banner

Prije godina govorio sam o aplikaciji za Android s kojom možete sakriti bilo koju datoteku pomoću lozinke. Dok je aplikacija isporučila ono što je obećala, imala je nekih nedostataka; na primjer, nije postojala opcija za oporavak za raspršivanje datoteka. Također aplikacija nije koristila glavnu lozinku, pa je za skrivanje datoteke svaki put bila potrebna drugačija lozinka, što je bilo vrlo zbunjujuće.

Dakle, danas ću predstaviti potpuno novu aplikaciju za Android pod nazivom Andrognitokoji prevazilazi sve nedostatke prethodne aplikacije kako bi se skrivanje datoteka učinilo lakšim i sigurnijim. Aplikacija slijedi novi materijalni dizajn Androida, čineći ovaj pristup lakšim za korisnika.

Pogledajmo kako to funkcionira.

Andrognito za Android

Nakon što instalirate i pokrenete Andrognito, od vas će se tražiti da se registrirate sa svojim imenom i četveroznamenkastom iglom. Račun se stvara lokalno, a pin koji odaberete koristiće se za sigurno sakrivanje datoteka. Nakon što to učini, aplikacija će učitati sve datoteke koje su spremljene u memoriji vašeg uređaja.Sada da biste sakrili datoteku, sve što trebate je da dugo pritisnete kako biste izvršili odabir i dodirnite gumb za skrivanje datoteke koji vidite na dnu zaslona.

Ono što ovdje treba napomenuti jest da aplikacija ima dva načina na koje skriva datoteke. Jedan je Normalni mod dok je drugiNačin rada bljeskalice, U normalni modvrijeme potrebno za skrivanje datoteka je malo duže u usporedbi s način rada bljeskalice, u kojem se javlja odmah. Međutim, prema programerima, postoji vjerojatnost da su datoteke skrivenenačin rada bljeskalice može biti vidljivo kroz druge programe.

potrebna je zvučna kartica

Ako želite odabrati sve datoteke u mapi, postoji jedna tipka za dodir za izvođenje radnje. Sakrivanje svih datoteka može potrajati relativno veliko vrijeme, ali nakon što se dovrše, datoteke će biti dodane u Moji dokumenti odjeljak aplikacije. Ovaj odjeljak sadrži sve datoteke koje su skrivene pomoću aplikacije i lijepo su razvrstane radi lakšeg pristupa.

Super savjet: Na ikonu možete zabiti sve posebno važne datoteke Omiljene kartica.

Kad želite otkriti datoteku, jednostavno je prelazite prstom i dodirnite gumb sakrij.

U postavkama aplikacije ne zaboravite postaviti sigurnosno pitanje, što je uvijek mudra ideja u slučaju da zaboravite svoju iglu.

Dodatna značajka koju ćete pronaći u postavkama aplikacije je Stealth način rada, Sada je prikriveni način ne skriva ikonu vaše aplikacije iz ladice. Ali postavlja lažni trezor kojem se može pristupiti različitom iglom. Ako vas netko pokuša natjerati da otvorite trezor, lažni sef možete otvoriti pomoću lažnog PIN-a i pokazati kako nemate šta sakriti.

Važno! Ako planirate deinstalirati aplikaciju u budućnosti, obavezno otkrijte sve datoteke šifrirane aplikacijom ili uvijek postoji mogućnost da ih izgubite.

Zaključak

Tako možete sakriti svoje datoteke pomoću Andrognita za Android. Aplikacija radi dobar posao koristeći potpuno novi Material Design za Android, ali još uvijek joj treba malo poliranja. Dakle, naprijed - instalirajte aplikaciju, sakrijte bilo koju vrstu datoteke i recite nam svoje mišljenje!

Top slike kredita: Anonimni račun

android force touch