banner

Novi Xiaomi Mi TV nudi mnogo toga. Sa samo 39,999 Rs, novi pametni televizor sportski Samsungov 4K panel, pametne funkcije temeljene na AI i spreman za streaming sadržaja. Da, implementacija se čini sjajnom, ali što je to što nove televizore čini pametnim i fleksibilnim?

Ono što obično definira fleksibilan sustav je sloboda preuzimanja i instaliranja bilo kojeg broja aplikacija. Ali pogodite što? Xiaomi Mi TV dolazi bez Google Play Store-a ili, u tom slučaju, bilo koje trgovine.

To znači da nećete moći instalirati aplikacije poput Netflixa, Hotstara ili čak VLC-a što pokvari zabavu. S ograničenim brojem ugrađenih aplikacija, čini se da Xiaomi želi odlučiti što želimo gledati na našem pametnom televizoru. Ali, nećemo to dopustiti.

Nećete moći instalirati aplikacije poput Netflixa, Hotstara ili čak VLC-a.

Ovdje govorimo o Android svijetu, pa iako je Xiaomi stvorio gotovo zatvorene ekosustava unutar ovog televizora, i dalje je moguće instalirati niz aplikacija trećih proizvođača na njemuVidi više: Najboljih 9 aplikacija koje moraju imati za Android TV

U ovom postu govorit ćemo o dvije metode. Prva metoda omogućit će vam da napunite svoje omiljene aplikacije pomoću vanjske pohrane. No, ako se želite igrati s mnogim drugim aplikacijama, izvedivo bi rješenje bilo instalirati dobru trgovinu aplikacija treće strane.

Na taj ćete način moći izravno dobiti aplikacije. Zvuči zabavno, zar ne? Pa, da vidimo kako se to postiglo.

Bilješka: Obavezno instalirajte aplikacije samo iz pouzdanih izvora. Ni mi ni Xiaomi nećemo biti odgovorni za probleme uzrokovane zlonamjernim aplikacijama.

1. korak: otključajte bravu

Kao što možda već znate, Googleu su potrebna vaša izričita dopuštenja za instaliranje aplikacija s mjesta koja nisu Play Store. To je razlog zašto biste trebali uključiti postavku 'Dopusti nepoznate izvore' na ovom televizoru.

Da biste to učinili, prijeđite na Postavke> Sigurnost i odaberite Dopusti na opciji koja kaže Nepoznati izvori.

2. korak: instalirajte i provjerite

Nakon završetka umetnite USB pogon s. apk datoteka. Sada odaberite opciju USB s opcije TV ulazi. Prikazuje se sadržaj USB pogona.

Sada, sve što trebate učiniti je odabrati. apk datoteku i kliknite na instalaciju. Nakon dovršetka nova aplikacija bit će vam dostupna za prikaz na početnom zaslonu.

Na ovaj način možete prebaciti sve svoje omiljene aplikacije sa pogona palca.

Bilješka: Provjerite je li .apk datoteka provjerena i preuzeli ste je s mjesta kojem vjerujete.

Korak 3: Dodijelite ključeve

Međutim, kao što smo ranije spomenuli, na svoj Xiaomi Mi TV možete instalirati i trgovinu aplikacija treće strane. Naša aplikacija u ovom slučaju je Aptoide TV.

Ova izvrsna trgovina aplikacija ima sve prave aplikacije i ima urednu značajku za jednostavno instaliranje. Od cool igara do aplikacija za zabavu, sve je to sve!

Sve što trebate učiniti je instalirati ovu aplikaciju prema gore navedenim koracima. Nakon što završite, dodirnite aplikaciju koju želite instalirati na Mi TV iz trgovine Aptoid TV. Tako ćete sustav Android zatražiti da vam pošalje obavijest. Kliknite na Instaliraj i aplikacija će se instalirati u apsolutno nikakvom vremenu.

Dobra stvar je što bi se instalirana aplikacija zadano pojavila u aplikaciji Moje aplikacije.

Preuzmite Aptoide TV

4. korak: zaključajte stražnja vrata

Nakon preuzimanja i instaliranja svih aplikacija, samo provjerite jesu li postavke nepoznatih izvora onemogućene.

Također pogledajte: 6 sjajnih Androidovih aplikacija nije dostupno na Google Play trgovini

Koliko je siguran Aptoide TV?

Kad je riječ o trećim trgovinama aplikacija, pitanje sigurnosti prvo se postavlja. U ovom slučaju, iako je Aptoide TV sigurna aplikacija, možda sve aplikacije unutar nje nisu.

Iako je obično instalirati popularne aplikacije poput VLC ili MX playera sigurno, preporučujemo vam da provjerite pozadinu prije nego što pritisnete gumb Install.

Također na Guiding Tech

13 sjajnih savjeta i trikova MX playera koje morate provjeriti

Čitaj više

Smjestite se i uživajte u showu

Na ovaj način možete instalirati trgovinu aplikacija treće strane ili bolje bilo koje aplikacije na svoj Xiaomi Mi TV. Dobra stvar kod ovog televizora je što dobijate obilje vrhunskih funkcija bez plaćanja premijskih cijena.

Pa, kako je vaše iskustvo na Mi TV-u dosad? Dodajte svoja razmišljanja u odjeljak za komentare ispod.

fantastičan 2 iphone