banner

Planirate li ili ste već stvorili račun za Outlook.com za sebe? Jeste li zabrinuti zbog činjenice da ćete morati iznova premještati ili dodavati kontakte na novi račun? Pa, ako ste prešli s Hotmail / Live Mail, onda bi stari i postojeći kontakti trebali biti netaknuti. Ako ne, popis ćete i dalje moći stvoriti za nekoliko minuta.

Outlook pruža integrirane značajke za uvoz kontakata s usluga kao što su Google, Facebook, LinkedIn i Twitter. Ako vam je potrebna podrška za nešto drugo, možete ih koristiti Uvoz iz datoteke opcija.

Pogledati ćemo izravni način i način uvoza datoteke. Uvozimo kontakte s Googlea (postupak za druge društvene web stranice trebao bi biti sličan), pa ćemo vidjeti i kako uvesti datoteku u sliku kada je riječ o uvozu kontakata s nepovezanih usluga poput Yahoo Mail.

Koraci za uvoz kontakata s Googlea

Outlook.com nudi stvarno jednostavan način prikupljanja kontakata s gotovo svih postojećih usluga. Koraci za sve ostale usluge trebali bi biti gotovo isti kao niže razrađeni.

Korak 1: Prijavite se u Outlook Mail i pokažite pokazivač miša iznad pogled ikonu (gore lijevo od sučelja). Kliknite padajuću opciju (strelica usmjerena prema dolje).Korak 2: S popisa četiriju widgeta odaberite jedno čitanje narod, Kliknite na ovu ikonu.

facebook napadajući privatnost

3. korak: Preusmjerit će vas se na stranicu Ljudi na kojoj će vam se prikazati popis opcija iz kojih želite uvoziti kontakte. U našem slučaju pokušali smo s Googleom.

vlc video filtri

4. korak: Pojavit će se prozor s pojedinostima o tome što će se dogoditi pri povezivanju tih računa. Kliknite čitanje gumba Spojiti,

Korak 5: Sljedeći korak će tražiti da se prijavite na svoj račun. Ako već imate otvoren sesiju (za taj račun), ovaj korak će se automatski preskočiti.

Korak 6: Microsoft će trebati dopuštenje za pristup, pregled i upravljanje vašim Google kontaktima. Kliknite na Dopusti pristup,

Korak 7: Ovisno o broju kontakata koje želite uvesti i kopirati, aktivnost će potrajati neko vrijeme. Vidjet ćete obavijest kada se ispuni.

google tvori uvjetnu logiku

Ako želite možete tamo promijeniti postavke veze ili ih odgoditi na kasnije faze. Dolje su prikazane zadane postavke veze koje dolaze za Google i Facebook.

Upotreba uvoza datoteka

Ako smatrate da vam popis kontakata koji vam je potreban neće biti dovoljan onaj na vašim društvenim mrežama, možete ih koristiti Uvoz iz datoteke opcija. Koristio sam ga za uvoz kontakata s Yahoo Maila. Slijedite korake 1 - 4 u ovom članku i vratite se u Outlook kako biste nastavili postupak.

Zaključak

Postupak dovođenja kontakata iz različitih mjesta na jedno odredište nikada nije bio tako jednostavan. Jedva mi je trebalo 10 minuta da organiziram svoj novi profil i povežem sve kontakte. Sigurna sam da će i vama biti lako.