banner

Jedna od najboljih značajki iOS uređaja za nove i prethodne iPhone, iPod Touch i iPad vlasnike je mogućnost automatskog preuzimanja pjesama, aplikacija i knjiga istovremeno na sve vaše iOS uređaje putem iClouda. Kada omogućite ovu značajku, sve vaše knjige, pjesme i aplikacije bit će ažurirane na svim vašim iOS uređajima. Sve što morate učiniti je jednom preuzeti bilo koju aplikaciju, pjesmu ili knjigu i zaboraviti na ostalo.

Ovako funkcioniraju automatska preuzimanja putem iClouda: Jednom kada se prijavite pomoću Apple ID-a na sve svoje iOS uređaje, preuzimajući bilo koju aplikaciju, knjigu ili pjesmu na jednom od njih odmah obaviještavate Appleove poslužitelje (iCloud) o tome. iCloud će zauzvrat pokrenuti popis svih uređaja koji su registrirani pod vašim Apple ID-om koji podržavaju taj sadržaj, ali još ga nemaju i tada će im taj sadržaj 'gurnuti'. Sve se to događa u sekundi i bez krajnjeg kašnjenja za krajnjeg korisnika.

inbox vs iskre

Sada kada znate što se krije 'iza kulisa' iCloudovih Automatska preuzimanja za knjige, pjesme i aplikacije, naučimo kako to učiniti za vas.

Evo kako omogućiti automatsko preuzimanje putem iClouda na iOS-u

Korak 1: Dodirnite postavke>iTunes i prodavaonice aplikacijaipad korisnik agent

Korak 2: Ako to još niste učinili, unesite svoj Apple ID kako biste omogućili iCloud i zatim okrenite glazba, muzika, Aplikacije i knjige prebacuje na NA

Korak 3 (neobavezno): Ako imate iPhone ili iPad s 3G ili LTE vezom, imat ćete i mogućnost aktiviranja automatskog preuzimanja putem mobilne mreže. Omogućite ovo ako želite da automatska preuzimanja rade izvan dosega Wi-Fi veze. Samo imajte na umu da bi to moglo smanjiti trajanje baterije vašeg iOS uređaja i uzrokovati dodatne troškove prijenosa podataka. Dakle, ako želite spremiti podatke, ostavite to isključenim.

Ako su omogućene ove postavke, vaše kupnje putem iTunes-a i App Store-a uvijek će se sinkronizirati na svim vašim iOS uređajima.

prijenos uživo uživo u Samsungu

Najbolje od svega? To traje samo nekoliko trenutaka, a za to vam neće trebati ni računalo.