banner

Znamo da su uz Googleove raznolike oblačne usluge naši podaci udaljeni samo jedan klik (dopuštajući povezivanje propusnosti). No može doći i vrijeme kada ćete možda trebati (ili želite) gledati izvan Googleovih usluga. Dok na drugoj strani prelazite na novu uslugu, željeli biste preuzeti sve svoje podatke koji su se nalazili na Googleovim poslužiteljima. Google svjesno drži otvorene migracije podataka pohranjenih u različitim uslugama, tako da podatke možete lako zamijeniti s nekom drugom uslugom.

riječ 2007. razl

Pogledajmo kako možemo premjestiti svoje zadatke i zadatke koji se drže uz Google zadatke na neke druge usluge popisa obaveza. Čini se da je alat za zadatak migracije podataka Google zadaci,

Google zadataka Porter funkcionira u oba smjera, jer vam i snimka zaslona kaže - Google zadataka Porter omogućuje vam spremanje više 'snimaka' podataka s Google zadataka i njihovo preuzimanje u formatima iCalendar, Outlook i 'The Milk'. Također vam omogućuje prijenos zadataka izvezenih iz iCalendara ili Outlooka,

To nije složena operacija, jer su podaci zadataka obično kompaktni. No kako je svaka ciljna aplikacija jedinstvena na svoj način, neke se informacije možda neće prenijeti ispravno. Pogledajte vrstu podataka koje podržavaju iCalendar, Outlook i Remember The Milk.

Podrška za Google zadatke oba Računi Google računa i Google Apps. Morate se prijaviti na Google račun na čijem popisu zadataka želite premjestiti na aplikaciju treće strane.Autorizirajte Google Tasks Porter za pristup vašem Google računu.

S Google Portalom zadataka možete odmah učiniti tri stvari:

Snimite fotografije: Stvara datoteku sigurnosne kopije koju možete premjestiti na drugu aplikaciju. Na primjer, možete kliknuti na vezu za Outlook i preuzeti ga kao CSV datoteku. Klikom na vezu Zapamti mlijeko vodi vas do obrasca koji vam omogućuje uvoz podataka.

Pogledajte snimke: Prikazuje vam sličan zaslon kao i gore sa svim spremljenim snimkama.

Uvoz zadataka: Ova značajka omogućuje vam prijenos datoteka programa Outlook i iCalendar u Google zadatke. Maksimalna dopuštena veličina datoteke je 100 KB po popisu zadataka.

Google Tasks Porter vrlo je zgodan ako se radije odvojite od krovnog pokrivača Googleovih usluga. Također možete upotrijebiti alat da biste napravili sigurnosne kopije zadataka.