banner

Vjerovali ili ne, Swype je prvi put zaživio sa Samsungom Omnia II na Windows Mobile. Nakon toga je sletio na Android. Od tada Swype je raketirao tržište prilagođenih tipkovnica. Bila je to prva tipkovnica koja je na tipkovnici integrirala unos temeljen na gesti - značajka koju će sam Android kasnije kopirati. Prelazite prstom preko tipki ne samo cool, već i nešto što je stvarno uspjelo.

Ali Swype nije sjajan samo na ulaganju temeljenom na gestikulaciji. To je solidna zamjena tipkovnice po svojoj zasluzi. Tipke su lijepo postavljene, više je tema i da ne spominjemo sjajan motor predviđanja.

Nakon što je neko vrijeme vladao Androidom (a kasnije se suočio s jakom konkurencijom SwiftKey-a), Swype je to prebacio na iOS, ali u obliku neprobojne aplikacije koja nikad nije bila stabilna.

No, zahvaljujući ugrađenoj prilagođenoj podršci za tipkovnicu iOS 8, Swype se vratio u svoj službeni oblik. Da biste znali kako radi i kako je omogućiti u iOS-u 8, pročitajte dalje.facebook aplikacija za android tablet

Preuzmi i omogući Swype

Prvo provjerite da li pokrećete iOS 8. Da biste to učinili, prijeđite na postavke ->opći ->Oko i potražite broj verzije.

Sada preuzmite Swype iz App Store-a. Košta 0,99 dolara i potpuno se isplati.

Nakon instaliranja otvorite aplikaciju i ona će vas voditi kroz postupak postavljanja. Da biste omogućili Swype, ovo je ono što trebate učiniti.

Ići postavke ->opći ->tastatura, kliknite na klavijature opciju i odaberite Dodajte novu tipkovnicu,

Odavde omogućite Swype,

slučaj 8x slučaj

Sada idite na bilo koju aplikaciju za uređivanje teksta da biste otvorili Appleovu tipkovnicu.

Dugo pritisnite Globus ikonu i odaberite Swype, To je to. Uspješno ste promijenili tipkovnicu u Swype,

Swype neće raditi pri upisivanju zaporki: Kao sigurnosna mjera Apple onemogućuje bilo koju tipkovnicu treće strane kad unosite lozinke i korisnička imena na web stranici ili stranici za prijavu na aplikacije. Time se osigurava da treća strana ne bilježi pritiske tipke zaporke.

Swype funkcionira jednako dobro koliko biste očekivali

Provodio sam neko vrijeme testiranje ove aplikacije, iako sam impresioniran tek početkom. Swype koristi svoje iskustvo i analizu podataka s različitih platformi posljednjih nekoliko godina, a rezultat je aplikacija koja se ne osjeća kao da je verzija 1.0. Osjeća se puno zrelije.

Pritisci tipki su pravovremeni i imaju zadovoljavajući klik (onaj na koji smo svi bili navikli na iOS-u). To ne preskače ritam. Unos temeljen na gestikulaciji je gladak i izvrstan je za prilike za tipkanje u jednoj ruci / lijeni. Upisivanje je jednostavno tako brzo!

Ako koristite veći iPhone 6 ili 6 Plus, ovaj način geste doći će jako dobro.

Preuzmite i recite nam što mislite

Nastavite i preuzmite Swype za iOS 8. Nakon što to učinite, ne zaboravite podijeliti svoje iskustvo s nama u komentarima u nastavku.