banner

Ako ste vlasnik PS Vita i zanimaju vas mogućnosti koje vam hakiranje konzole može donijeti, možda su vam prethodni unosi (poput Kako hakirati PS Vita ili sve što trebate znati o hakiranju vaše Vita) bili vrlo korisni.

Međutim, sav dosadašnji napredak u tom pogledu bio je ograničen na PSP emulator s kojim se svi Vitasi isporučuju. To znači da je sva moguća domaća piva do sad bila ograničena snagom PSP emulatora. Ovaj put, međutim, izvorni homebrew i emulatori sada su dostupni na PS Vita zahvaljujući nekim ranjivostima koje su pronađene u PSM (PlayStation Mobile) aplikaciji, što omogućava stvaranje daleko snažnijih homebrew-ova u bliskoj budućnosti.

Instalacija originalne PSM aplikacije ipak nije moguća. Ali PSM za jedinstvo aplikacija se također pokazala kompatibilnom s bilo kojim budućim hackima.

možete li vidjeti tko je pregledao vaše instagram naglaske

Instalacija ove aplikacije ipak je pomalo škakljiva. Ali na sreću, ovdje smo vas pokrivali. Samo slijedite ovaj vodič i pokrenut ćete PSM Dev za jedinstvo aplikaciju na vašem Vita ni u kojem trenutku.Što će vam trebati:

  • PS Vita koji izvodi OFW (službeni firmver) između 3,20 i 3,51 (OFW 3,52 i kasnije prekidaju ovu metodu).
  • Instalacijske datoteke (veza za preuzimanje)
  • Račun e-pošte (poželjno Gmail) postavljen u aplikaciji Mail za Vita.
  • Aplikacija Mozilla Thunderbird za e-poštu ili za Mac ili za Windows (postavite ovu aplikaciju s istom e-poštom ili bilo kojom drugom).
  • QCMA aplikacija.

Na vašem računalu

Korak 1: Izdvojite datoteku koju ste preuzeli. Trebali biste imati iste datoteke kao što je prikazano u nastavku, JEDINSTVO mapu i test.eml datoteka. Oba držite na ruci i lako im je pristupiti.

Korak 2: Prenesite cijelu JEDINSTVO mapu na mjesto na računalu gdje pohranjujete sigurnosne kopije podataka PSP. Ovo bi se trebalo nalaziti unutar slučajno numerirane mape koja se nalazi unutar PSAVEDATA mapu, kao što je prikazano na slici ispod.

U ovom unosu možete naučiti sve što trebate znati o sigurnosnoj kopiji PS Vita pomoću qCMA.

3. korak: Na PS Vita omogućite Siguran način (pročitajte ovaj članak ako ne znate) i odaberite opciju broj dva: Obnova baze podataka, To može potrajati nekoliko minuta.

Jednom kada je PS Vita spreman, povežite ga s računalom i koristite qCMA za prijenos UMJESTO PSM JEDINSTVA spremite datoteku podataka s računala na vaš PS Vita.

Nakon završetka, zatvorite qCMA i odspojite PS Vita.

4. korak: Zatim na svom računalu potražite test.eml datoteka od prije. Kliknite desnom tipkom miša na nju i otvorite je aplikacijom Thunderbird za e-poštu koja će je otvoriti kao poruku e-pošte.

Proslijedi ovu poruku (učini ne promijenite ga na bilo koji način), zajedno s njegove dvije priložene datoteke na račun e-pošte koji ste postavili na vašem Vita

Ajmo sad na vaš PS Vita

Na vašem PS Vita

Korak 5: Dugo pritisnite na vašem Vita i pritisnite PS i provjerite je li omogućen Wi-Fi.

Sad je evo malog dijela: Trebate pokrenuti ažuriranje bilo koje igre ili aplikacije instalirane na vašem Vita. Postoje dva načina za to.

1. metoda

Možete tražiti ažuriranja svojih aplikacija i igara otvaranjem njihova područja uživo i dodirom na ikonu koja se kreće. Ako se aplikacija ili igra ažuriraju, pojavit će se ikona žute kugle sa strelicom usmjerenom prema dolje.

Dodirnite ovu ikonu i kad se pojave informacije za ažuriranje, dodirnite ikonu preuzimanje datoteka gumb za pokretanje.

kako zaustaviti automatsko ponovno pokretanje sustava Windows 10

Zatim krenite odmah prema Obavijesti mjehurić u gornjem desnom kutu zaslona, ​​a kad se ažuriranje počne preuzimati, odmah dodirnite gumb s tri točke (...) i zaustavite ga.

2. metoda

Ako nemate aplikaciju za ažuriranje na Vita, idite na postavke, onda Sustav a zatim otvorite PlayStation Mobile, Sljedeće odaberite Ažuriraj iz dostupnih opcija i pokrenite postupak ažuriranja.

Odmah nakon toga izađite iz postavki i otvorite Obavijesti mjehurić u gornjem desnom kutu zaslona, ​​a kad se ažuriranje počne preuzimati, odmah dodirnite gumb s tri točke (...) i zaustavite ga.

Bilješka: Ako imate više ažuriranja, pauzirajte oba i otkažite ih, jer vam treba samo jedno.

Korak 6: Sa pauziranim ažuriranjem (ne zatvarajte područje uživo ili ažuriranje aplikacije), sada otvorite E-mail na vašem Vita i potražite e-poštu koju ste upravo poslali pomoću Thunderbirda i otvorite je.

Primijetit ćete da postoje dva priloga. Sada pažljivo pročitajte i slijedite dalje.

Dodirnite prvu da je otvorite i nakon kratkog vremena dobit ćete poruku o pogrešci. NEMOJTE TUČITI u redu DUGME, Umjesto toga, jednostavno pritisnite gumb PS gumb i zatvorite E-mail app.

Sada otvorite E-mail aplikaciju još jednom i ponovite postupak iznad, ali ovaj put dodirivanjem druge priložene datoteke. Nakon što dobijete poruku o pogrešci, zatvorite E-mail app (sjetite se ne dodirnuti u redu).

Korak 7: Sada isključite Wi-Fi, a nakon toga isključite svoj PS Vita. Nakon nekoliko sekundi ponovo uključite svoj Vita, a zatim dodirnite Obavijesti mjehurić. Pronaći ćete pauzirano ažuriranje prije prikazivanja poruke o pogrešci.

Ne brini zbog toga. Jednostavno odaberite obavijest o pogrešci i dobit ćete poruku prikazanu u nastavku, koja označava da se PSM for Unity instalira.

Nakon instalacije, uključite Wi-Fi, otvorite PSM Unity aplikaciju i ažurirajte je.

Super savjet: Ako iz izdaje taj postupak ne uspije, stavite Vita u siguran način i ponovo izgradite bazu podataka.

resetiranje google chrome

Uživajte u PSM-u za jedinstvo. Sada ste spremni za sve buduće homebrews i emulatore koji se izdaju.