banner

Koji je vaš prvi izbor medija playera? Također, koji su razlozi zbog kojih je omiljen? Ako biste me pitali, rekao bih VLC Media Player i KMPlayer. Poznati su po tome što mogu reproducirati gotovo sve dostupne medijske formate.

Koristim bilo koji od ovih nasumično, ali s dvije iznimke.

  1. VLC odabirem kad trebam pojačati glasnoću. Izvrsno je pojačalo razine zvuka.
  2. KMPlayer biram kad želim gledati videozapise na YouTubeu. Da, dobro ste pročitali. I, trebali biste pročitati dalje kako biste shvatili kako to funkcionira.

Super savjet:PalyLink je prekrasan Firefox dodatak koji vaše stolne medijske playere čini sposobnima za reprodukciju bilo kojeg mrežnog videa. Pokušati.

YouTube značajka pretraživanja uvedena je u KM Player-u, verzija 3.4 nadalje. Dakle, ovdje će koraci raditi u verziji 3.4 i gore.Korak 1: Pokrenite sučelje igrača. U gornjem desnom uglu naći ćete ikonu za pretraživanje kako je istaknuta na slici ispod.

Korak 2: Klik na ikonu omogućit će vam pretraživanje na YouTubeu izravno s vašeg playera. Provjerite je li ikona YouTubea s lijeve strane okvira za pretraživanje.

postavke hip hop eqa

3. korak: Među rezultatima odaberite svoj videozapis. Samo klik i vaš će se videozapis početi reproducirati. Također možete kontrolirati kvalitetu i temeljiti svoje pretraživanje na kategorijama kao što su najgledanije, najnovije itd.

Bilješka: Nedavno sam nadogradio na verziju 3.9 i na moje iznenađenje nisam uspio pronaći ikonu pretraživanja YouTubea na sučelju igrača. Međutim, smislio sam kako reproducirati videozapise.

Korak 1: Desnom tipkom miša kliknite bilo gdje na uređaju i idite do Otvori -> Otvori URL,

Korak 2: Ovdje zalijepite vezu / URL videozapisa koji želite reproducirati. Uzbudljiva stvar ove metode je da nije ograničen samo na YouTube. Ako imate URL ispravno, možete reproducirati bilo koji mrežni videozapis.

dota 2 način kampanje

Ovaj vam prozor također omogućuje održavanje vlastitog spremišta URL-ova kako bi vam navigacija u budućnosti postala lakša. Predlažem da se prebacite na Prilagođeni URL popis i izgraditi portfelj svojih omiljenih kanala. Jednom kada uđete i počnete gledati, brzo možete prelaziti s jednog na drugi.

Super savjet: Sve dok ova značajka nije bila dostupna u KMPlayeru za rješavanje ovog zadatka koristio sam aplikaciju treće strane. Ako želite gledati YouTube videozapise na uređaju koji nije KMPlayer, možda ćete ga htjeti pogledati.

Zaključak

Mogu gledati YouTube videozapise izravno u pregledniku. Ali stvar s padom flash playera jednostavno je previše iritantna. Osim toga, kada koristim player, mogu se brzo prebacivati ​​s internetskih medija i mojih lokalnih datoteka na istom sučelju. Dodatne prednosti dolaze u obliku KMPlayer-ovih značajki i pogodnosti (npr. Prečaci na tipkovnici) na YouTube medijima.

Znate li o više načina gledanja YouTube videozapisa na stolnim uređajima? Podijelite.

Bilješka: Usluga podliježe pravilima usluge usluge YouTube. Problemi s prometom mogu se pojaviti na temelju povezanosti s YouTubeom i vašeg internetskog pojasa.

Kreditna slika: Joe Haupt