banner

Što učiniti kada kupite novi telefon? Pa, da, puno stvari, ali jedan od prvih zadataka koje ćete vjerojatno preuzeti je uvoz kontakata s drugog telefona ili usluge. Ta šala oko toga može li pametni telefon upućivati ​​pozive i dalje se vrijedi smijati, ali postavljanje novih telefona obično započinjemo osiguravajući da ga možemo koristiti za upućivanje ili primanje poziva.

Sada, ako to radite ručno, potrebno je puno truda. Najbolje rješenje ako koristite osnovni telefon je kopiranje kontakata na SIM karticu (sa starog telefona) i njihovo premještanje na svoj novi telefon. Drugi način bi mogao biti traženje pomoći za računalom. Ali ako je i vaš prethodni telefon bio pametni telefon, onda vjerovatno koristite Google kontakte za sinkronizaciju kontakata u oblaku.

Danas ćemo vidjeti kako povući svoje kontakte s Googlea na uređaj sa sustavom Windows Phone 8.

Bilješka: Uređaj Windows Phone 8 koji se koristi za ovaj post je Nokia Lumia 920. Koraci su isti za sve WP8 telefone.

Koraci za dodavanje Google kontakata u Windows Phone 8

Najbolji mogući način ovdje je dodavanje Googleove usluge e-pošte na telefon. Kada to učinite, kontakti se automatski sinkroniziraju. Evo koraka:

Korak 1: Pomaknite početni zaslon ulijevo kako biste stigli do detaljnog popisa aplikacija. Dođite do Postavke.

Korak 2: Na Postavke sustava zaslona, ​​potražite mogućnost čitanja e-pošta + računi. Dodirnite za otvaranje opcije.

3. korak: Uz popis računa koje ste već dodali, vidjet ćete mogućnost za dodajte račun. Počnite s tim.

saavn vs gaana

4. korak: Od dodajte račun tražiti zaslon Google. Na isti način možete odabrati i druge usluge.

Korak 5: U trenutku kad to učinite, od vas će se zatražiti vjerodajnice vašeg računa. Unesite ključ Email adresa i the Zaporka prije nego što udariš na sljedeći.

Bilješka: Unesite cijelu adresu e-pošte. Primjer: abc@gmail.com. Ako to ne učinite, sljedeći gumb se neće aktivirati.

Korak 6: Tada će se tražiti da odaberete sadržaj za sinkronizaciju. Odaberi E-pošta, kontakti i kalendar kako biste bili sigurni da će se vaši kontakti uvesti.

Korak 7: Kliknite na Prijaviti se i čekaj. Vratit ćete se natrag e-pošta + računi postavke i primijetili bi aktivnost sinkronizacije.

Kad se to završi, na telefonu ćete imati sve svoje Google kontakte. Imat ćete pristup njihovim telefonskim brojevima, adresama e-pošte i drugim detaljima koji su povezani sa odnosnim kontaktima na popisu.

Koraci za ostale usluge vrlo su slični. A na temelju usluge koju dodajete imat ćete različite mogućnosti sinkronizacije.

Bilješka: Ako dodajete račun za Googleove aplikacije, trebali biste osigurati da su dopuštenja za administratora za postavke Google sinkronizacije uključena.

Zaključak

Što čekaš? Nastavite i pridružite svoj telefon svim mogućim računima. To će vam pomoći da dobijete sve kontakte u roku od nekoliko minuta. I ne zaboravite, dolaze e-poruke i druga ažuriranja.