banner

Chrome već duže vrijeme testira novi upravitelj oznaka i konačno je došao do premijere. Nova verzija dostupna je u posljednjoj verziji najnovijeg javnog kanala.

google karte ne prikazuju eta

A prve reakcije nisu baš zvjezdane. Upravitelj oznaka je teškopod utjecajem materijala Dizajn. Nisam veliki obožavatelj MD-a, posebno na webu.

Štoviše, dizajn materijala nije jedini problem. Tako se prikazuju informacije Kao što je Googleova nova kalendarska aplikacija, sada dobivate manje informacija u istoj količini prostora kao i prije.

Ali postoje neki načini kako to poboljšati. Ako to ne želite, barem zasad možete se vratiti na stari prikaz Upravitelja oznaka.Dobivanje maksimuma iz Upravitelja novih oznaka

Novi upravitelj oznaka uvelike se temelji na prikazivanju slika. A to ovdje jednostavno ne funkcionira. Teorijski zvuči dobro; možete pregledati sliku zaglavlja, ali obično, knjižite web stranice, a ne web stranice. A samo odabir slučajne slike s web stranice nikome ne pomaže.

nexus 4 nasuprot moto x

Evo nekoliko savjeta za život s novim Upraviteljem oznaka.

Otvorite Upravitelj oznaka i kliknite gumb zupčanik ikona. Od Pogled odjeljak, prebaciti na Popis, Ovdje je još puno izgubljenog prostora, ali puno je bolje. Više ne gledate nasumične fotografije.

Jedna vrsta cool karakteristika u novom upravitelju oznaka jest Auto brošure, Možete im pristupiti samo iz prikaza Upravitelja oznaka, ali ako niste netko tko pažljivo stvara mape za oznake, a umjesto toga ima 600 oznaka na traci oznaka, ova je značajka za vas.

Automatski će oboriti web mjesta i web stranice u kategorijama kao što su e-knjige, iPhone, dizajn, vodiči i slično - na temelju vrsta oznaka koje imate.

Vraćanje starog upravitelja oznaka

Unesi chrome: // flags u potrazi i potražite Omogući poboljšane oznake, S padajućeg izbornika odaberite Onemogućeno a zatim ponovo pokrenite Chrome. Sada ste se vratili starom upravitelju oznaka.

xfinity na zahtjev zamrzavanje

Mini pregled

Mislim da novi upravitelj oznaka nije potpuno loš. Vizualni znakovi za stvari poput pretraživanja oznaka i njihovog uređivanja mnogo su izraženija. Tamo su prednosti imati sve veliko i sjajno.

Pogledajte možete li se naviknuti. Vjerojatno ćete to morati. Prilikom označavanja stavki, obavezno odaberite dobru sliku za zaglavlje. Jer katkad to uzima web-lokacije s niskom razlučivošću za web mjesto i stvarno ne želite to gledati.

Savjeti za označavanje

Koji su neki od vaših savjeta o knjiženju? Označujete li rijetko? Ili nekontrolirano? Koristite li oznake kao uslugu kasnijeg čitanja? Podijelite s nama u komentarima u nastavku.