banner

U prošlosti smo naučili kako konfigurirati MS Outlook kalendar za prikaz više vremenskih zona u isto vrijeme. Prednost je to što imate satove iz cijelog svijeta (one koje ste konfigurirali za prikazivanje) koji se prikazuju u odnosu na vaše obveze. A to zauzvrat olakšava način na koji se upućujete i povezujete svoje zadatke u skladu s partnerima koji rade iz različitih dijelova svijeta.

promjena lokacije za preuzimanje tj

Iako smo pokrili više načina za praćenje različitih vremenskih zona, sada smo spremni na postavljanje više vremenskih zona na Google kalendar, Mnogi od nas koji Google kalendar koriste samo za upravljanje sastancima i rasporedom, pa bi im ovaj trik trebao dobro doći.

Vrsta bonusa: Možda želite saznati više o različitim prikazima kalendara koji su dostupni na Google kalendaru i načine prilagođavanja ili postavljanja vlastitih postavki.Osim što vam pomaže u suradnji na zadacima i više vremenskih rokova, Google kalendar se brine i za uobičajena pitanja poput prebacivanja između uobičajenog i dnevnog vremena. A kako bi izbjegli sve sukobe, oni se slijede politike i oslanjaju se na UTC vrijeme.

Dakle, dodavanjem više vremenskih zona daje vam se dodatna prednost što se ne brinete o takvim promjenama. Pogledajmo kako to konfigurirati u Google kalendaru. Ali prije toga pogledajmo kalendar kako se pojavljuje s jednom vremenskom zonom.

Koraci za dodavanje više vremenskih zona u Google kalendar

Korak 1: Prvo i najvažnije se prijavite na svoj Google račun i idite na Kalendar kartica.

Korak 2: Otvorite stranicu postavki kalendara klikom na ikonu zupčanika, a nakon toga slijedi postavke pri vrhu bilo koje stranice Google kalendara.

brzi odgovor android

3. korak: Kad vam se predstavi Postavke kalendara prebacivanje stranice na karticu za opći postavke.

4. korak: Ako kliknete na padajuću opciju Vaša trenutna vremenska zona, vidjet ćete jednu opciju viz. zadanu vremensku zonu Provjerite očitavanje okvira Prikažite sve vremenske zone za aktiviranje ostalih zona.

kako dobiti teme na ps3

Korak 5: Kliknite vezu, Prikaži dodatnu vremensku zonu kako biste u prikaz kalendara dodali novu vremensku traku. Pojavila bi se polja za to. Odaberite dodatnu vremensku zonu i da, ne zaboravite popuniti njihove Etikete (pomaže u jednostavnom prepoznavanju vremena na prikazu kalendara).

Korak 6: Udari na Uštedjeti gumba i vratite se na prikaz kalendara. Provjerite kako prikazuje dodatnu vremensku zonu paralelnu sa zadanom.

facebook aplikacija alternativni iphone

Korak 7: (Neobavezno) Da biste se osjećali ugodnije zbog izgleda, možete promijeniti oblik datuma i vremena (12 sati ili 24 sata).

Zaključak

S takvom postavkom postaje tako lako pratiti sastanke i internetske sastanke na različitim mjestima u svijetu. U suprotnom nikad ne znamo da bismo mogli čuditi nekoga u čudnim trenucima. Ne biste to željeli, je li tako? & # X1f642;