banner

Jedna od najvažnijih karakteristika iOS-a 9 bila je pomoć Wi-Fi-ja. Ova je značajka bila blagoslov za dečke poput mene, koji si ne mogu priuštiti da budu u lošoj internetskoj vezi. U osnovi se automatski prebacuje na vašu podatkovnu vezu ako je Wi-Fi signal loš ili ne emitira nijedna mreža. Nećete ni znati da se to događa u pozadini.

Iako je značajka nevjerojatna, korisnici koji imaju ograničenu podatkovnu vezu odvratili su se od toga zbog straha od prekoračenja podatkovne granice. Ali što ako vam kažem da na Androidu možete dobiti sličnu značajku uz dodatnu prednost stavljanja ograničenja na upotrebu mobilnih podataka? Siguran sam da bi to bilo nevjerojatno.Ubrzajte za Android

Speedify, aplikacija koju su pokrenuli proizvođači Connectifya omogućit će to na vašem Androidu. Aplikacija je u osnovi VPN softver koji koristi Wi-Fi i mobilne podatke kako biste bili stalno povezani. Dakle, za početak morat ćete instalirati aplikaciju Speedify na svoj Android uređaj, a zatim stvoriti račun. (Ovo je referalna veza koja će vam dobiti 2 GB besplatnih podataka. Ako ne želite koristiti preporuku, možete je upotrebljavati da biste započeli s 1 GB besplatnih podataka svakog mjeseca).

najbolje korijenske aplikacije 2017

Nakon što instalirate i prijavite se u aplikaciju, tražit će se da stvorite VPN vezu. Ova VPN veza neće biti lutka i zapravo ćete se povezati s jednim od Speedify poslužitelja. Veza je brza i čim se povežete, upotrijebit će najbolji dostupni adapter za povezivanje s internetom.

Najbolja stvar u aplikaciji je ta što možete konfigurirati podatkovnu vezu mobilne mreže kao pričuvnu vezu. Na bočnoj traci dodirnite Adapteri i ovdje možete odabrati kako želite koristiti staničnu vezu. Također možete konfigurirati mjesečno i dnevno ograničenje upotrebe kako bi bilo precizno s vašom potrošnjom propusne širine.

Za vrijeme korištenja VPN poslužitelja nisam našao nijednu problematiku ili pad brzine na nijednoj od povezanih mreža. Dobit će vam kartu svijeta i lako možete odabrati mjesto na koje se želite povezati. Dakle, to znači da možete uživati ​​u aplikacijama i uslugama koje još nisu dostupne u vašoj zemlji.

Sve je zadivljujuće u vezi s aplikacijom, kad sam osobno pokušao i prekinuo internetsku vezu sa svog Wi-Fi usmjerivača, Speedify me automatski povezao s mobilnom vezom i održao me na mreži. Kasnije, kad sam ponovno spojio Wi-Fi, ponovno je prebacio adapter. Sve je bilo neprimjetno.

kako pločice prozora

Jedina briga je što svaki mjesec dobijete samo 1 GB besplatnog korištenja, nakon čega morate platiti uslugu. Na način se možete uputiti s prijateljima i dobiti dodatne podatke na svom računu.

Aplikacija je dostupna i za iOS uređaje, što znači da možete imati kontrolu nad mobilnom upotrebom i pametniju Wi-Fi pomoć.

kako dodati kože kišnom metru

Zaključak

Nakon što sam koristio Speedify, iznenađen sam što ga nemamo prema zadanom. Uvijek sam želio način na koji se može saznati je li Wi-Fi mreža na koju ste povezani emitirala Internet. Otprilike kao žuti uskličnik koji vidite u sustavu Windows.

Ali ovo je još bolje. Zato isprobajte i podijelite svoje stavove s nama.