banner

Zamislite da ste aktivirali iTunes koji namjerava sjediti i opustiti se na svojoj omiljenoj pjesmi. No umjesto toga, dočekuje vas dugačka poruka o pjesmi 'Pjesma se ne može reproducirati jer niste prijavljeni u Apple Music'. Nije cool. I zapečatljivo, to se događa kada ste već prijavljeni sa svojim Apple ID-om.

Pogreška 'Niste prijavljeni u Apple Music' može se pojaviti u bilo kojem trenutku i utjecati na cijelu glazbenu biblioteku ili samo na određene zapise ili albume. I neprestano stoji okolo i neće nestati ni nakon napuštanja i ponovnog pokretanja iTunesa.

No, baš kao i bilo koja druga greška u vezi s iTunesom, problem je moguće lako popraviti. Pogledajmo nekoliko ispravki koji vam mogu pomoći u tome.

Također na Guiding Tech

Kako promijeniti iTunes sigurnosnu kopiju na sustavu Windows 10

Čitaj više

Ažurirajte iTunes

Prvi je posao da se krene u ažuriranje iTunesa na najnoviju verziju. Novija ažuriranja uvijek sadrže ispravke programskih pogrešaka i najbolje ih je primijeniti prije nego što učinite bilo što drugo.

Ako pokrećete radnu verziju iTunesa, upišite 'Apple Software Update' u izbornik Start, a zatim kliknite Otvori. Ako se pojavi novo ažuriranje za iTunes, instalirajte ga. Također, smislite ažuriranje bilo kojeg drugog softvera kompanije Apple, na primjer, iCloud - dok ste na njemu.Ako koristite verziju iTunesa za Windows Store, možda će vam se pokrenuti najnovija inačica jer se sve aplikacije Store automatski ažuriraju. Ali ako ste onemogućili automatska ažuriranja, otvorite Windows Store, otvorite izbornik Store, a zatim kliknite Preuzimanja i ažuriranja. Na sljedećem zaslonu kliknite ikonu za preuzimanje pored iTunes da biste je ručno ažurirali.

Jesu li zbog ažuriranja iTunesa pogreška 'Niste prijavljeni u Apple Music' nestali? Ako ne, vrijeme je za prelazak na ostale popravke.

Odjava / prijava

Prilično jednostavno popravljanje uključuje odjavu i vraćanje u iTunes. Da biste to učinili, kliknite Račun na traci izbornika iTunes, a zatim kliknite Odjava.

Nakon toga izađite iz aplikacije, ponovo je pokrenite i ponovno se prijavite putem opcije Prijava na izborniku Račun.

Nakon što iTunes završi sinkronizaciju s vašim računom, pokušajte reproducirati pjesmu. Najvjerojatnije bi trebao raditi bez rezultirajuće poruke o pogrešci. U suprotnom, nastavite sa sljedećim popravkom.

Prikaži u Apple Music

Razgovaranje na forumu ukazuje na prilično neobičan popravak koji uključuje prisiljavanje zapisa da se učita u Apple Music. To popravlja problem za sve ostale zapise koji pokreću pogrešku 'Niste prijavljeni u Apple Music'.

Da biste to učinili, kliknite ikonu s tri točke uz bilo koju pjesmu u knjižnici, a zatim kliknite Prikaži u Apple Music.

Zapis će se učitati na kartici Pregledaj. Provjerite možete li ga reproducirati bez ikakvih problema. Ako je to slučaj, greška će vjerojatno nestati ako se sljedeći put reproducira putem Biblioteke.

Ukloni preuzimanje

Povremeno je izdanje ograničeno samo na preuzete zapise ili albume. U tom slučaju jednostavno uklonite bilo koju od preuzetih stavki (kliknite ikonu s tri točke uz stavku, a zatim kliknite Ukloni preuzimanje), a zatim je pokušajte strujati.

Ako pjesma ili album sviraju u redu, ponovno preuzmite stavku i vjerojatno se više nećete suočiti s problemom. Ako to učinite, jednom također morate popraviti pogrešku u iTunesu, tako da ne biste trebali brisati svaki preuzeti zapis ili album da biste zakrpili stvari.

Također na Guiding Tech

#Apple Music

Kliknite ovdje da biste vidjeli stranicu sa člancima Apple Music

Ukloni iz biblioteke

Drugi neobični popravak uključuje uklanjanje zapisa iz biblioteke, a zatim ponovno dodavanje. Čini se da to rješava bilo koji problem koji sprečava iTunes da prepozna da ste prijavljeni u Apple Music.

Da biste uklonili pjesmu ili album, jednostavno kliknite ikonu s tri točke pokraj stavke, a zatim kliknite Izbriši iz biblioteke.

Potražite pjesmu ili album, dodajte ga u svoju biblioteku i pokušajte reproducirati.

najbolji slučaj za piksel 3a

Pokreni kao administrator

Windows aplikacije ne rade ispravno zbog sukoba s dopuštenjima koja su povezana s povezanim datotekama i mapama. Prilično popularno rješenje koje rješava takve probleme uključuje pokretanje programa kao administrator. Međutim, to možete izvoditi samo na radnoj verziji iTunesa.

Da biste to učinili, jednostavno desnom tipkom miša kliknite ikonu iTunes prečac, a zatim kliknite Pokreni kao administrator. Najvjerojatnije, ovo ćete morati učiniti samo jednom da biste riješili pogrešku „Niste prijavljeni u Apple Music“.

Ako morate pribjegavati pokretanju iTunesa kao administrator svaki put kada želite reproducirati zapis, možete konfigurirati program da se automatski otvori s povišenim pravima. Da biste to učinili, desnom tipkom miša kliknite iTunes prečac, kliknite Svojstva, a zatim potvrdite okvir uz opciju Pokreni kao administrator na kartici Kompatibilnost.

Izbriši predmemoriju predmemorije

Oštećena predmemorija pretplate je još jedan - iako rijetki - razlog za pojavu pogreške 'Nisi prijavljen u Apple Music'. I obično, brisanje predmemorije predmemorije čini čuda pri rješavanju problema.

Predmemorijska memorija posebna je mapa koja sadrži različite količine privremenih podataka vezanih uz Apple Music koji se preuzimaju s vremenom kako bi vaše cjelokupno iskustvo bilo glatko. Brisanje ove mape će prisiliti iTunes da ponovno preuzme sve podatke koji mogu biti oštećeni.

Da biste izbrisali mapu, umetnite sljedeći put u okvir Run (pritisnite Windows + R), a zatim kliknite OK:

 appdata  Local  Apple Computer  iTunes 

U prozoru preglednika datoteka koji se prikazuje desnom tipkom miša kliknite i izbrišite mapu s oznakom SubscriptionPlayCache.

Nakon toga učitajte iTunes, a program bi trebao ponovo stvoriti mapu ispočetka. I nadamo se da biste zauvijek riješili pogrešku „Niste prijavljeni u Apple Music“.

Prebacite iTunes verziju

Ako koristite verziju iTunes-a za radnu površinu, a gornji savjeti nisu uspjeli, razmislite o prelasku na verziju Windows Store-a. Iako nećete dobiti nikakve nove značajke, potonje nosi manje napora i ima malo poboljšane performanse. Taj potez može otkloniti i pogrešku 'Niste prijavljeni u Apple Music'.

Prelazak na verziju Windows Store-a uglavnom je automatski, a svi vaši trenutni podaci i pjesme premjestit će se automatski tijekom postupka instalacije.

Otvorite Windows Store, potražite iTunes, kliknite Instaliraj i odmaknite se dok se sve automatski napravi za vas. Na kraju postupka jednostavno se prijavite s Apple ID-om i trebali biste biti dobri.

Također na Guiding Tech

Kako stvoriti zvuk zvona s bilo kojeg zapisa na iPhoneu besplatno bez iTunes-a

Čitaj više

Sjedni, smiri se ...

Nadamo se da ste sada riješili poruku pogreške 'Niste prijavljeni u Apple Music'. To je iritantno pitanje u najboljem slučaju, ali ništa ozbiljno. I najvjerojatnije ste stvari sredili prije nego što pročitate i na pola puta. No bez obzira na to, Apple mora složiti svoje postupke i popraviti ove trivijalne probleme i slučajne bube zauvijek.

Bilo koji drugi prijedlog ili savjet koji želite podijeliti? Odjeljak za komentare nalazi se odmah ispod.

Sljedeće: Jeste li znali da ne morate koristiti iTunes za strujanje Apple glazbe na radnoj površini? Ovdje su tri alternativna načina kako to učiniti.