banner

Ako posjedujete PlayStation konzolu, bilo da je to PS3, PS Vita ili PS4, a ne živite u Sjedinjenim Državama, onda možda znate kako različite cijene mogu biti između igara koje se prodaju u Sjedinjenim Državama i PlayStation igara koje se prodaju drugdje. Zapravo, ovisno o tome gdje živite, mogli biste na kraju platiti desetke dolara više prilikom kupnje igre.

teme pokretača themer

Ova razlika u cijenama se proteže i na digitalne verzije igara, zbog čega igre postaju a mnogo jeftinije ako ih kupite putem računa američke PlayStation Network (PSN). Dodavanje sredstava na američki PSN račun problem je za mnoge igrače koji ipak ne žive u Sjedinjenim Državama. U prošlom unosu pokazali smo vam kako to učiniti putem Paypala kako biste riješili taj problem.

Ovaj put, međutim, pokazat ćemo vam kako dodati sredstva na svoj PSN račun u SAD-u koristeći ništa osim svoje kreditne ili debitne kartice, čak i ako ne živite u SAD-u.

Pročitajte zajedno da biste započeli.Jedan od najboljih načina dodavanja kredita na američki PSN račun je korištenje PSN kartica. U većini slučajeva korisnici ih kupuju putem interneta s web stranica koje njihovoj cijeni doprinose. Međutim, mnogi ljudi ne znaju da se američke PSN kartice mogu kupiti ni od koga drugog, osim iz Amazona, i to po nominalnoj vrijednosti.

Još bolje, Amazon prodaje digitalne verzije PSN kartica. To znači da ne morate čak ni čekati da vam kartica stigne. Umjesto toga, kôd jednostavno dobijete odmah nakon što ga kupite.

Postupak kupovine nekog od Amazona može zahtijevati malo podešavanja.

Korak 1: Prvo započnite pretraživanjem Amazona za 'internetskim kodom PSN kartice'. Jednom kada pronađete karticu koju želite dobiti, dodajte je u košaricu i prijavite se na svoj Amazonov račun.

Važna nota: Amazonski računi djeluju širom svijeta s izuzetkom Kine i Japana. Dakle, ako imate račun jedne od te dvije trgovine, morat ćete stvoriti novu.

Korak 2: Prije nastavka unesite svoje podatke o plaćanju. Ako već imate debitnu ili kreditnu karticu povezanu s Amazonom, onda kad želite nastaviti s kupnjom, primijetit ćete da niste u mogućnosti.

kako uploadati sliku na facebook

Vidjet ćete poruku koja glasi: Kodovi za igranje igara na mreži dostupni su samo američkim kupcima, kao što prikazuje donji zaslon.

dropbox poništi brisanje

Evo trika da ovo učinite.

3. korak: Čak i ako već imate postojeće podatke o plaćanju, krenite na svoj račun na Amazonu i samo promijenite adresu (dovoljno je da dodate još jednu) na američku adresu.

Super savjet: Jednostavno možete Googleu za bilo koju poznatu adresu, samo provjerite je li država koja ne naplaćuje porez za digitalne kupnje.

4. korak: Nakon što adresu promijenite u američku, operacija će se nastaviti. Ovaj postupak funkcionira na ovaj način, jer, suprotno od mnogih drugih mrežnih trgovaca, Amazon ne provodi provjeru IP adrese niti se čini da će automatski kontaktirati vašu banku radi autorizacije.

Nakon što završite s plaćanjem, odmah ćete biti preusmjereni na stranicu Amazona na kojoj će se prikazati vaš kôd. Uz to, svoj kôd dobit ćete i putem e-pošte.

Nakon toga, jednostavno je morate iskoristiti putem web stranice PSN ili preko PSN trgovine na bilo kojem od svojih uređaja. Sretno igranje!