banner

Jedna od najčešćih stvari koju radimo kao web pisci jeste bavljenje slikama. Promjena veličine, dodavanje obruba, sažimanje i puno više. U internetskom svijetu slike igraju veliku ulogu u potrošnji vašeg članka. Oni vam pomažu da postignete visoke bodove u tim prvim dojmovima.

Ako često objavljujete snimke zaslona na društvenim mrežama ili stvarate zaglave za post, trebate se pridružiti različitim slikama. Danas ćemo pogledati kako se brzo pridružiti slikama na webu, Mac-u i iOS-u. Ako slike želite spojiti i pretvoriti ih u PDF, ovdje potražite naš vodič.

Brzi slikovni alati za Internet

Alati za brzo postavljanje slika imaju mnogo internetskih alata za uređivanje slika, od kojih je jedan Kombinirajte slike,

Ova će vam web stranica pružiti prazno platno i mogućnosti dodavanja i uređivanja do četiri slike. Za početak pritisnite gumb Dodati iz okvira u gornjem lijevom kutu i odaberite sliku. Zatim dodajte još jednu sliku odabirom Dodati gumb u gornjem desnom kutu.način rada s jednom rukom

Kontrole za sliku postavljaju se na isti način kao i izlaz slike. Ako želite spojiti dvije slike jedna uz drugu, odaberite sliku Dodati tipke s lijeve ili desne strane. Za pridruživanje slikama vertikalno, odaberite gornju i donju.

Kad to učinite, možete promijeniti visinu i širinu slike. Ovdje je važno napomenuti da će se slika mijenjati samo proporcionalno proporciji slike. Ne možete definirati i širinu i visinu slike.

Ostale mogućnosti uključuju zaokruživanje uglova i mogućnost dodavanja teksta na slike. Druga važna značajka je mogućnost određivanja boje pozadine. Ako dodajete slike različitih dimenzija, ostat će izgubljen prostor između njih. Pomoću ove značajke pozadinske boje odredite boju.

PhotoJoiner za Web

PhotoJoiner je jednostavnija alternativa alatima za brzo postavljanje slika.

facebook aplikacija facebook

Za početak odaberite fotografije, odaberite izgled, odlučite želite li marginu između slika, odaberite boju i gotovi ste.

Nazvao sam ga jednostavnijom alternativom QPT-u jer radi dosadan posao za vas. Web stranica mijenja veličinu fotografija kako bi bile proporcionalne jedna drugoj, što znači da nema izgubljenog prostora. Problem je što imate samo dvije mogućnosti. Svake će slike biti promijenjene na najveću ili najmanju.

ImageJoiner za Mac

Ako ste korisnik Mac računala i često se morate pridruživati ​​slikama, možda želite uložiti 0,99 USD u ImageJoiner.

To je uslužni program trake izbornika. Nema aplikaciju ili GUI. Sve što trebate učiniti je pokrenuti aplikaciju, odabrati fotografije i povući je na alatnu traku izbornika ImageJoiner. Aplikacija će tražiti da odredite mapu za izvoz. Za nekoliko sekundi slike će se pridružiti i tamo biti dostupne.

Desnom tipkom miša kliknite ikonu aplikacije da biste se prebacivali s horizontalnog na vertikalni način, ali to je sve što možete učiniti.

Pridružite se snimkama zaslona na iOS-u pomoću LongScreen-a

LongScreen za iPhone (0,99 USD) omogućuje vam kombiniranje snimaka zaslona na zanimljive načine. Početni zaslon aplikacije prikazuje sve vaše snimke zaslona. Dodirnite za odabir fotografija. S vrha odaberite vodoravni ili okomiti način. Prvo krenite prema postavke i pomaknite klizač ako želite dodati marginu između dvije fotografije.

Aplikacija vam također omogućuje da očistite traku statusa kada snimka zaslona ima solidnu boju. To znači da će ikona baterije biti 100%, a nepotrebne ikone će se ukloniti.

gmail odgovor na adresu

Nakon odabira slika, dodirnite go, Sada ćete vidjeti pregled. Da biste spremili sliku, idite na Udio ->Spremi slike, Ovdje možete izbrisati i originalne fotografije.

Kako ih koristiš?

Sada kada znate kako na različite načine spojiti slike na različitim platformama, za što ih namjeravate koristiti? Javite nam u komentarima u nastavku.