banner

Apple je nedavno objavio da sada ima 11 milijuna pretplatnika na Apple Music. To je puno korisnika! Pogotovo zato što je jedva prošlo mjesec dana od puštanja na slobodu Naravno, tek treba vidjeti koliko ljudi će izdržati nakon isteka tromjesečne besplatne probe. Ipak, puno korisnika prelazi s konkurentskih streaming usluga poput Spotify, Rdio i Google Play Music. Bio sam pretplatnik Rdio pretplatnika nekoliko mjeseci prije nego što sam prešao na Apple Music.

I kao i svi, i ja sam tamo sagradio popise za reprodukciju. Iako, priznajem, Apple Music ima nevjerojatne popise pjesama koje su izgradili njihovi urednici. Ali popisi za reprodukciju koje ste sami stvorili i dalje su jedinstveni za vas. I možda biste htjeli da ih prebacite u Apple Music kad prebacite. Ali službeno, Apple Music to ne dopušta.

Za to ćemo trebati upotrijebiti alat za obradu naziva Pečat.

Što je pečat i kako djeluje?

Stamp je aplikacija za radnu površinu dostupna i za Windows i Mac.Gledanje kako Stamp djeluje samo je po sebi nevjerojatno. Kao što sam rekao gore, to je zaobilazno, ali vrlo smiješno. Dakle, uvozi popise pjesama i pjesama s drugih servisa u aplikaciju Stamp. Tada kad započnete prijenos, kaže vam da u osnovi prestanete koristiti računalo i pogotovo ne dirate miš. Samo pogledajte GIF u nastavku.

Sada se događa magija. Otvara se aplikacija Apple Music. Aplikacija Stamp sada kontrolira aplikaciju Glazba poput ljudske volje. Pretraži jednu pjesmu u Apple Music-u, pronalazi odgovarajuću utakmicu, dodaje je Moja muzika, Isto je i sa sljedećom pjesmom. Jednom kada se sve pjesme dovrše, stvara se lista za reprodukciju i daje joj isto ime kao i prije. Zatim dodaje sve pjesme na popis za reprodukciju. To je kamenito, ponekad postoje problemi, ali morate poštovati ono što ovi momci pokušavaju raditi ovdje. Nije postojala automatska ruta, pa su hakirali ručnu, koristeći računalo za obavljanje prljavih poslova.

Postanite Apple Music pro: Naučite kako koristiti sve značajke u novoj aplikaciji Music u iOS 8.4, shvatite nered koji je iCloud Music Library i provjerite usporedbu s Spotify.

Kako uvesti pjesme s Rdio pomoću pečata

Postupak za Spotify i Google Play zapravo je jednostavniji od Rdio-a. Jednostavno se prijavite, odaberite popis za reprodukciju iz same aplikacije i započnite prijenos. Kao primjer, koristit ću Rdio, što je malo složenije.

Nakon što pokrenete aplikaciju, na lijevom oknu vidjet ćete odjeljke za Spotify, Rdio, Google Music i CSV. Da biste uvezli pjesme s Rdio-a, kliknite karticu i kliknite gumb koji traži da koristite izvoznik Rdio.

alternativa aplikaciji gmail

Preusmjerit ćete se na web stranicu. Ovdje upišite svoje korisničko ime, lozinku za Rdio i prijavite se. Svi vaši popisi za reprodukciju bit će ovdje. Odaberite popise za reprodukciju koje želite i kliknite Izvoz,

Sada će se prikazati u aplikaciji Stamp. Klik Sljedeći i onda Započnite prijenos,

Sad će početi čarolija.

Sjednite i gledajte kako se odmotava.

Kako vam se do sada sviđa Apple Music?

Ne mogu dobiti dovoljno emisija Beats 1 poput Službe za dostavu miksape St. Vincenta i Raketnog sata Eltona Johna. Koja je vaša omiljena stvar u vezi s Apple Music? Dijelite s nama na našim forumima.