banner

S više od dva milijuna aplikacija dostupnih za preuzimanje, ne čudi da je App Store presudan za potpuno iskustvo na iPadu i iPhoneu. I, iOS 11 je obnovljen dovoljno samo da bude super cool. Hajde, ovi videozapisi sa automatskim igranjem su sjajni, zar ne?

Ali posljednje što želite je da App Store pokvari, a to se događa u najgorim vremenima. Zaista, ne postoji ništa poput glupe pogreške 'Ne mogu se povezati s App Storeom' koja bi vam upropastila dan.

podsjetnik za rođendan

Srećom, to ne mora biti trajno. Pogreška 'Ne mogu se povezati s App Storeom' može se dogoditi iz najbržih razloga, a probijanjem brojnih savjeta za rješavanje problema trebalo bi vam u trenu omogućiti pristup App Storeu.

Doduše, neki su ti popravci poteškoća za izvedbu, ali samo pomislite na onu sjajnu novu aplikaciju koju ste željeli tako loše i trebali biste biti dobri!

Također pročitajte: Top 10 načina za upotrebu aplikacije Files na iOS-u Poput profesionalca

Aplikacija za prisiljivanje iz memorije

Sve su aplikacije osjetljive na različite nedaće i tehničke probleme, a App Store nije stranac. To znači da čekiće na Pokušaj - prikazano ispod pogreške 'Ne mogu se povezati u App Store' - ne daje drugačiji rezultat bez obzira na sve.Dakle, razmotrimo uklanjanje App Store-a iz memorije kako bi se mogao iznova započeti.

Dvaput dodirnite gumb Početna da biste stigli do izmjenjivača aplikacija. Međutim, na iPhoneu X morate prijeći prstom prema gore i zaustaviti ga na dio sekunde prstom kako bi se prikazao preklopnik aplikacije.

Odaberite karticu App Store, a zatim dodirnite i prelazite prstom prema gore kako biste prisilno napunili aplikaciju.

Na početnom zaslonu dodirnite ikonu App Store. Nadamo se da bi se trebao odmah povezati s Appleovim poslužiteljima. Ako i dalje primite pogrešku, idite dalje.

Ponovo pokrenite uređaj

Kako prisilno napuštanje App Store-a nije riješilo stvari, ponovno je pokretanje uređaja sljedeći na redu. Zapravo, potpuno ponovno pokretanje čini čuda za brojna pitanja povezana s iOS-om 11, pogotovo zato što resetira sistemsku memoriju i ispravlja postojeće tehničke probleme.

Jednostavno držite tipku za uključivanje / isključivanje na vašem iPhoneu ili iPadu, a zatim pređite prstom prema naprijed kada se zatraži da isključite uređaj. IPhone X pruža mali izazov gdje morate brzo pritisnuti i otpustiti gumbe za pojačavanje glasnoće, smanjivanje glasnoće i napajanja da biste stigli do upita o isključivanju.

Nakon što isključite uređaj, samo držite ponovo gumb za napajanje da biste ga ponovo uključili. App Store bi trebao početi raditi kao i obično. Ako ne, pogledajmo neke druge popravke.

Također pročitajte: Kako popraviti zastoj iPhonea na provjeri zaslona ažuriranja na iOS-u 11

Provjerite Wi-Fi povezanost

App Store bi se trebao pokrenuti - iako polako - čak i na umjerenoj Wi-Fi vezi, ali ako je veza slaba, pokušajte uspostaviti dobar signal. Razmislite o približavanju izvoru ili prelasku na drugu Wi-Fi žarišnu točku. Provjerite ima li punu Wi-Fi mjerač veze prije ponovnog pokretanja App Store-a.

Možete pokušati isključiti i ponovno povezati se s Wi-Fi-jem. Što je još bolje, razmislite o ponovnom pokretanju svog Wi-Fi modema ili usmjerivača. To obično popravlja slaganje veza za stalno.

Nakon što ste to učinili, pogledajte je li se App Store uspješno povezao. Ako ne, sljedeća ispravka je odmah ispod.

Omogući mobilne podatke

Ako ste na mobilnim podacima umjesto Wi-Fi-ja, iOS 11 nameće ograničenje za velika preuzimanja u App Storeu. Ali to vas u prvom redu ne bi trebalo spriječiti da se povežete s njim. Ako primate pogrešku čak i s izvrsnom mobilnom vezom, to bi moglo biti zbog ograničenja koje u potpunosti sprečava App Store da troši mobilne podatke.

Ako je to slučaj, zapravo biste trebali dobiti obavijest koja vas poziva da se povežete s mobilnim podacima ili koristite Wi-Fi prilikom pokušaja povezivanja s App Storeom, ali uvijek je dobra ideja ipak dvostruko provjeriti.

Na zaslonu postavki iOS 11 dodirnite Cellular Data. Sada biste trebali vidjeti popis aplikacija s prekidačima pored svake od njih. Provjerite prekidač pored App Store-a. Je li onemogućeno? Ako je tako, jednostavno ga dodirnite da biste ga uključili.

To je bilo lako, zar ne? Vratite se u App Store i dodirnite Pokušaj. Je li se povezala? Ako ne, nastavimo.

Ažurirajte iOS

Da, mora biti korak s najnovijim ažuriranjima, ali ako ste nekoliko puta preskočili njih, to je dovoljan razlog da se App Store ne spoji pravilno. Ako je to slučaj, razmislite o ažuriranju na najnoviju verziju iOS 11 ASAP.

Bilješka: Za ažuriranje iOS-a potrebna vam je Wi-Fi veza.

Korak 1: Na zaslonu postavki dodirnite Općenito, a potom Ažuriranje softvera.

Korak 2: Ako postoje nadogradnje na čekanju, dodirnite Preuzmi i instaliraj - ili Instaliraj ako je ažuriranje već preuzeto.

Nakon ažuriranja pokušajte otvoriti App Store. To bi pitanje do sada vjerojatno trebalo riješiti. U protivnom, da vidimo što dalje možete učiniti.

Također pročitajte: Preuzmite i instalirajte sivo na iOS 11: Evo kako to riješiti

Prijava i odjava iz App Store-a

App Store se također ne može povezati zbog problema s vašim Apple ID-om. To se može dogoditi, na primjer, ako ste nedavno ažurirali zaporku ili je moguće bez problema zatvoriti bez ikakvog razloga. Obično se problem rješava odjavom i vraćanjem u App Store.

Ali kako to možete učiniti kad se prvo ne možete povezati s App Storeom? Pa, saznat ćete!

Korak 1: Na zaslonu postavki dodirnite iTunes & App Store, a zatim dodirnite Apple ID na vrhu zaslona.

Korak 2: Na skočnom prozoru dodirnite Odjava kako biste se odjavili iz iTunesa.

3. korak: Dodirnite Prijava i zatim ispunite svoje Apple ID vjerodajnice za prijavu.

Sada prisilno napustite App Store iz memorije, a zatim je ponovo pokrenite.

Je li se uspješno povezalo? To bi najvjerojatnije trebalo. Ako ne, pređite na sljedeći popravak.

Sinkronizirajte datum s vremenskom zonom

Vrijeme koje vaš iPhone ili iPad nisu u sinkronizaciji s vašom vremenskom zonom još je jedan siguran razlog da se ne povežete uspješno sa poslužiteljima App Store-a. Ako je to slučaj, ispravljanje istih ne bi trebalo trajati predugo.

Korak 1: Na zaslonu postavki dodirnite Općenito, a zatim Dodirnite datum i vrijeme.

Korak 2: Dodirnite Vremenska zona, odaberite ispravnu vremensku zonu i provjerite je li prekidač pokraj Postavi automatski.

Ako vaš uređaj ne prikazuje ispravno vrijeme, onemogućite Set Automatically i pokušajte ga ručno postaviti.

kako izbrisati zajednički foto stream

Nakon toga posjetite App Store. Sada bi se trebao uspješno povezati.

Resetiranje mrežnih postavki

Ako nijedan od gornjih ispravka ne radi, onda se sve svodi na problem s oštećenim ili zastarjelim mrežnim postavkama. Umjesto da resetirate cijeli uređaj, jednostavno možete resetirati mrežne postavke da biste otklonili takve probleme.

Bilješka: Poništavanje mrežnih postavki uzrokuje da se Wi-Fi i ostale postavke povezivanja u potpunosti vrate na zadane vrijednosti. Stoga se nakon toga morate ručno povezati s dostupnom žarišnom točkom. Postavke ćelije također su resetirane, ali bi se trebale automatski ažurirati bez ikakvog unosa sa vaše strane.

Korak 1: Na zaslonu postavki dodirnite Općenito, a potom Reset.

Korak 2: Dodirnite Poništi mrežne postavke.

3. korak: Dodirnite Poništi na skočnom prozoru za potvrdu.

4. korak: Posjetite zaslon postavki, a zatim dodirnite Wi-Fi za pretraživanje i ponovno povezivanje s dostupnom pristupnom točkom.

To je to! Vratite se u App Store i trebali biste biti povezani.

Također pročitajte: Kako popraviti neke datoteke koje nisu bile dostupne tijekom posljednjeg izdanja sigurnosne kopije na iOS-u 11

Sigurno se osjećate sjajno sada

Nadamo se da ste se povezali s App Storeom i sada se osjećate kao dijete u trgovini slatkiša! No, kasnije se kasnije može pojaviti ista pogreška. Pobrinite se da ponovno prođete kroz ove popravke ako se to dogodi.

Doista, Apple bi trebao ovo pitanje riješiti za dobro ili barem pokazati odgovarajuće poruke o pogreškama koje nam daju pojma u čemu je problem stvarno! Prestanite gubiti vrijeme, molim vas!

Javite nam kako je prošlo i slobodno podijelite ono što je radilo za vas. Odjeljak za komentare nalazi se odmah ispod.