni tok.

Pa kako mogu dijeliti tweet s jednog profila na drugi?

Evo načina - prvo odaberete Citat Tweet iz tvita koji želite podijeliti.

Tada trebate kliknuti na profilnu sliku na tom tvitu.

fantastičan 2 iphone

Vidjet ćete da ona magično iskače sve dodane račune. U ovom slučaju to je moj osobni račun. Samo trebam kliknuti na svoju sliku da se prebacim,

Tako jednostavno Twitter-ova Mac aplikacija čini dijeljenje tweetova između različitih profila. Također zapamtite da se koriste raznim prečacima na tipkovnici: cmd + N za novi tweet, cmd + U da biste otišli na korisnički profil, pomak + cmd + N za izravnu poruku itd. Oni znatno olakšavaju cijeli postupak tweetinga i poruka. ,

Ako imate slične Twitter trikove u rukavu, ne zaboravite ih podijeliti komentarima.