banner

Nedostajanje umjetničkih djela u iTunesu i naposljetku iPhoneu i iPadu problem je već godinama. Čini se da Apple ikada neće riješiti to. U stvari, nakon pokretanja Apple Music-a koji je imao vlastite greške, čini se da se problem pogoršao umjesto boljeg. Kako se uspješno dobiva umjetničko djelo albuma za pjesme u njihovoj biblioteci koje ga nemaju?

napomena 2 nasuprot 3

Pa, postoji nekoliko načina za postizanje toga. Ako imate samo nekoliko pjesama za koje je potrebno umjetničko djelo albuma, vjerojatno se možete maknuti s jednim pristupom dodavanju umjetničkih djela albuma. Ali ako imate veliku biblioteku pjesama bez umjetničkih djela, možda će biti potrebna izvrsna aplikacija treće strane. Pogledajmo različite strategije.

Bilješka:Obje dolje navedene strategije zahtijevaju korištenje iTunes-a na računalu, a zatim izmjene na vašem iPhoneu. Ne postoji odgovarajući način za ispravljanje nedostajućih djela albuma izravno na iOS uređaju.

Upotrijebite iTunes za zamjenu umjetničkih djela svake pjesme

Ako imate samo nekoliko pjesama za koje morate dobiti umjetničko djelo albuma, to možete učiniti ispravno u iTunes-u bez pomoći softvera treće strane. Možete to riješiti na jedan ili dva načina. Prvi je desni klik miša na pojedinu pjesmu ili album koji nedostaje umjetničko djelo albuma, a zatim klikniteNabavite umjetnička djela albuma u izborniku.

Ako imate možda više od nekoliko pjesama za koje vam je potrebno album umjetničkih djela, možete pokušati dobiti sve odjednom. Idi doDatoteka izbornika u iTunesu, pokažite pokazivač miša iznadKnjižnica, zatim odaberiteNabavite umjetnička djela albuma, Za razliku od posljednje metode, ovo će dobiti umjetničko djelo albuma za sve pjesme koje nemaju u vašoj knjižnici.ios kalendarsko vrijeme putovanja

Ako ste pretplatnik na Apple Music, ove bi se izmjene trebale primjenjivati ​​uživo. Ali ako ne, samo povežite iPhone na računalo ili pokrenite Wi-Fi sinkronizaciju i sinkronizirajte ga s iTunes.

Najveći problem korištenja iTunes-a za dobivanje umjetničkog djela albuma je taj što svaka pjesma mora imati sve odgovarajuće metapodatke: naziv albuma, naziv pjesme, izvođača itd. Ako nešto nedostaje ili je pogrešno zapisano, iTunes neće pronaći vaše umjetničko djelo. Ako je to vaš problem, nastavite čitati.

Savjet:Alternativno, ako ste iz nekog razloga preuzeli pjesmu koja je došla s pogrešnim umjetničkim djelom, možete desnom tipkom miša kliknuti i odabratiOčisti preuzeto djelo prvi. Zatim slijedite gornje korake za dobivanje ispravnih umjetničkih djela.

Upotrijebite TuneUp za prepoznavanje nestalih djela

Vrlo jednostavan program pod nazivom TuneUp radi i na Mac i na PC-u i za vas može preuzeti nedostajuće umjetničko djelo albuma. Jednim klikom prepoznat ćete i zamijeniti sve probleme umjetničkih djela u vašoj knjižnici.

Ključ softvera TuneUp ipak je u tome što analizira pjesme na njihove zvučne otiske, a ne samo oslanjajući se na metapodatke. TuneUp može pronaći vaše umjetničko djelo, čak i ako su nazivi datoteka i naslovi izvođača / albuma / pjesme izvan sebe. Čak će i popraviti te naslove usput.

Iako TuneUp nudi besplatnu probnu verziju, nedostatak je da će vam kompletna verzija ovog programa vratiti $ 49.95.

recenzija aqua maila

Sve što trebate učiniti je preuzeti i instalirati TuneUp. Zatim ga otvorite i promatrajte četiri kartice na vrhu za četiri različite usluge koje pruža, od kojih jedna može ukloniti i duplikate. KlikCover Art a zatim odaberitePronađite nestalu naslovnicu umjetnosti, To je to. Ostatak posla TuneUp će učiniti za vas.

Nakon toga, jednostavno sinkronizirajte promjene na svom iPhoneu.

ALI POGLEDAJTE:Kako ispraviti nestalu ili zabludu albuma albuma na Androidu