banner

Naravno, imate Wi-Fi posvuda, veza 3G / LTE također je prilično pouzdana. Sve dok nije. A kad ne radi, ne radi uopće, Suočimo se s tim, internet je naša životna linija. Mnogi se od nas zaglave u limbu kad ne možemo pristupiti internetu.

Sada možete učiniti stvari poput Pocket za spremanje stranica za izvanmrežnu upotrebu. Ali to je uglavnom samo tekst i neke slike i uglavnom za članke. Što je s formatiranim web stranicama ili složenom web stranicom? Raspada se.

Da, možete jednostavno snimiti sliku cijele stranice na iOS-u ili pretvoriti stranicu u PDF. Ali ako ne želite sve to činiti i želite samo izvanmrežnu kopiju web stranice onakvu kakva jest, pročitajte dalje.

Izvanmrežni preglednik za Android

Postoji nekoliko sličnih izvanmrežnih preglednika za Android, a puno ih se naziva istim. Ova posebna inačica preglednika izvan mreže najnovija je i ima sučelje dizajna materijala.Web stranice možete preuzeti putem aplikacije na dva načina. Idite izravno u aplikaciju i zalijepite je u URL ili kad pregledavate u pregledniku kao što je Chrome, samo dodirnite Izbornik Hamburger a zatim dodirnite Udio,

kako resetirati lozinku administratora na Windows 10

S popisa odaberite Izvanmrežni preglednik, Aplikacija će se otvoriti. Unesite naslov (to ne čini automatski) i dodirnite Uštedjeti dugme. Normalno bi to trebalo započeti s preuzimanjem stranice izvan mreže. Ali u mom slučaju to nije Nisam sigurna je li to bug ili samo kako je aplikacija postavljena. Trebat ćete otvoriti aplikaciju, a zatim dodirnite preuzimanje datoteka gumb pored spremljene web stranice za pokretanje postupka preuzimanja.

OfflineBrowse za iPhone i iPad

OfflineBrowse je stvarno lagana aplikacija za iPhone i iPad. Kada otvorite aplikaciju, vidjet ćete URL traku na vrhu. Jednostavno prijeđite na web stranicu ili jednostavno pretražite putem Googlea.

ukloni opcije desnog klika

Kad dođete na dotičnu stranicu, dodirnite ikonu Uštedjeti gumb u dnu. Možete pratiti preuzimanja i pronaći spremljene stranice dodirom na mapa ikona.

Nakon preuzimanja dodirnite stranicu da biste je otvorili za upotrebu izvan mreže.

GoodReader za iPhone i iPad

Već sam otpjevao pohvale za GoodReader, nevjerojatno svestranu aplikaciju za čitanje PDF-a. Dodajte mogućnost za preuzimanje web stranica na taj popis. Nakon što otvorite aplikaciju, odaberite Spojiti karticu i odaberite Pretražite web opcija.

kako napraviti fotografiju web kamerom

Povezano:Pogledajte 6 razloga zbog kojih je GoodReader najbolja PDF aplikacija za čitanje za iPad.

Dođite do stranice i dodirnite Uštedjeti dugme. Sada ćete spremljenu web stranicu pronaći u Preuzimanja odjeljak u aplikaciji.

Za što ćete koristiti izvanmrežne web stranice?

Meni se čini da je dokumentacija najbolji slučaj korištenja za spremanje web stranica izvan mreže. Također ako niste osoba koja voli aplikaciju Pocket, ali voli čitati stvari kada ste izvan mreže.

Podijelite svoj slučaj upotrebe u komentarima u nastavku.